Υπάρχουν και διαμάντια στις εκπομπές ταλέντων:

Ο Paul Potts εμφανίστηκε στο Britain You’ve Got Talent.
Μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ένας απλός πωλητής κινητών τηλεφώνων σε ένα από τα εκατοντάδες πολυκαταστήματα της Αγγλίας. Όταν τον ρώτησαν τι πήγε να κάνει εκεί είπε πολύ απλά ‘Να τραγουδήσω όπερα’.
Οι κριτές και το κοινό κοιτιόντουσαν μεταξύ τους και τρίβανε τα χέρια τους αναμένοντας να σπάσουνε πλάκα.
Μόνο και μόνο το στυλ, ο όγκος, η μούρη και το ντύσιμο του Paul σε προδιέθετε να περιμένεις ότι δεν θα ακούσεις αυτό που δηλώνει.

Το αποτέλεσμα ήταν στην πρώτη κορόνα οι κριτές και ο κόσμος να ανατριχιάσει, στην δεύτερη να αρχίσουν τα πρώτα δάκρυα και στο τέλος όλοι μαζί όρθιοι να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν αυτό το ταλέντο.
Επέλεξε να τραγουδήσει ζωντανά το NESSUN DORMA όπου στο παρελθόν μόνο ο Pavarotti το είχε καταφέρει.

Παρακαλώ θαυμάστε στα παρακάτω links όλη την πορεία του Paul.

Χρειάζεστε όπως και δήποτε ΗΧΟ καθώς επίσης και ηρεμία γιατί πραγματικά το τραγούδι, η μουσική, το στυλ και το ύφος του Paul είναι απίστευτα συγκινητικά.


Πρώτη Εμφάνιση


Ημιτελικός


Τελικός


Τελικά Αποτελέσματα

Πραγματικά Ισαάκ άξιζε τον κόπο που το ανέβασες.

Είχα πετύχει ξανά όλα τα video με την πορεία του Paul Potts, μέσω emails. Ο τύπος είναι εκπληκτικός και ειδικά το πρώτο video που εμφανίζεται για πρώτη φορά στο παιχνίδι είναι πολύ συγκινητικό. Άλλη μια απόδειξη ότι το πηγαίο ταλέντο δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρό αφανές, θα βρει το δρόμο του…
Εύγε Ισαάκ!

:241:Μπραβο Ισαακ πολυ ωραιο αντραχισια …οσο για τα ταλεντα υπαρχουν παρα πολλα κρυμενα ακομα…αλλα ειπαμε ο δρομος των ταλεντων δεν ειναι με ροδοπεταλα :089:

το παλικαρι δεν υπαρχει… υπεροχος!
μπραβο ισαακ που μας το προωθησες

Το είχα δει σαν βίντεοκλιπ διαφήμησης στη Γερμανική Τηλεόραση και νόμιζα πως ήταν στημένο. Χαίρομαι που είναι αληθινό γεγονός:)

τι μεταλο ρε παιδια αγγελικη φωνη και με ψυχη ομως …δεν ειναι φοβερο αυτο το συναισθημα ,το ριγος οταν η μουσικη μαζι με την φωνη …ουτε την ιστορια του ξερουμε ουτε τον ιδιο κι ομως …δεν σας διαπερασε ριγος την αληθεια μαγκες οταν τον ακουσατε …