🎂 Νέα δυνατότητα: Γενέθλια και επέτειοι εγγραφής!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα,

όσοι βρισκόσασταν και στο παλιό φόρουμ, θα θυμάστε ότι υπήρχε μία λίστα με τα γενέθλια όλων των μελών του φόρουμ και κάθε μέρα υπήρχε ένδειξη για το ποιός γιορτάζει.

Τώρα προσθέσαμε αυτή την δυνατότητα και στη νέα πλατφόρμα του Ρεμπέτικου Φόρουμ, ώστε να μπορούμε να μοιραζόμαστε ευχές μεταξύ μας και να ενισχύουμε την συνοχή της κοινότητάς μας!

Γενέθλια

Την ημέρα των γενεθλίων ενός μέλους, δίπλα στο όνομά του θα φαίνεται μία τούρτα γενεθλίων :birthday:

Επέτειοι εγγραφής

Την ημέρα που σαν σήμερα εγγράφηκε ένα μέλος, δίπλα στο όνομά του θα φαίνεται μία σαμπάνια :champagne:

Πώς προσθέτω τα γενέθλιά μου;

Τα γενέθλια σου για να τα “γνωρίζει” το σύστημα και να τα κοινοποιήσεις με τους υπόλοιπους χρήστες, θα πρέπει να τα προσθέσεις από το προφίλ σου.

  1. Μπες στο προφίλ σου, και από το μενού πάτησε στις “:gear: Προτιμήσεις”.
  2. Από το μενού δεξιά πάτησε στο “Προφίλ”.
  3. Άλλαξε την “Ημερομηνία Γέννησής” σου. (κάτω κάτω)

Για την επέτειο εγγραφής δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ενέργεια καθώς την γνωρίζει αυτόματα το σύστημα :wink:

Πώς μπορώ να δω ποιοί έχουν γενέθλια ή επέτειο εγγραφής σήμερα;

Πανεύκολα! Απλά πάτησε στο κεντρικό μενού, πάνω δεξιά με τις τρεις οριζόντιες γραμμές (δίπλα στην εικόνα προφίλ σου) και από εκεί πάτησε το κουμπί “Επέτειοι”.

2 «Μου αρέσει»

χρονολογία γέννησης (προαιρετική εννοείται) δεν έχει; επίσης θα ήταν ενδιαφέρον να υπάρχει η πραγματική ημερομηνία εγγραφής από το 1996(?) που πρωτοφτιάχτηκε το φόρουμ.

Χρονολογία δυστυχώς δεν υποστηρίζει. :confused:

Από το 1996 δεν γίνεται γιατί έχουν γίνει συνολικά 3 ή 4 αλλαγές πλατφόρμας και η πληροφορία ανάμεσα έχει χαθεί :frowning:

1 «Μου αρέσει»

Τις γιορτές τις ξέρει; Τις δηλώνουμε κάπου ή τις παίρνει αυτόματα από το καλαντάρι; Θα ξέρετε βέβαια περιπτώσεις Γιάννηδων που δε γιορτάζουν τ’ Άη Γιαννιού αλλά ξέρω γω του Αη-Γιάννη του Ρώσου κλπ… Ο Περικλής πάντως είναι 10 Απριλίου. :slight_smile:

Επ’ ευκαιρία, νομίζω ότι μερικές από τις πληροφορίες που εμφανίζονταν σε κάθε μήνυμα σχετικά με το προφίλ του χρήστη (π.χ. όργανο, ηλικία για όσους τη δήλωναν) δεν ήταν κακό που υπήρχαν.

Υ.Γ. Καλορίζικο και το ΥΤ!

2 «Μου αρέσει»

Τις γιορτές όχι δεν τις ξέρει :confused: Μόνο για γενέθλια είναι και “επετείους εγγραφής”.

Μπορείς στο προφίλ σου να δηλώσεις όργανο, περιοχή και φύλο αν θέλεις. :wink:

Το σημείο όπου περιέχεται η ρύθμιση για την ημερομηνία γέννησης (καθώς και άλλες πληροφορίες προφίλ όπως: μουσικό όργανο, περιοχή, εικόνα φόντου, εικόνα προφίλ κτλ) βρίσκεται εδώ.