Στίχοι Τραγουδιών....

Φίλοι μου κατα τη γνώμη οι στίχοι είναι πολύ σημαντικοί… κάθε μέρα προσπαθώ να βρω τους στίχους στα τραγουδάκια που ξέρω …θέλω να ρωτήσω απο πού να βρίσκω τους στίχους από το internet η να ακούω τα original και σιγά σιγά να γράφω;;;Προτιμώ να έχω τους σωστούς ακριβώς στίχους πάντως…:084::082:

θα συμφωνήσω για την σημασία των στίχων!
προσωπικά, πρώτα καταγράφω τους στίχους από την πρώτη εκτέλεση (και τις άλλες της εποχής, αν υπάρχουν), κι αν κάτι δεν καταλαβαίνω ψάχνω στην αναζήτηση του φόρουμ (με τίτλο κομματιού συνήθως) ή γενικά στο ιντερνετ. αν δεν υπάρχουν, θα ρωτήσω κι όλο και κάποιος θα βοηθήσει!

Φίλε Telis67, αυτό που σου προτείνει ο liga rosa είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Προσοχή μεγάλη στο διαδίκτυο: σελίδες όπως stixoi info και kithara vu έχουν πολλά λάθη. Αλλά, εδώ είμαστε για ερωτήσεις και διευκρινίσεις. Και πάντως, κάποια συγκεκριμένα πράγματα δεν τα έχουμε σωστά απαντήσει ούτε εμείς…

Εγώ πρώτα τους βρίσκω από το internet και μετά ακούω την πρώτη εκτέλεση και διορθώνω τα τυχόν λάθη. Γλυτώνω γράψιμο έτσι.

Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε… θα ακολουθήσω και εγώ την τακτική με το να ακούω την πρώτη εκτέλεση… πάντως χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που θεωρεί σημαντικούς τους στίχους των τραγουδιών…