Τα νιάτα τα μπερμπάντικα

Το νέο μέλος (Nikitas) ευχαριστεί για το καλοσόριμα και χαιρετάει όλα τα μέλη και τους φίλους επισκέπτες.
Ψάχνω σε ταμπλατούρα το τραγούδι:Τα νιάτα τα μπερμπάντικα

Το Φόρουμ καλοσωρίζει το νέο μέλος (Nikitas) και το πληροφορεί ότι δεν αποτελεί χώρο ανταλλαγής αρχείων, οποιουδήποτε είδους (mp3, νταμπλαντούρων - νέα λέξη - και λοιπών). Επίσης, το ενθαρρύνει να διαβάσει τα άπειρα σχετικά posts και να κατευθύνει την αναζήτησή του σε άλλου είδους πηγές.

Τελικά όλοι οι νέοι κάνομε το ίδιο λάθος γύρω από το θέμα “πνευματικά δικαιώματα” ίσως λόγω φούριας και κάψας για αυτό που μας ενδιαφέρει.Δικαιολογήστε μας, θα στρώσομε που θα πάει.
Αν μάλιστα είμαστε νέοι και στα computer - internet, κάποιας ηληκίας και μή Αγγλομαθείς …άστα να πάνε. Καλό το χιούμορ για την καινούρια λέξη μου. Μήπως μπορεί κάποιος να με κατευθήνει ποιό συγκεκριμένα στις “άλλες πηγές”:

Φίλε Νικήτα, όπως σου έγραψα και παραπάνω, είσαι καλοδεχούμενος στο Φόρουμ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του. Όσο για το πού μπορείς να βρεις τις ταμπλατούρες που ψάχνεις, το internet είναι αχανές. Δοκίμασε να τις αναζητήσεις μέσω google.

Η ηλικία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στην ενασχόλησή σου με τα computers και το internet. Και αν σου προκύψουν απορίες για τη χρήση τους, εδώ είμαστε.
Καλή αρχή (και συνέχεια).