4 επισόδεια για ρεμπέτικο. (Π. Κουνάδης)

Στο διαδύκτιο βρήκα 4 επεισόδεια για το ρεμπέτικο. Τα views στο utube δείχνουν ότι ίσως δεν είναι αρκετά δημοφιλή τα εν λόγω επεισόδεια. Επίσης μετά από ψάξιμο στο φόρουμ δεν τα βρήκα και είπα να μοιραστώ μαζί σας ακόμα μια ανάλυση της αγαπημένης μας μουσικής!

Αν προσέξεις αυτά τα βίντεο ανέβηκαν τον Δεκέμβρη του '12, δηλαδή κάποιους μήνες πριν και έχουν 1300 σχεδόν views, κάτι που σημαίνει ότι είναι αρκετά δημοφιλή για την χρονική περίοδο που είναι “πάνω”. Έχει ανέβει όμως και από άλλον χρήστη τον Ιούλιο του 2012 και έχει γίνει αναφορά στο Φόρουμ στο παρακάτω λινκ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φιλαράκο.

κάλο θα ήταν κάποιος που έχει κέφι να μαζέψει ολα ταν ντοκιμαντέρ, ταινίες κλπ που έχουν γίνει για το ρεμπέτικο σε ένα θέμα

Η ενότητα στην οποία εντάσσεται αυτό το θέμα ονομάζεται “Το ρεμπέτικο στο Διαδίκτυο, ό,τι είδαμε στο web για το ρεμπέτικο, και μας άρεσε”. Σε αυτήν υπάρχουν θέματα και για άλλες ταινίες ή βίντεο. Με μία κατάλληλη αναζήτηση, όποιος ενδιαφέρεται για κάτι συγκεκριμένο θα το βρεί. Φυσικά, όποιος θέλει μπορεί να προσθέτει καινούργια θέματα.

κατι τετοιο που ζηταει ο φίλος υπαρχει στο sealabs. Εχει γινει καλη δουλεια…

10 σελιδες είναι οποτε θα βρει σχεδον τα παντα…

http://rebetiko.sealabs.net/forum/viewtopic.php?t=3672

ρε παιδες κερο τορα ψαχνο την σηνεντεφξη του θετου γιου του
παπαζογλου που ηχε πεξη στην βουλη και μηλα για τον βαγκελη
παπαζογλου και πολα αλα εδιαφεροντα και το εχο βρη ολοκληρο
αν καπιος μπορη να το βρη, να ενα μηκρο δηγμα, απο την σηνεντεφξη,


και τον εφχαρηστο μεσα απο την καρδια μου αν μπορη καπιος και
γηνετε,