Υπάρχουν πληροφορίες για τον Φραγκίσκο Ζουριδάκη;

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα άν ειναι δυνατόν να μου απαντήσετε αν ξέρετε σε μια ερώτηση.
Ο παππούς μου λέγεται Φραγκίσκος Ζουριδάκης ή αλλιώς Σταύρος Τζουράς.Υπήρξε μπουζουξής και από ότι έχω ακούσει ήταν από τους άσημους.
Θέλω αν μπορείτε να μου στείλετε, ότι πληροφοριες έχετε για την μουσική ζωή του, καθώς και που μπορώ να προμηθευτώ κάποια από τα τραγούδια που λέγεται ότι εχει γράψει.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Σαν πιτσιρικάς ο Φραγκίσκος Ζουριδάκης σύχναζε έξω απ’ το καφενείο τού Μπάτη, στου Καραϊσκάκη, για κανα θέλημα να βγάλει χαρτζιλίκι. Έτσι άρχισε η φιλία και η παρέα του με τον Μπάτη.
Επαιξε αρκετές φορές σε κομπανίες, αν και τις περισσότερες φορές δούλευε στη “σφουγγάρα” -γύρα στα ταβερνάκια με το δισκάκι.
Ηχογράφησε 4-5 τραγούδια (Συριανός χορός, Το Νταχτήρι, ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑ, ΠΟΠΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΗ - αναζήτησέ τα στο: http://rebetiko.sealabs.net) και -όπως λέει ο ίδιος- ήταν συνδημιουργός στο τραγούδι “ΣΟΥ 'ΧΕΙ ΛΑΧΕΙ” του Μπάτη (κι έμεινε με το παράπονο ότι ο Μπάτης δεν τον ανέφερε).
Βοήθησε το Σχορέλη στην “Ανθολογία” του, δίνοντάς του αρκετά στοιχεία για τις βιογραφίες των παλιών δημιουργών.

ΥΓ:
Φίλε giorgos_86, αν ο Ζουριδάκις ήταν παππούς σου, τότε το 86 στο νικνέιμ σου δεν δηλώνει την ηλικία σου… :090:

Γιωργο καλωσορισες στο φορουμ !!

Τα στοιχεια που εχουμε για τον παπου σου ειναι αυτα που αναφερει ο Σχορελης και που αναπαρηγαγε ηδη η Ιωαννα συν αυτα που λεει για τον Σχορελη. Περιμενουμε απο σενα να μας πεις οτι γνωριζεις απο πρωτο χερι απο την οικογενεια σου για τον παπου σου !! Το οτι ειναι αυτος ο Σταυρος Τζούρας ή Τζουράς το ακουω για πρωτη φορα σημερα. Επισης ο Σχορελης λεει οτι καταγεται απο την Κρητη και ακομα εχε υπ’οψη σου οτι εχω συγγενεις Ζουριδακηδες στις Μουρνιες στα Χανια. Οι Ζουριδακηδες ή Ζουρίδηδες ειναι μεγαλη οικογενεια των Χανιων.

Ενα ακομα δυνατο στοιχειο που ειπε ο ΦΡ.ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ στο Σχορελη σχετικα με το ρεμπετικο που λιγο εχει αξιολογηθει, ειναι οτι μεχρι το '33-'34 οι Πειραιωτες μπουζουξηδες παιζαν μονο ταξιμια και ζειμπεκικα !! Ομοιως εκεινα τα χρονια και ο Καραπιπερης στην Αμερικη απ’οτι γνωριζουμε απο τις σχετικες ηχογραφησεις.
Επομενως οπως εχω ξαναπει τα αρχεγονα ρεμπετικα, μαγκικα, Πειραιωτικα βασει της εγκυρης μαρτυριας του ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ ειναι τα ζειμπεκικα και ιδιως τα καμηλιερικα !!
Ο Μαρκος φαινεται να ειναι ο πρωτος που εισηγαγε τα χασαπικα στο μαγκικο ρεπερτοριο μετα το '30 μετα ισως την επιτυχια που ειχαν το “Μαγκικο” του Καριπη και οι “Ομολογιες” … Δεδομενου ακομα οτι το 1917 στο Goerlitz ο Παπαδιαμαντης παιζει ενα ταξιμι χιτζαζ και τη “ΧΗΡΑ” δηλαδη το “Και γιατι δε μας το λες” που ειναι ενα καθαρο Σμυρνεικο αλλα και οι ηχογραφησεις με ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, ΝΟΚΟΤΗ και ΤΗΝΙΑΚΟ μεσ’τη δεκαετια του '20 δηλωνουν οτι το ρεπερτοριο του μπουζουκιου στον ευρυτερο Ελλαδικο χωρο ηταν Σμυρνεικα και Δημοτικα. Παραλληλα στις φυλακες βεβαια απο τους παλιους κουτσαβακηδες και μαγκες υιοθετειται το μπουζουκι, ο τζουρας και ο διχορδος μπαγλαμας με νυχι απο το 1900 εως το 1920 και εκει αποκταει το μπουζουκι το μαγκικο ρεπερτοριο που αναπτυσσει και εξελισσει μεσ΄τη δεκαετια του '20.

Συγγνωμη για τη φλυαρια, περιμενουμε νεωτερα …
Εχεις το μπουζουκι του παπου σου ;;

Το “Νταχτήρι” είναι υπόδειγμα μάγκικου ρεμπέτικου, και ως δημιουργία και ως εκτέλεση. Φανταστικό! Νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που επικρατούσε στο πειραιώτικο ρεμπέτικο πριν την εμφάνιση του Μάρκου.

Αγαπητή Ιωάννα.Ο παππούς μου πέθανε λίγο πριν γεννηθώ εγώ. Ό παππούς μου είχε πέντε παιδιά και από ότι μου λέει η μητέρα μου ο παππούς μου δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι γιατί φοβόταν λόγω των ναρκωτικών και άλλων προβλημάτων που θα προέκυπταν από αυτό το επάγγελμα. Τώρα αν αυτό ισχύει ή όχι δεν θα το μάθουμε ποτέ.Τα τραγούδια αυτά τα έχω και εγώ και έχω και ακόμη ένα στο οποίο παίζει (στην αρχή ταξίμια και μετά ενα εκπληκτικό ζειμπέκικο) και το οποίο διακωμωδεί μαζί με άλλους δύο την κατάσταση στους τεκέδες.
Επίσης έχω και μια κασέτα που ηχογραφήσαν τον παππού, η μάνα μου και η θεία μου κρυφά ενώ έκανε εξάσκηση.
Αγαπητέ yiorgosv…
Το ξέρω για τους Ζουριδάκηδες. Ο παππούς μου όντως ειναι απο την Κρήτη. Λίγο έξω από την χώρα των Σφακίων είναι η καταγωγή του. Το θέμα είναι ότι από μικρός βρέθηκε στην Αθήνα και η καταγωγή πλέον δεν νομίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο. Εξάλλου και ο πατέρας μου είναι κρητικός (από το Ηράκλειο) και έχω χωριστεί στην μέση.Μισός Ηρακλειώτης μισός Χανιώτης…:090:

Τώρα εδώ και 2 χρόνια μαθαίνω και εγώ τρίχορδο.
Όσο για το μπουζούκι του παππού μου, το είχε πάρει ένας από τους θείους μου και παρόλαυτα το έδωσε σε εμένα για να παίζω.και έτσι είμαι περήφανος που παίζω με αυτό το μπουζούκι όσο “κουρασμένο” και αν είναι.
Μια πληροφορία που μπορώ να σου δώσω για το μπουζούκι του παπού μου είναι ότι ήταν 7χορδο. Και αυτό γιατι στη θέση της ρε και της μουργκάνας έχει τοποθετήσει 2 ρε ψιλές και την μουργκάνα.
Αυτά ελπίζω να μάθω και εγώ περισσότερα για αυτόν γιατί από ότι ακούω ήταν αξιόλογης άνθρωπος. Σας ευχαριστώ πολύ για την ώρα που διαθέσατε για να με βοηθήσετε.

Νασαι καλα Γιωργη, ειναι πολυ χρησιμα τα στοιχεια που αναφερεις !!

Καλη συνεχεια να εχεις με το μπουζουκι !! Καλο ειναι να εχεις βεβαια ενα καινουριο οργανο και αυτο του παπου να το συντηρησεις και να παιζεις αραια μια και εχει τοση ιστορια !!

Πες μας αν θες λιγα πραγματα ακομα για τον παπου σου και την ιστορια του εως να συναντηθουμε απο κοντα -αν κι εσυ το θελεις- και να τα πουμε παρεα. Ζουσε στον Πειραια παντα και τι αλλο εκανε στη ζωη και στην καρριερα του ; Εσυ που μενεις τωρα ;

Γεια χαρα απο Κρητη !!

Γιώργη, στο λόγο μου ανατρίχιασα τώρα. Η γλυκειά και συνάμα ζόρικη, μαγκιώρα πενιά του παππού σου έχει χαραχτεί τόσο βαθειά στο νου μου όσο λίγων άλλων.

Πολύ χαίρομαι που μας μίλησες γι’αυτόν. Όπως λέει κι ο Γιώργης νομίζω όλοι οι φίλοι του φόρουμ θα θέλαμε να μάθουμε πολλά περισσότερα. Η κασσέτα που αναφέρεις είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη. Ευχής έργον αν με κάποιον τρόπο μπορούσαμε να την ακούσουμε κι εμείς (αν και καταλαβαίνω απόλυτα αν έχεις τον οποιονδήποτε ενδοιασμό για κάτι τέτοιο). Κάτι πιο εφικτό: θα σου ήμουν ευγνώμων αν μπορούσες να ανεβάσεις φωτογραφία του μπουζουκιού σου στο φόρουμ.

Να είσαι καλά.

Πολύ σημαντικές οι πληροφορίες σου !

  1. Εχεις στα χέρια σου ολοκληρωμένο τραγούδι; Είχε κυκλοφορήσει; Είναι “demo”, πρόχειρη ηχογράφηση; Το γνωρίζεις; Μπορείς να παραθέσεις τα λόγια ή και το ηχητικό ντοκουμέντο;

  2. Τι τραγούδια παίζει στις κασέτες; Ποιών δημιουργών; Ή είναι οργανικά κομμάτια; Δικά του ή άλλων; Τα ξέρεις, τα έχεις ξαναακούσει; Σου θυμίζουν κάτι γνωστό;

  3. Ναι, αν μπορείς ανέβασε τη φωτογραφία τού μπουζουκιού του -παππού- Φραγκίσκου Ζουριδάκη. Είναι τόσοι πολλοί που το επιθυμούν…

Με χαρά περιμένουμε τις απαντήσεις σου.
Καλούς μουσικούς δρόμους, νάχεις!!!

Γιώργο καλώς ήρθες στο φόρουμ
Ξεκινάς την γνωριμία σου μαζί μας, με τον κόσμο του φόρουμ εννοώ,με ένα τρόπο μοναδικό, αποκαλύπτοντας τις ρίζες σου και ειδικώτερα μέσα απο την αναφορά στον παππού σου τον Φραγκίσκο τον Ζουριδάκη ή Τζουρά. Αυτή η αναφορά πολύ με έχει συνεπάρει γιατί μέσα απο τέτοιες αναδρομές, που είναι γεμάτες ζωντάνια, ανακαλύπτουμε την δύναμη της μουσικής μας παράδοσης και το πόσο στενοί ήταν κατά το παρελθόν οι δεσμοί της κοινωνίας με την μουσική δημιουργία όχι ως προϊόν εμπορευματοποίησης αλλά ως καθημερινότητα των ανθρώπων.
Η ύπαρξη ανθρώπων με το προφίλ του παππού σου απο την παληά γενιά, αλλά και ανθρώπων νεώτερων που αν και ανώνυμοι είχαν μια δημιουργική παρουσία στο χώρο της μουσικής μας παράδοσης και ειδικώτερα του ρεμπέτικου είναι θησαυρός.Έχω και εγώ υπόψη μου τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων που άλλοι είναι ακόμα στην ζωή (όπως ο Σμυρνιός τραγουδιστής και σαντουριέρης Σταύρος Ντελής στο Ηράκλειο) και άλλοι που έφυγαν πρόσφατα (όπως ο καρδιακός μου φίλος ο Βασίλης οΤαρραίος) και πιστεύω και με την ευκαιρία αυτή απευθύνω πρόταση σε όλο το φόρουμ και πρώτιστα στον Γιώργο τον Παναγιωτακόπουλο να ασχοληθούμε ως φόρουμ συστηματικά με την διάσωση και την ανάδειξη αυτού του θησαυρού σε όλη την Ελλάδα, μέσα απο έρευνα περιπτώσεων τέτοιων ανθρώπων, ξεκινώντας απο τον ίδιο τον παππού σου.
Πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω προσωπικά και με την ευκαιρία αυτή σε καλώ μόλις μπορέσεις να κατέβεις στην Κρήτη που με χαρά θα σε υποδεχθούμε εγώ, ο Γιώργος ο Βαβουλές και όλοι οι Κρήτες συνφορουμίτες.
Με αυτήν την ευκαιρία επισης σου δηλώνω πως αν το όργανο του παππού σου χρειάζεται κάποια επισκευή θα είναι μεγάλη μου χαρά να αναλάβω την επισκευή του για να ευχαριστήσω την ψυχή του.

Αγαπητέ Γιώργο.
Έχω και δικό μου όργανο και παίζω.Του παππού μου το παίρνω μόνο όταν έρχεται η οικογένεια μου και παίζω.
Το όργανο του παππού μου έχω αρχίσει να το συντηρώ.Το πήγα σε ένα έμπιστο μάστορα. Ήδη έχω αλλάξει καβαλάρη και τάστα γιατί όταν μου το έδωσε ο θείος μου έτριζε πολύ και έχω αλλάξει χορδές και τις έβαλα για αριστερόχειρα για να μπορώ να το παίζω και εγώ.Τον παλιό καβαλάρη τον κράτησα. όμως το μπουζούκι είναι χτυπημένο στο πίσω μέρος αλλά δεν θέλω να το πειράξω.
Όσο για τον παππού μου και την ζωή του δεν μπορώ να σου απαντήσω.Ρώτησα τον θείο μου και μου είπε ότι ήταν πολύ κλειστός άνθρωπος. Δεν μιλούσε για την ζωή του. Παρόλαυτα μια φορά είχε πάει από το μαγαζί του θείου μου και του έλεγε ιστορίες.Περιμένω τώρα τον θείο μου να έρθει να μου τις πει.Αν υπαρχει κάτι αξιόλογο να αναφερθεί να είστε σίγουροι ότι θα σας τις πω.
Πάντως από ότι μου είπε ο θείος μου, ο παπούς μου όταν ήταν μικρός έμενε σε ένα υπόγειο με σπασμένες σανίδες και κοιμόταν στο πάτωμα και κάτω από τις σανίδες τρέχαν νερα.Μόνο αυτό ξέρω.Όταν έρθει θα μάθετε πολύ περισσοτερα.
Εγώ τώρα μένω Κυψέλη.

Αγαπητέ Πάνο και Ιωάννα
Η κασσέτα που αναφέρω δεν περιέχει πολλά κομμάτια.Νομίζω 3 στον αριθμό. Περιέχει το συριανό χορό, το πολιτικο χασάπικο (καθώς αρεσε πολύ στις κόρες του το συγκεκριμένο) και άλλο ένα.
Η κασσέτα έχει μαγνητοφωνηθεί από τις κόρες του. Ο ηχος είναι αρκετά καθαρός αλλά ο παππούς μου είναι πιστέυω αρκετά μεγάλος σε ηλικία και δεν μπορεί να παίξει τόσο καθαρά όσο παλιότερα. Κυρίως περιέχει καταστάσεις και πειράγματα από τις κόρες του.
Όσο για τον αν μπορείτε να την ακούσετε και εσείς αυτό, συγνώμη, δεν είναι δυνατόν. Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά η μητέρα μου δεν θέλει καθώς είναι μεγάλη η συναισθηματική φόρτιση. Και πάλι συγνώμη.

Το τραγούδι που σας λέω είναι ηχογραφημένο σε στούντιο από οτι έχω καταλάβει. Δεν γνώριζα ούτε εγώ την ύπαρξη του μέχρι που μία μέρα ήρθαν δύο κύριοι από το περιοδικό Δίφωνο και μας ενημέρωσαν για το κομμάτι αυτό.Λέγεται ότι παίζει αυτός. Πάντως ο τρόπος πεξίματος μοιάζει. Το κομμάτι λέγεται “ο Σταύρακας μεσ’τον τεκέ”. Συμμετέχουν τρία άτομα.Ο παππούς μου και άλλοι δύο(που μιλούν).
Κατέβασε το από το παρακάτω λίνκ.

http://rapidshare.de/files/35439141/06_O_stavrakas_mes_ston_teke.mp3.html
Όσον αφορά τις φωτογραφίες πατήστε το παρακάτω λίνκ.
Το μπουζούκι είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και πολύ ελαφρύ.

http://rapidshare.de/files/35441621/Mpoyzouki_pappou.rar.html

Αν θέλετε να ηχογραφήσω παίζοντας με το μπουζούκι του να ακούσετε τον ήχο του πολύ ευχαρίστως, αλλά δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα για την αποδοσή του όχι λόγω μπουζουκιού αλλά λόγω οργανοπαίχτη…

Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και τον κόπο σας.

Αγαπητέ Αγάπιε.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πραγματικά με συγκινείτε όχι μόνο εμένα αλλά και την μητέρα μου και τα αδέρφια της, δείχνοντας μας ότι ο πατέρας τους και παππούς μου, ήταν ένας άνθρωπος που τον εκτιμούσαν και τον εκτιμούν ακόμα αυτόν και το έργο του.
Τώρα δέν μπορώ να κατέβω στην Κρήτη λόγω εξεταστικής.
Και εγώ θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω όλους. Λογικά θα κατέβω κάτω τον επόμενο μήνα. Αν θέλεις να βρεθούμε να δεις και το μπουζούκι από κοντά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ μένω έξω από το Ηράκλειο στο Γάζι. Νομίζω το ξέρεις…
Όσο για την επισκευή το πρόβλημα που έχει φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες που έστειλα. Δες το και πες μου. Αν ακι νομίζω ότι δεν πρέπει να το πειράξω στο συγκεκριμένο σημείο που έχει χτυπηθέι.

Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση.
Να είσαι παντα καλά…

Φίλε Γιώργη, μην το σκέφτεσαι καν, δεν υπάρχει θέμα. Όπως σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμά μου κατανοώ και σέβομαι απόλυτα την απόφαση σου αυτή. Συμφωνώ με τον Αγάπιο σε όσα λέει (αυτονόητα, αλλά…). Και ιδού η ευκαιρία λοιπόν.

Συμπληρώνω το καρρέ των Κρητών του φόρουμ, είμαι Ρεθεμνιώτης. Αν τύχει να κατέβεις Κρήτη και τύχει να είμαι και γω θα χαιρόμουν πολύ να σε γνωρίσω, ίσως θα’τανε μια ευκαιρία να σμίξουμε όλοι οι συμφορουμίτες Κρήτης τα ερχόμενα χριστούγεννα.

Τα λέμε.

Κι έλεγα, πού θυμάμαι αυτό το παρατσούκλι…
Μόνο που εγώ το τόνιζα αλλιώς (Σταύρος Τζούρας).
Το 'χα το κομμάτι (το κυκλοφόρησε ο Κουνάδης στα cd του Περιστέρη) κι είχα την αντύπωση ότι κρυβόταν ο μαέστρος πίσω από αυτό το ψευδώνυμο.
Ο Ζουριδάκης παίζει μπουζούκι; Και γιατί είναι καταχωρημένο στον Περιστέρη;
Κι άντε αυτό να το παραβλέψω. Ο Μάτσας που παίρνει τα μισά δικαιώματα ως στιχουργός, τι έγραψε; Το “…η τσίκα αδερφέ μου στραβολαίμη είναι 'ντάξει…”;
Μεταφέρω το υπόλοιπο κείμενο σε άλλο topic όπου ταιριάζει καλύτερα.

Φίλε Άρη,
Όπως είπα και παραπάνω δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό.Είχαν έρθει 2 κύριοι από το περιοδικό Δίφωνο και μας είπαν και για το ψευδώνυμο και για το συγκεκριμένο τραγούδι.
Το cd του διφώνου το πήρα και η βιβλιογραφία του επισημαίνει ότι ενδέχεται το κομμάτι αυτό να έιναι του Στάυρου Τζουρά ή αλλιώς Φραγκίσκου Ζουριδάκη.
Τωρα δεν μπορώ να σου απαντήσω. Πάντως οι τρίλιες του μιάζουν παρα πολύ.Τώρα θα μου πεις αυτο δεν είναι κριτήριο αλλα…
Πάντως είτε είναι του παππού μου το κομμάτι αυτό ή όχι, οι στίχοι να το πω στην νέα ελληνικη, “τα σπανε”.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου φίλε Άρη.

Δηλαδη αν καταλαβα καλα εσεις δεν γνωριζατε για το ψευδωνυμο Σταυρος Τζουράς. Επομενως οι κυριοι απο το ΔΙΦΩΝΟ ειχαν καποια ενημερωση σχετικα οπου υπαρχουν δυο εκδοχες : ή να ειναι λαθος και να ειναι μια αυθαιρετη υποθεση ή να ειχαν ενημέρωση απο τη δισκογραφικη που ηχογραφησε ο παπους σου απο καποια χαρτια κλπ και να ηταν σιγουροι οτι ηταν αυτος !!

Διευκρινησε μας το αν θες Γιωργο. Οπως βλεπεις κι εμεις μαθαινουμε τωρα καποια πραγματα απο πρωτο χερι.

Αγαπητέ Γιώργο,
Για τον αν το ψευδώνυμο του παππού μου ήταν Στάυρος Τζουράς το είχα ακούσει πρώτη φορά από ένα από τους θείους μου (γιος του Φ.Ζ). Ύστερα ήρθαν εκείνοι οι κύριοι από το Δίφωνο. Τώρα δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά τι ισχύει και τί όχι. Για αυτό και εγώ ρώτησα στο φόρουμ πληροφορίες για τη ζωή του και το έργο του.

Είδατε τις φωτογραφίες από το μπουζούκι.Ελπίζω η ανάλυση να ήταν καλη…

Είδε κανείς άλλος τις φωτογραφίες; Μου φαίνεται πως τα αρχεία είναι αλλοιωμένα, δε μου βγάζει τίποτε.

Πάνο, τις είδα πριν λίγο κανονικά. Μόνο που με την βοήθεια του viewer που έχω άλλαξα την αντίθεση και την φωτεινότητα και το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο μιας και οι φωτογραφίες ήταν λίγο σκοτεινές

Ο Φραγκίσκος Ζουριδάκης, όπως ειπώθηκε παραπάνω, δεν ηχογράφησε πολλά τραγούδια. Το sealabs, καταχωρεί στο όνομα του 5 τραγούδια.

http://rebetiko.sealabs.net/display.php?string=ζουριδακης

Σε αυτά, δεν περιλαμβάνεται η ηχογράφηση με τον “Σταύρακα μες τον ντεκέ”.

Έχουν βρεθεί τρεις (3) ετικέτες με τον Φραγκίσκο Ζουριδάκη.

Ποπίτσα η σκληρόκαρδη
21999%20%20A

Σε θυμάμαι από μικρούλα

Το παραπάνω τραγούδι κυκλοφόρησε για την Ελληνική Columbia με στοιχεία δίσκου DG-6519 / CG-2014. Σύμφωνα με το sealabs στο μπουζούκι ο Β.Τσιτσάνης. Δεν έχει βρεθεί αυτή η ετικέτα. Ο δίσκος που παρουσιάζεται, από την Αμερικάνικη Columbia, είναι επανέκδοση από την Ελληνική Columbia.

Σε καρτερούσα

2 «Μου αρέσει»