Φιγούρες από τρίχορδα Βάρλα

Αγαπητοι μου φιλοι βαζω παραγγελια τριχορδο βαρλα. Το 2ο ειναι αυτο και θα ηθελα πολι να παρω ιδεες απο φιγουρες αν εχετε φοτογραφιες θα το εκτιμουσα πολι αν τις ανεβαζατε για να παρω μια ιδεα. Η βοηθεια σας θα μου ειναι πολι εκτιμιτη. Ευχαροστω παρα πολι.

Ειδικα ψαχνω φιγουρες που δουλευει ο Βαρλας

Καλα μα εισαστε

Επειδή θέλεις ειδικά αυτό

καλύτερο θα ήταν να συζητήσεις και αυτό το θέμα απ’ ευθείας με τον οργανοποιό σου, πριν μπουν σε ίσως άδικο κόπο (επιλογές, φωτογραφήσεις κλπ.) όσοι θελήσουν να σε βοηθήσουν.

Αγαπητε μου φιλε Νικο, εχεις, δικεο, αλλα μπορει και οι αναγνωστες αυτης της σελιδας, να παραγουν ομορφες ιδεες που να συντελεσουνε σε ενα ομορφο αποτελεσμα. Μπορει και οχι ομως.

Αλλωστε αυτη δεν ειναι η ιουσια του φορουμ?

Σιγνωμη αν ενοχλισα καπιον.

Ευχαριστω πολι.

Ωραία, ας παρακαλέσουμε λοιπόν (και εγώ!) όσα μέλη θέλουν να προτείνουν κάποια φιγούρα. Ελπίζω να βρεθεί κάτι κατάλληλο.

Εγώ αγαπητέ Αντώνη θα σου πρότεινα ν’ αφήσεις τον οργανοποιό να παίξει μπάλλα όπως θέλει…ίσως έτσι έχεις καλύτερο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο.

Σωστή τοποθέτηση του Πίκινου. Αν και ο συγκεκριμένος γουστάρει τα σκέτα. Δηλαδή λίγη πάστα ίσα ίσα για την πένα.

Πρόσφατα παράγγειλα και εγώ μπουζούκι. Είναι πολύ ειλικρινής και όταν μιλήσαμε μου είπε ξεκάθαρα ότι προτιμά τα απλά όργανα χωρίς πολλα στολίδια, όστρακα και τέτοια, (που σίγουρα το κέρδος θα ήταν περισσότερο για αυτόν).
Αν σε βοηθά κοίταξε την φυγούρα με την λίρα (αυτην διάλεξα) και μου φαίνεται καλή ή ζήτα του να σου δείξει φωτογραφίες.(έχει αρκετές στο κινητό του!).
Αυτό που μετρά φίλε μου είναι το τελικό αποτέλεσμα και η ποιότητα. Γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς και πολύ με τις λεπτομέριες που σε τελική ανάλυση αφαιρουν παρα να προσθέτουν στον ήχο που θα βγάζει το όργανο.
Το μόνο που με προβληματίζει στην δική μου περίπτωση είναι τι θα γίνει όταν θα πρεπει να παραδώσω την σκυτάλη στον γιο μου που είναι αριστερόχειρας. (Προς το παρόν βολεύτηκε με το παλίο μου που έχει μεγάλη φυγόυρα και δεν ενοχλεί καθόλου εμφανισιακά που του το γύρισα).
Απο ότι μου εξήγησε ο Βάρλας είναι κρίμα και δεν του αρέσει να “πειράζει” τα όργανα του για τέτοιου είδους αλλαγές , οπότε σε λίγα χρόνια μάλλον θα πρέπει να αγοράσω και δεύτερο.