ταμπλατούρα για τραγούδι


(kostasksir) #1

καλησπέρα παίδες εδώ και πολύ καιρό ψάχνω τη ταμπλατούρα σε τετράχορδο μπουζούκι για το τραγούδι του παπαιωάνου ¨θέλω σπαθί να μου ξηγίεσαι ¨(https://www.youtube.com/watch?v=XqcLNoaFjr4) μπορεί κάποιος αμα τη γνωρίζει να μου τη γράψει ??


#2

Φίλε Κώστα καλωσήρθες στο φόρουμ.

Υπάρχει ένα ζήτημα με τις παρτιτούρες και τις ταμπλατούρες, για το οποίο κάθε τόσο χρειάζεται να ενημερώνουμε τα νέα μέλη (τα παλιά το 'χουν διαβάσει άπειρες φορές): Απαγορεύεται η διακίνησή τους μέσω φόρουμ. Δεν είναι κανόνας του δικού μας φόρουμ, είναι κάτι γενικό που σχετίζεται με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Φυσικά, μπορεί κάλλιστα να σου το στείλει εκτός φόρουμ κάποιο μέλος, αν μέσω πμ ανταλλάξετε μέιλ ή φβ ή οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση.


(kostasksir) #3

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε δε το ήξερα αυτό είναι η αλήθεια .όποιος τη ξέρει αν μπορεί να μου τη στήλη στο μαιλ μου [email protected]


(Gorgonaos) #4

Καλησπέρα! Δεν επιτρέπονται ούτε οι παρτιτούρες που μπορεί να φτιάξει κάποιος μόνος του?
Δε μιλάμε για σκανάρισμα από κάποιο βιβλίο ή αντιγραφή, μιλάμε για καταγραφή εξ’ ακοής ας πούμε.


(Νίκος Πολίτης) #5

Ναι φίλε, και αυτά δεν θέλουμε να διακινούνται μέσω της σελίδας μας. Όταν για κάποιο κομμάτι υπάρχουν (εν ισχύι!) πνευματικά δικαιώματα, το κατά πόσον μία παρτιτούρα είναι προϊόν εξ ακοής καταγραφής ή καραμπινάτη αντιγραφή, είναι θέμα δικαστικής διαδικασίας, στην οποία δεν θα θέλαμε να εμπλακούμε. Επίσης, άλλο θέμα στο οποίο δεν θα θέλαμε να εμπλακούμε είναι το κατά πόσον για ένα συγκεκριμένο κομμάτι ισχύουν ακόμα πνευματικά δικαιώματα, ή έχουν παραγραφεί.