Την καλησπερα μου στην παρεα.Μετα απο πολλες ωρες δουλειας σας παρουσιαζω και την πρωτη μου κιθαρα.Ολη η θεωρια εγινε μεσα απο μελετη στο intrnet ακομα και τα καλουπια.Οι δοκιμες απο μερικους φιλους ηταν πολυ καλες.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ
Την καλησπερα μου στην παρεα.Μετα απο πολλες ωρες δουλειας σας παρουσιαζω και την πρωτη μου κιθαρα.Ολη η θεωρια εγινε μεσα απο μελετη στο intrnet ακομα και τα καλουπια.Οι δοκιμες απο μερικους φιλους ηταν πολυ καλες.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ
Καλή η προσπάθειά σου αν και πρώτη όπως λές. Το σχέδιο Τorres στο καπάκι δείχνει καλοφτιαγμένο αν και εκεινα τα δυο καμαράκια κάτω απο το "V’’ πρώτη φορά τα βλέπω.Δε χρειάζονται τοσο μεγάλοι τάκοι ,προσθέτουν περιτό βαρος.Ασυνήθιστο το κεφαλάρι ,πρωτη φορά βλέπω το σχέδιο αυτο. Τη ζύγισες; δείχνει λίγο βαριά ,αλλα μπορεί να κάνω και λάθος.Η κόντρα στο μανίκι τι ειναι; Συγχαρητήρια και πάλι.
Κι εμενα μου κανει για λιγο βαρια…αλλα εχεις κανει ομορφη δουλεια φιλε μου και μπραβο σου
Καλησπερα και καλη χρονια.Εχεις δικιο Κωστα μου βγηκε λιγο βαρια γι’ αυτο πεισμωσα και ετοιμαζω την δευτερη που θα ειναι πολυ πιο ελαφρια.
Φιλικα Πετρος.
— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 14:43 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 14:39 —
Ξεχασα να ευχαριστησω και τον Νικολα για τις παρατηρησεις του.