Tapadum has a special selection of Turkish,
Arabic, Iranian, Greek, and Indian instruments
with our team of musicians and luthiers. Apart
from traditional instruments, we also included
instruments that are completely original
designs.
Our pricing policy is to produce musical
instruments of all levels at affordable prices
and with the best quality.
Worldwide Shipping Return and Refund Guarantee Post-Purchase SupportIng 0% Tax & Free Shipping for Europe
επειδη πολλες φορές ψαχνουμε κατι το ιδιαίτερο, ισως βοηθήσει κάποιους.
Ετσι και αλλιώς, έμμεση διαφήμιση, κάνουμε… στο Φόρουμ.
δεν θα εχω αντίρρηση, αν πρεπει να διαγραφεί.
Αν το ανέβαζε το ίδιο το μαγαζί θα το “κατηγορούσαμε” για διαφήμιση. Συνήθως όταν ανεβάζουμε κάτι το ανεβάζουμε γιατί έχουμε να πούμε κάτι γι’ αυτό θετικό ή αρνητικό. Αλλιώς όποιος θέλει να βρει κάτι το ιδιαίτερο μπορεί, με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google, να βρει πολλά μαγαζιά.
Επιτρέψτε μου ένα σχόλιο, ελπίζοντας πως θα γίνει αφορμή για συζήτηση.
Προφανώς δεν είναι δική μου απόφαση τι πρέπει και τι όχι, να περιέχουν οι δημοσιεύσεις του χώρου.
Αν όμως δεχτούμε τον όρο Φόρουμ ώς χώρο διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε όσων αφορά δημοσιεύσεις που έχουν χαρακτήρα αρχειοθέτησης και αναδημοσίευσης πληροφορίας, χωρίς να στοχεύουν άμεσα σε διάλογο. Το αναφέρω γιατί αυτού του τύπου οι δημοσιεύεις γίνονται τακτικά.
Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να αντιγράφουμε πληροφορίες απο αλλού προς τα εδώ αν δεν έχουμε σκοπο να τις κουβεντιάσουμε. όλοι λίγο πολύ ξέρουμε να εντοπίζουμε πληροφορία που μας ενδιαφέρει και, εδώ που τα λέμε, σπάνια πλέον χάνεται υλικό ουσιαστικής σημασίας.
Ίσως όχι όλοι, αλλά εκεί είναι που το φόρουμ μπορεί να γίνει χρήσιμο. «Παιδιά ψάχνω ποντιακή λύρα αλλά να είναι από Ιταλία, έχετε υπόψη σας κανένα καλό μαγαζί;» Βεβαίως φίλε, τα πάντα στο Ταπάντουμ.
Έχει ουσιαστική διαφορά από το να φέρουμε έτοιμη τη διαφήμιση του Ταπάντουμ!
Αυτό που θα θέλαμε, Σπύρο, είναι να μειωθεί κάπως η συχνότητα ανεβάσματος παντός είδους πληροφοριών, όσο αυτές συνεχίζουν να είναι εύκολα προσβάσιμες σε όλους μας, όταν και όποτε τις χρειαστούμε. Όπως και άλλοι παρατήρησαν πιο πάνω, το φόρουμ δεν είναι βάση πληροφοριών, είναι χώρος γόνιμων συζητήσεων σχετικά με το ρεμπέτικο.