Τακτική συνάντηση - 27 Δεκεμβρίου 2018

Και οι κακοί χωράνε, και οι κακοί!

2 «Μου αρέσει»

Θυμίζω ότι η συνάντηση είναι στο “Όπως Παλιά” στους Αγ. Αναργύρους. Εγώ και λογικά και ο @nikos_politis θα είμαστε εκεί από τις 20:00! :smile:

(Αν κάνετε κλικ στο όνομα του μαγαζιού θα δείτε το μαγαζί στον χάρτη)

Είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε και χωρίς δήλωση συμμετοχής, απλά δεν θα μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα βρείτε να κάτσετε :sweat_smile: .

Για όσους δεν θα τα καταφέρουν να έρθουν, υπόσχομαι φωτογραφικό υλικό από αύριο :wink:

3 «Μου αρέσει»

Για μένα ήταν μία από τις πιο πετυχημένες συναντήσεις. Φαίνεται ότι τελικά κάθε χρόνο η συνάντηση την περίοδο των γιορτών έχει κάτι το ιδιαίτερο. Μακάρι όλες μας οι συναντήσεις να είναι τόσο όμορφες.

4 «Μου αρέσει»

εξαιρετικά ήτανε! κόσμος, παλιοί και καινούριοι, συνεννόηση, παιξίματα…
πάμε για απόκριες, τί λέτε;

1 «Μου αρέσει»

Θα ανοίξουμε νήμα για μάζωξη και τον Γενάρη, θα δούμε πόσοι θα μαζευτούμε και ανάλογα πράττουμε :wink:

3 «Μου αρέσει»

Πραγματικά ήταν μια από τις καλύτερες μαζώξεις (ίσως και η καλύτερη της χρονιάς).

Από τις 20:00 και μετά αρχίσαμε να μαζευόμαστε στο μαγαζί, και από νωρίς φάνηκε ότι θα μαζευτεί πολύς κόσμος. Από μέλη του φόρουμ είμασταν εγώ, ο @nikos_politis, ο @liga_rosa, ο @loukasfilm, ο @Pericles, η @Giotto, ο @than, ο @Makisd, ο @Tzitzis, ο @marios_mountrixas, ο @agis, ο @juniorwells και σίγουρα έχω ξεχάσει και κάποιον (παρακαλώ κάποιος να συμπληρώσει!)

Αφού φάγαμε, ήπιαμε και συζητήσαμε, γύρω στις 10:20 ξεκινήσαμε να κουρδίζουμε για να προχωρήσουμε στο κύριο μέρος της μάζωξης (τα παιξίματα!).


Ο κόσμος πολύς, αλλά η συνεργασία μεταξύ των οργανοπαιχτών ήταν Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Η και το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Το μαγαζί αν και μικρό, μας χώρεσε και μας βόλεψε πολύ καθώς δεν χανόμασταν μεταξύ μας.

Και το τραγούδι “Μας χώρισαν οι θάλασσες”

Τραγουδάει η @Giotto

Σταματήσαμε να παίζουμε λίγο μετά τις 3 το πρωί…
Άντε και στην επόμενη! :slight_smile:

8 «Μου αρέσει»

Ηταν μια καταπληκτικη βραδια!
Λυπαμαι που φυγαμε πιο νωρις αλλα λογω ασθενειας ηταν δυσκολα τα πραγματα!

Και εις αλλα με υγεια!!

3 «Μου αρέσει»

Άλλο ένα μικρό βιντεάκι που δείχνει ένα ακόμη στιγμιότυπο της μάζωξης:


Άλλα μικρά στιγμιότυπα, δημοσιοποιήθηκαν στους λογαριασμούς μας στο Instagram και στο Facebook ως stories την ώρα της μάζωξης. Κάντε μας follow για να μην τα χάσετε την επόμενη φορά :wink:

Όλα ήταν πολύ όμορφα η αλήθεια είναι
Είχα να έρθω σε μάζωξη ακριβώς 2 χρόνια. Οπότε όπως καταλαβαίνετε όσο έκατσα το ευχαριστήθηκα! Άντε και τον Γενάρη ελπίζω να τα ξαναπούμε.

2 «Μου αρέσει»

ναι ρε παιδιά, αλλά δεν έχουν όλοι ινστα και φβ. και το φόρουμ είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτά τα εφήμερα, οπότε τα βίντεο θα έπρεπε να είναι προσβάσιμα σε όλους (πχ μέσω γιουτιούμπ).

1 «Μου αρέσει»

@liga_rosa είναι μικρά βίντεο των 15 δευτερολέπτων.

Είναι σαν μικρά διαφημιστικά κλιπ της μάζωξής μας και κατ’ επέκταση του φόρουμ μας :slight_smile:

Επίσης ακόμα και αν δεν έχεις instagram ή facebook τα προφίλ είναι δημόσια και μπορεί να τα δει κανείς και χωρίς λογαριασμό.

1 «Μου αρέσει»

ναι, αλλά κάποιος που δεν έχει λογαριασμό (και καλά κάνει, αν δεν χρειάζεται να διαφημίζεται) δεν έχει λόγο να μπαίνει στα μέσα αυτά (και να τρώει στη μάπα τα pop-up για να κάνει εγγραφή). γι’αυτό προτείνω το γιουτιούμπ που είναι κατ’εξοχήν για βίντεο.

Ναι, προφανώς, όποιο βίντεο είναι ολοκληρωμένο (εννοώ ολόκληρο το κομμάτι και όχι μικρά αποσπάσματα) προφανώς ανεβαίνει YouTube - όπως και έγινε με το “Μας χώρισαν οι θάλασσες” :slight_smile:

1 «Μου αρέσει»

Τελικά βρεθήκατε? Δυστυχώς μένω Κάλυμνο και δεν ειναι εύκολο! Ελπίζω στο επόμενο μου ταξίδι στας Αθήνας να οργανώνετε κάτι!!

1 «Μου αρέσει»

@tohtaih Βρεθήκαμε βρεθήκαμε, μπορείς να δεις στιγμιότυπα εδώ! :slight_smile:

Με το καλό σε περιμένουμε σε επόμενη μάζωξη όταν είσαι Αθήνα :wink:

Φαινεται να περασατε υπεροχα και ζηλευω!Παντα τετοια!!!

Εν τω μεταξυ δεν ειμαι πολυ εξοικιωμενη με το forum και μολις καταλαβα οτι υπηρχαν δημοσιευσεις και φωτο της συναντησης ΠΡΙΝ ρωτησω αλλα δεν τις ειδα!! Ουπς…( τι ντροπη!!) ! χαχαχα!

1 «Μου αρέσει»

Κάθε αρχή και δύσκολη… :smile: Εδώ είμαστε, πάντως!

1 «Μου αρέσει»

Όσο περισσότερο μπαίνεις στο φόρουμ τόσο πιο πολλά μαθαίνεις. Για οτιδήποτε χρειάζεσαι ή όποια απορία έχεις μην διστάσεις να μας στείλεις προσωπικό μήνυμα ή να ρωτήσεις στην κατηγορία “Συζήτηση για το Φόρουμ:smiley:

Αυτο ειναι κανονας! Ευχαριστω πολυ!!!

2 «Μου αρέσει»