Σερβις μπουζουκιου

Μολις πηρα το καινουργιο μου μπουζουκι απο ενα φιλο,αλλα χρειαζεται ενα σερβις-γιατι οπως μου εκτιμησαν,εχει “παρει” το μανικι,ενα σκευρωμα,με αποτελεσμα να μου τασταρει σε καποια σημεια-το οποιο αποφασισα να το κανω εγω για να το παω σε καποιον καλο μαστορα…
Ποιοι θεωρουνται οι καλυτεροι στο κομματι αυτο?
Αυτοι που εχω στο μυαλο μου ειναι ο Γιωργος Καρανδρεας,και ο Γιαννης Καρβουνης…
Οποιος φιλος μπορει να πει καποια πιο εμπεριστατωμενη αποψη,θα με βοηθησει…

Θα σου πρότεινα να δεις ποιανού κατασκευαστή είναι και να το πας στον κατασκευαστή του, ώστε να το διορθώσει εκείνος το πρόβλημα.
Εάν για οποιοδήποτε λόγο (επειδή είναι “αγνώστου” ή αγνώστου ή σου πέφτει μακριά ή οτιδήποτε άλλο) τότε σαν εναλλακτική λύση, υπάρχουν αρκετοί άλλοι καλοί μάστορες και μάλιστα κάποιοι με “εξειδίκευση” σε κάποια όργανα (πχ συντήρηση παλαιών οργάνων κλπ).

Όπως και να έχει, όλοι οι μάστορες μπορούν να κάνουν ένα ξεσκεύρωμα. Το θέμα είναι εάν θέλουν και δέχονται να αναλάβουν το όργανό σου (αρκετοί επισκευάζουν μόνο δικά τους όργανα) και πόσο κοντά σου γεωγραφικά είναι.
Στη θέση σου πάντως θα κοίταζα πρώτα εάν μπορώ να το πάω στο δικό του κατασκευαστή και μετά σε οποιονδήποτε άλλον.

συμφωνώ απολύτως, και να θυμάσαι ότι η πιο φτηνή επισκευή δεν είναι απαραίτητα και η πιο συμφέρουσα.

Το οργανο ειναι χρονων,του Πολυκαρπου Καρανδρεα,δεν ξερω καν αν ζει!

πόσων χρονών; αν εννοείς τον πόλυ, τον γιο του ζώη (που είχανε παλιά το εργαστήριο στην ιουλιανού) θα τον πετύχεις στο εργαστήριο του γιώργου στην αλκιβιάδου.

Την παλαιοτητα του οργανου δεν την γνωριζω…
Οσο για το ποιος Πολυς ειναι,θα σε γελασω,ειναι δυο απ οσο ξερω…Το αυτοκολλητο στο σκαφος γραφει απλα Πολυκαρπος Καρανδρεας…Με διευθυνση Αχαρνων 144 αν διαβαζω καλα το νουμερο…Το οργανο το πηγα στον Γιωργο ηδη να το δει και να μου κανει μια εκτιμηση και του κοστους,ειναι καλο παιδι και φαινεται καλος μαστορας.

οκ, ο γιώργος είναι της οικογενείας οπότε θα ξέρει και τον μάστορα και το όργανο.