11χρονό ταλέντο, πρέπει να ακουστεί!

Καλησπέρα σε όλους, και καλές γιορτές να έχουμε!
Η 11χρονη ανιψία μου ζήτησε από τον Άη Βασίλη ένα μικρόφωνο και έναν ενισχυτή. Είναι ήδη δυνατό ταλεντάκι στο μπουζούκι και στο τραγούδι.
Το θέμα έχει ως εξής…
Εγώ βρίσκομαι Γερμανία, και στις γιορτές που θα κατέβω δεν θα υπάρχει ο χρόνος δοκιμής κτλ…
Εμπειρία σε οικονομίκες λύσεις δεν έχω, μιας και πάνε 10 χρόνια από τότε που αγόρασα απλά έναν “ενισχυτή…” και είμαι πλέον ανίδεος στην αγορά αυτής της κλίμακας, και ιδιαίτερα στην εγχωρια αγορά.
Το ζητουμενο είναι λοιπόν ένας ενισχυτής που να την καλύψει τουλάχιστον για το κέφι της τώρα μαζί και ένα μικρόφωνο.
Αν μπορεί να έχει 2 θύρες ωστέ να συνδεθουν ταυτόχρονα θα ήταν το τέλειο! Όλα αυτά σε ποιότητα χρυσού, και τιμή κάρβουνου αν γίνεται, για να μην ξεφραγκιαστεί τελείως ο Αη Βασίλης (αδερφός μου!)
Το οτί δεν θα έχει τον καλύτέρο ήχο είναι αναμενόμενο, αλλά τουλάχιστον να μην πετάμε και λεφτά τέτοιες μέρες!
Ευχαριστώ προκαταβολικα για τις απαντήσεις!

υπάρχουν μικροί ενισχυτές για ακουστικά όργανα, με είσοδο για μικρόφωνο και για όργανο. αυτοί των 10W έχουν γύρω στο κατοστάρικο, και ένα απλό δυναμικό μικρόφωνο γύρω στο εικοσάρικο. με αυτά θα μπορεί να συνδέει το μπουζούκι και το μικρόφωνο, ώστε να παίζει και να τραγουδάει. γνώμη μου βέβαια να δίνει πάντα βάση στον φυσικό ήχο.
με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτά:
http://www.behringer.com/EN/Products/AT108.aspx (έχει και είσοδο για cd)
και
http://www.behringer.com/EN/Products/XM8500.aspx
που βγαίνουν γύρω στο κατοστάρικο όλα μαζί, υπολόγισε και κάνα-δυο καλώδια για να τα συνδέσεις.
να τη χαίρεστε!!!

Καλημέρα Νίκο, και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Ελπίζω να μην “κολλήσει” τον ιο του ηλεκτρισμού, αλλά τώρα με κάτι μικρές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, πολυτεχνείο πρίν από λίγο κτλ είναι αναπόφευκτο να μην χρησιμοποιήσει κάτι. Τώρα όσον αφορά τον τρόπο αγοράς τι προτείνεις, μιας και βρίσκονται στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, και δεν έχουν καλή επαφή με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Βέβαια αυτό μπορώ να το κάνω και εγώ από εδώ!
Υπάρχει κάποιο κατάστημα στυλ Νάκας που να μπορούν να τα δουν και άμεσα?

Πολύ καλά λόγια ακούγονται για τη σειρά Sienna της Kustom. Για παράδειγμα τον Kustom Sienna 16 Pro ή τον αμέσως μεγαλύτερο Kustom Sienna 30 Pro.

στράτο γενικά behringer φέρνουν πολλά καταστήματα, δεν ξέρω όμως αν θα βρούν εύκολα τα συγκεκριμένα προϊόντα διαθέσιμα για δοκιμή. και ακόμα καλύτερα να δουν και άλλα, όπως προτείνει και ο φίλος πιο πάνω.
αν παραγγείλουν στα τυφλά έτσι κι αλλιώς, τότε ηλεκτρονική παραγγελία κάνεις απ’ όπου θες (τα περισσότερα μικρά ελληνικά καταστήματα από thomann ψωνίζουνε). το θέμα είναι πως θα ελαχιστοποιήσεις τα έξοδα αποστολής, ίσως μέσω κάποιου καταστήματος στη σπάρτη ή στο ναύπλιο (για αθήνα έχω να σου προτείνω, αλλά πέφτει μακριά).