ΣΗΡΙΑΛ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΓΙΑ ΖΑΜΠΕΤΑ


[i]O Αντώνης Καφετζόπουλος θα υποδυθεί τον Γιώργο Ζαμπέτα

Τον μεγάλο μας μουσικό, Γιώργο Ζαμπέτα θα υποδυθεί ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε σήριαλ που θα σκηνοθετήσει ο Μανούσος Μανουσάκης στην κρατική τηλεόραση.

Η επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού ήταν του σκηνοθέτη και της εταιρείας παραγωγής.

Όταν έγινε η πρόταση στον Αντώνη Καφετζόπουλο δε, εκείνος την αποδέχτηκε με χαρά μιας και θεώρησε μεγάλη πρόκληση να υποδυθεί μια τόσο “μεγάλη” προσωπικότητα.

Η σειρά θα προβληθεί στην ΕΤ1 και θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο…

…Συνέχεια στο

http://www.zougla.gr/news.php?id=39159

Πηγή: zougla.gr[/i]

Εύχομαι μόνο να φερθούν με την σοβαρότητα που αρμόζει. Λέτε να ξαναδούμε τον Καφετζόπουλο σε ερμηνεία ανάλογη της “Αστροφεγγιάς” και του “Μινόρε της Αυγής”;

Θα μου επιτρέψετε να έχω κάποιες αμφιβολίες όσον αφορά την σύγκριση Μανουσάκη και Χρονόπουλου/Μεσθεναίου λόγω αλλαγής των σημείων και καιρών (βλέπε τηλεθέαση, AGB κλπ).

Από την μία, ίσως το ότι επειδή θα είναι στην ΕΡΤ τους κάνει να μην νοιαστούν για αυτά και δουλέψουν πραγματικά και με μεράκι.
Από την άλλη, είδαμε και την παραγωγή του Καρυωτάκη…

Πιστεύω ο Αντώνης να μπορέσει να υποδηθεί με μεράκι και όπως αρμόζει τον Γιώργο Ζαμπέτα.Πιστεύω πως αυτό το σήριαλ αν δουλέψει σωστά θα μπορέσει να θυμήσει στους Έλληνες ποιός ήταν αυτός ο μεγάλος ο Γιώργος ο Ζαμπέτας.
Μπράβο και πάλι μπράβο στον φίλο μου τον foti για τις πληροφορίες.

Τι εννοείς fotis;

Εννοώ ότι ήταν μεν φιλότιμη προσπάθεια αλλά ο πρωταγωνιστής και η όλη ατμόσφαιρα (προσωπικά πάντα) δεν με έπειθε. Θέλεις λίγο τα 3D, θέλεις λίγο ο ηθοποιός. Από συνεντεύξεις επιστολές του Καρυωτάκη προς τον φίλο του Χαρίλαο (και από λόγια του τελευταίου) δείχνει ότι δεν είχε αυτό το υφάκι όλη την ώρα. Αντίθετα, την συμπρωταγωνίστρια (Ρόλος: Πολυδούρη) την βρήκα πιο πειστική.

Δηλαδή θέλω να πώ το ότι η παραγωγή θα είναι της ΕΡΤ και δεν θα νοιάζονται για αηδίες δεν σημαίνει ότι όντως θα είναι και υπερπαραγωγή και ως αντιπαράδειγμα ανφέρθηκα στον Καρυωτάκη

επειδή με πετύχατε πανω που βλέπω για ? φορά τη σειρά ‘‘μινόρε της αυγης’’…προσδοκώ πως στην ηλικία την τωρινή του ,ο καφετζόπουλος μου ακούγεται κατάλληλος,για το ρόλο του αλέγκρου μας ζαμπέτα!όσο τωρα για το πως θα παρουσιαστεί σκηνοθετικά η ιστορία του,καλά ναμαστε, παρόντες,και θα την πούμε τη γνώμη μας ,αφού σιγουρα θα τη δούμε τη σειρά.

Σε ποιο κειμενο θα στηριχθει το ολο εγχειρημα;
:082:

Πιστεύω πως θα στηριχθεί σε ολόκληρη τη ζωή του και όχι σε ένα συγκεκριμένο κείμενο.Έτσι θα ήταν και το σωστό άλλωστε, να μιλήσουν και να αναφερθούν στο συλλογικό έργο που πρόσφερε ο Ζαμπέτας στην λαική μουσική.

mpoyzokakemene, να σκέφτεσαι πρώτα και να μην βιάζεσαι να απαντήσεις μόνο!

Για να γίνει ένα σήριαλ (ή ένα οποιοδήποτε αφιέρωμα κλπ) στηρίζεται σε κείμενο/κείμενα που αυτά με την σειρά τους βασίζονται σε γεγονότα από την ζωή του τάδε “χ” καλλιτέχνη. Ένα κείμενο δεν αντιστοιχεί σε ένα γεγονός, ή αντίθετα ένα κείμενο μπορεί να αντιστοιχεί σε ολόκληρη την ζωή κάποιου.

Φιλικά πάντα

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος θα υποδυθεί τον Ζαμπέτα, σε σήριαλ της ΕΤ-1 το χειμώνα ,με την υπογραφή του Μ.Μανουσάκη


Ο Αντώνης Καφετζόπουλος στο ρόλο του Γιώργου Ζαμπέτα. Ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει τον ερχόμενο χειμώνα στην τηλεόραση με τη νέα, ενδιαφέρουσα, όπως όλα δείχνουν, δουλειά του. Μια σειρά που θα έχει θέμα τη ζωή του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Ζαμπέτα. Ο σκηνοθέτης, αλλά και οι συνεργάτες του από την εταιρεία παραγωγής επέλεξαν τον Αντώνη Καφετζόπουλο για να υποδυθεί τον σπουδαίο μουσικό. Ο ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόταση, την οποία θεωρεί όχι μόνο ενδιαφέρουσα, αλλά και πραγματική πρόκληση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Ακάλυπτος» έχει εμπειρία από παρόμοιους ρόλους αφού είχε υποδυθεί έναν από τους βασικότερους ρόλους στη -θρυλική πλέον- σειρά της κρατικής τηλεόρασης «Το μινόρε της αυγής». Ο Μανούσος Μανουσάκης μετά την ταλαιπωρία που έζησε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν (2007-2008) όπου σταμάτησε να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 η σειρά «Γιούγκερμαν» δεν το διακινδυνεύει ξανά και στράφηκε στην κρατική τηλεόραση. Θέλει να αφοσιωθεί στη δουλειά ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς το βασανιστικό άγχος της τηλεθέασης. Ηταν ένας από τους λόγους άλλωστε που ο σκηνοθέτης αποφάσισε να απέχει από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Να σκεφθεί πολύ καλά το επόμενο βήμα του. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να παρακολουθήσουμε τη σειρά για τη ζωή του Γιώργου Ζαμπέτα στην prime time της ΕΤ1, τον Οκτώβριο.

show-bitch

Σύμφωνα με δικες μας πληροφορίες το σήριαλ θα βασιστεί στο πολυ περιεκτικό και ντοκουμενταρίστικο βιβλίο για τη ζωη του συνθέτη, που έγραψε η Ιωάννα Κλειάσιου, βιογράφος του Ζαμπέτα, με τίτλο “Και η βρόχα έπιπτε στρέϊτ θρου” και κυκλοφόρησε απο τις εκδόσεις “Ντέφι” το 1997. Μάλιστα η σειρα πραγματοποιείται με τη σύμφωνη γνώμη της συγγραφέως και τη συμμετοχή της στο σενάριο.

Ε, καλά! Αυτό εννοείτω νομίζω!! Δεν πρέπει να ύπαρχει τίποτα άλλο οργανωμένο για τον Ζαμπέτα. Ευχαριστώ για το update. Αναμείναμε στο greek tv streaming από Οκτώβρη!

Έλπίζω να γίνει μια στοιχειώδης δουλειά στο πώς οι ηθοποιοί θα “κουνάν τα δάχτυλά τους” στις μουσικές σκηνές του σήριαλ…

Είπες μεγάλη κουβέντα… πραγματικά δεν ξέρω γιατί στις ελληνικές ταινίες δεν προσπαθούν να κάνουν τουλάχιστον τις βασικές κινήσεις … ορίστε ένα απόσπασμα από την ταινία crossroads σε μία κόντρα Steve Vai με Ralph Macchio ( bonzai Daniel son karate kid ) όλα τα μουσικά μέρη είναι παιγμένα απο τον Vai αλλά τουλάχιστον έστρωσε τον Macchio κάτω για να μην γίνουν ρεζίλι… :108:

//youtu.be/D0QKbnCDW94

http://www.youtube.com/watch?v=D0QKbnCDW94

Και ένα απόσπασμα του - πάλαι ποτέ - ελληνικού κινηματογράφου του '60, όπου ο (φυλακισμένος) Ν. Ξανθόπουλος, ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία “Με κατάντησε στα πόδια μου να ρέβω” συνοδεύοντας(:wink: το παραπονιάρικο άσμα με “θώπευση” του μπουζουκιού:
www.youtube.com/watch?v=zNdwYFaDrN8:102: