"Το υπάρχον είναι ανύπαρκτο."

αντιγράφω απο τον player
“Το υπάρχον είναι ανύπαρκτο.”
τι πρέπει να καταλάβω και δεν μπορώ ?

Στο ράδιο: 4 ακροατές :: Μπατίρης :: Τσιτσάνης Β. - Κηρομύτης Σ. - 1940 :: Το υπάρχον είναι ανύπαρκτο. Ηχογράφηση 27/10/1940, παραμονή του ΟΧΙ! Παίζουν μπουζούκι Τσιτσάνης, κιθάρα Στέλιος Χρυσίνης και μπαγλαμά Πάνος Χρυσίνης. . Δίσκος His Masters Voice Ελλάδος / AO-2695 / OGA-1128

2 «Μου αρέσει»

Η πληροφορία και το κάθε τραγούδι συμπληρώνεται ή ανεβαίνει από κάποιο μέλος της σελίδας. Εδώ μάλλον (ο ποιητής) ήθελε να πει πως το τραγούδι δεν μπορεί να ακουστεί ή δεν παίζει στο ράδιο, οπότε αντικατέστησε το παλιό με νέο. Το τραγούδι που στέλνεται μπαίνει σε μια ουρά αναμονής για επεξεργασία, ώστε να μπορούν οι διαχειριστές να δούν αν όντως είναι καλύτερο από το προηγούμενο ή άν όντως πληροί τα κριτήρια (προ ουράς είχαν ανεβάσει και ρέγκε κομμάτι) και μετά εμφανίζεται στην κυρίως σελίδα.

Αν μπορείτε όταν βλέπετε τέτοιου τύπου αναντιστοιχίες, μπείτε και διορθώστε τες… Με την ευκαιρία, πάω να το κάνω τώρα για τα συγκεκριμένα. Οι διορθώσεις γίνονται αν πατήσεις ένα μολυβάκι που εμφανίζεται δεξιά στον πίνακα των στοιχείων του τραγουδιού.

4 «Μου αρέσει»