Τακτική συνάντηση - 27 Δεκεμβρίου 2018

27/12 ειναι καλυτερα και για εμας

Μιας και οι 11 από τους 13 που έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής προτείνουν Πέμπτη 27/12, με την επόμενη δυνατή ημερομηνία να είναι Παρασκευή 28/12 με ψήφους 7 από τους 13, μήπως θα έπρεπε να ψάχνουμε για μέρος ; Μεσολαβούν Χριστούγεννα επομένως είναι καλό να κλείσουμε το μέρος πριν το τέλος της εβδομάδας.

3 «Μου αρέσει»

Προτείνω το μαγαζί που παίζει ο Άλκης ο Μαύρος στους Αγίους Αναργύρους (δεν θυμάμαι το όνομα). Σίγουρο και πάντοτε φιλόξενο!!
Αρκεί να είμαστε σίγουροι ότι την Πέμπτη δεν παίζουν!

1 «Μου αρέσει»

αργότερα μέσα στο πρωϊνό, θα επικοινωνήσω μαζί τους.

1 «Μου αρέσει»

σίγουρη επιλογή το “όπως παλιά”!

3 «Μου αρέσει»

Η επόμενη συνάντηση του φόρουμ προγραμματίζεται να γίνει στο μεζεδοπωλείο «Όπως παλιά» στους Αγ. Αναργύρους την Πέμπτη, 27/12.

Παρακαλώ όσους θα συμμετάσχουν, να με ειδοποιήσουν με προσωπικό μήνυμα, αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Οι ειδοποιήσεις αυτές θεωρούνται δεσμευτικές, με εξαίρεση βέβαια ανωτέρα βία όπως αρρώστια ή προσωπικό πρόβλημα.

Εάν μέχρι τη Δευτέρα, 24/12 οι δηλώσεις συμμετοχής είναι για λιγότερα από οκτώ άτομα, θα υπάρξει μεγάλη πιθανότητα να μην πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

6 «Μου αρέσει»

Μόλις ένα 24ωρο πριν την παραπάνω προθεσμία, οι δηλώσεις συμμετοχής είναι οι παρακάτω:
Μάριος Μούντριχας, loukasfilm, liga_rosa, Makisd, Tzitzis και η αφεντομουτσουνάρα μου, σύνολο άτομα έξη.

Με λύπη μου ανακοινώνω ότι αύριο βράδυ θα ειδοποιήσω το μαγαζί ότι η συνάντηση αναβάλλεται για κάποια στιγμή που θα έχουμε περισσότερη όρεξη. Εκτός και αν σε 24 ώρες η τωρινή κατάσταση ανατραπεί. Καλές γιορτές σε όλους.

1 «Μου αρέσει»

το πρόβλημα είναι πως αρκετοί ενώ θα έρθουν δεν δηλώνουν συμμετοχή, για να μην πω για αυτούς που δεν παρακολουθούν το θέμα αλλά μετά γκρινιάζουν “δεν με ειδοποίησες”!

3 «Μου αρέσει»

Έτσι ακριβώς Νικόλα μου…

1 «Μου αρέσει»

Ναι βρε παιδιά αλλά δεν είναι σωστό να το αφήνουμε και τόσο φλου. Εντάξει, αν δούμε φως όλοι θα μπούμε μέσα αλλά νομίζω, πρέπει να γίνεται στο εξής ( έχει δίκιο ο Νίκος Πολίτης ) κάπως αλλιώς η συνεννόηση για την όποια μάζωξη.
Χρόνια πολλά σε όλους και όλες!!!

1 «Μου αρέσει»

Η λίστα δηλώσεων συμμετοχής δεν τροποποιήθηκε, από χθές ως σήμερα. Η επόμενη συνάντηση του Ρεμπέτικου φόρουμ είναι άγνωστο αν, πότε και πού θα γίνει. Ευχαριστώ τους φίλους για τη συμπαράσταση αλλά, έτσι είναι: Βλέπω φώς; Μπαίνω. Δεν βλέπω; Περιμένω να φωτίσει. Δεν φώτισε; Χάσαμε. Ε, δεν πάει έτσι.

Καλές γιορτές σε όλους!

Εχουμε ακόμα μερικές ώρες, οι δηλώσεις συμμετοχής θα λήξουν σήμερα το βράδυ :slight_smile:

Χρήστο μου, έδειξε καθαρά το πράγμα: από νωρίς είχα ξεκαθαρίσει ότι αυτή τη φορά περιμένω δεσμευτικές δηλώσεις, γιατί είχα τους λόγους μου. Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, κάναμε και ολόκληρη «δημοσκόπηση», για να βεβαιωθούμε ότι θα εξασφαλιστεί ένα μίνιμουμ συμμετοχών. Πράγματι, δώδεκα μέλη δήλωσαν ότι τους βολεύει κάποια συγκεκριμένη μέρα. Δεσμευτική δήλωση όμως, έκαναν μόνο πέντε. Οπότε «χτύπησα καμπανάκι» με την Νο. 43 δημοσίευσή μου, ότι χρειάζεται ένα κάποιο μίνιμουμ συμμετοχών για να πετύχει μια μάζωξη. Αποτέλεσμα: αρνητικό. Τελειώσαμε.

Υπομονή λίγες ώρες. Μερικοί περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή για να στείλουν δήλωση. Και θεωρούν την Δευτέρα τελευταία μέρα.

Εντάξει, ας περιμένουμε λοιπόν μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας, μήπως κάτι αλλάξει.

1 «Μου αρέσει»

Συγγνώμη από μέρος μου αλλά τρέχω με διάφορα τον τελευταίο καιρό. Νόμιζα ότι μιας και η ψηφοφορία ήταν ονομαστική ήταν και έμμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος για το event. Εάν γίνει η μάζωξη είχα σκοπό να έρθω. Άλλωστε για αυτό είχα κινήσει το θέμα να κλειστεί το μαγαζί πριν μία εβδομάδα περίπου.

Οπότε ήδη έχουμε δύο ακόμα συμμετοχές, του Χρήστου Παναγιωτακόπουλου που μου έστειλε πμ και του alko 101 δημόσια. Κάπως αλλάζει το πράγμα!:smiley:

4 «Μου αρέσει»

Εξασφαλίστηκε και ένας ακόμα οργανοπαίκτης, ο Than (Θανάσης Βαραμογιάννης) με παρέα, οπότε πλέουμε πλησίστιοι. Ραντεβού την Πέμπτη 27, στο Όπως παλιά λοιπόν. Ευχής έργον θα ήταν να μαζευτούμε όσο γίνεται νωρίτερα, από 8 μ.μ. και πέρα θα είμαστε κάποιοι ήδη εκεί.

5 «Μου αρέσει»

άντε, καιρός είναι να βρεθούμε!!!

4 «Μου αρέσει»