Τι πένες χρησιμοποιείτε;

Ψάχνω πένες ανάμεσα σε 50 και 60 αλλά δεν βρίσκω … Σίγουρα η κάθε εταιρία έχει την δική της σκληρότητα αλλα Γιάννα καταλάβετε ψαχνω κάτι ανάμεσα στην .5 και .6 της dunlop

Αν κάνεις scroll up θα βρεις διάφορες στις διαστάσεις που θέλεις.
Να ξέρεις όμως ότι δεν είναι για μπουζούκι, ίσως για αρχαριο αλλά γρήγορα θα δεις ότι δεν σε καλύπτουν.

Δες τις prodigy 0.60
Τριγωνικές λαϊκές με μυτερή μύτη, τριγωνικές κλασικές με πιο στρογγυλή μύτη

1 «Μου αρέσει»

Δεν εχω αλλαξει ποτε τις ντανλοπ. Τα χελωνακια και τα ρινοκερακια. Επισης καποτε χρησιμοποιουσα τα δελφινακια. Προτιμω τα 0.7 για πιο μαλακο παιξιμο, φυσικα και τα 0.5-0.6 εχουν τη χαρη τους

Υ.Γ. καπου καποιος θα φωναζει ‘‘ΤΙ ΛΕΝΕ?’’ :rofl: :rofl:

Ανεστάκο τι λένε?.

Blockquote

έχει δοκιμάσει κανείς αυτές τις πένες στο μπουζούκι? Ρωτάω γτ είναι κάτι άλλο από ότι βλέπω στο YouTube και ιδιαίτερα ακριβές

Τις έχω δοκιμάσει και δεν με ικανοποίησαν ιδιαίτερα…Επίσης όσο ιδρώνει το χέρι δημιουργείται μια επίστρωση με αποτέλεσμα να γλιστράει !

Με αφορμή την κουβέντα να κάνω 2 ερωτήσεις; πόσο καιρό χρησιμοποιείτε περίπου μια πένα; Επίσης συμβαίνει και σε εσάς όταν παίζετε αρκετή ώρα με μια πένα να αρχίζει να αλλάζει η συμπεριφορά της και ο ήχος; Συνήθως όταν παίζω 1-1,5 ώρα συνεχόμενη και ειδικά κάποιες ασκήσεις γρήγορες ή τρέμολο καταλαβαίνω ότι μαλακώνει πολύ η πένα ο ήχος χαλάει και η συμπεριφορά της πένας αλλάζει, λυγίζει εύκολα να πω; Το παθαίνω με τις Prodigy Medium Λαϊκή που χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες. Σε επόμενη αγορά θα δοκιμάσω κάποιες από αυτές που αναφέρατε ειδικά μία δύο που είδα ότι είναι κάπως “ζαγρέ” στο πάνω μισό μέρος για να μην γλιστράνε, γιατί ιδρώνω πολύ.

Μέχρι να χαθεί… συνήθως από ώρες μέχρι μέρες.

2 «Μου αρέσει»

Ακριβώς δεν φτάνει στο τέλος της ζωής της ποτέ πάντα πρώτα χάνετε χαχα

1 «Μου αρέσει»

Το καλό με τις Mastro/Prodigy/Ibanez κ λοιπές τριγωνικές είναι ότι έχουν 3 πλευρές να χαλάσουμε, άρα περισσότερη διάρκεια ζωής από τις συμβατικές.

Όλα αυτά ισχύουν αν, όπως είπαν οι προηγούμενοι συμφορουμιτες, δεν τις χάσουμε, ή -προσθέτω- δεν μας τις ψειρίσουνε

3 «Μου αρέσει»

Επίσης μην ξεχνάμε και το στρώσιμο της πέννας.

Αλλιώς παίζουν όταν τις πρωτοπιασουμε και πολύ διαφορετικά από κάποια χιλιόμετρα.

2 «Μου αρέσει»