Τραγουδια για το 40


(damker) #1

Αγαπητοί Φίλοι,
Είδα το αφιέρωμα του ΣΑΚΗ ΠΑΠΙΣΤΑ στις 3-12-04 για τα τραγούδια του 40 κλπ.

Θα ήταν μια ωραία ιδέα τώρα που έχουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου να ξεφύγουμε από την πεπατημένη και να βάλουμε και μερικά τραγούδια από το Ρεμπέτικο χώρο στις εκδηλώσεις του σχολείου μου.

Η δυσκολία μου είναι να βρω αυτά τα τραγούδια. Οπότε έρχομαι και στο προκείμενο: θα μπορούσαν οι φίλοι του φόρουμ να εντοπίσουν μερικά από τα τραγούδια που αναφέρει ο Σάκης (Ρεμπέτικα - λαϊκά τραγούδια για τον πόλεμο 1940 - 1941- Κατοχή - Αντίσταση - Εμφύλιο) ή άλλα που γνωρίζουν οι ίδιοι και να μου τα στείλουν σε mp3;

Αν χρειάζεστε λογισμικό μετατροπής σε mp3 θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Audiograbber 1.83 (είναι δωρεάν λογισμικό).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω εναγωνίως στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρατίθεται παρακάτω.

Φιλιά.

Υ.Γ.: Για μείωση του μεγέθους των αρχείων ο ρυθμός μετάδοσης δεν χρειάζεται να είναι και πολύ ψηλός γύρω στα 50 bit θα είναι μια χαρά.


#2

Damker,

τα τραγούδια που αναφέρονται στην λίστα του Σάκη είναι μπόλικα.

Καλή η ιδέα σου να βάλουμε και μερικά τραγούδια από το Ρεμπέτικο χώρο στις εκδηλώσεις του σχολείου μου.

Για να μην παραφορτώσεις το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο, ρίξε μια ματιά στο Rebetiko Sealabs. Εκεί θα βρεις (όχι όλα) αλλα πολλά τραγούδια που βρίσκονται στην λίστα. Έτσι, διαλέγεις και μπορείς να κατεβάσεις ότι γουστάρεις.

Το link είναι στην αρχική σελίδα του φορουμ.

Καλό ψάξιμο…


(damker) #3

Φίλε egeo σ’ ευχαριστώ για την υπόμνηση. Πως και δεν το σκέφτηκα. Εμείς οι εκπαιδευτικοί είμαστε οι πρώτοι που αφαιρούμαστε πολύ συχνά.
Να είστε όλοι καλά.
Δαμιανός.