Σεμινάριο 26/10 για μέγιστη απόδοση στη σκηνή του Frank Heckman.

Ποιο είναι…

[ul]
[li]Το μυστικό της Sarah Brightman όταν αλλάζει στιγμιαία τη φωνή της από ποπ σε όπερα ή ροκ και πετυχαίνει ερμηνείες, που επισκιάζουν τους καλύτερους των καλυτέρων;[/li][li]Πως η Janine Jansen καταφέρνει να αποδώσει έξοχα το κοντσέρτο για βιολί του Μότσαρτ ενώ άλλοι ασφυκτιούν στη θέση της;[/li][li]Και πως η Annamaria Mazzini κρατά πλήρως μαγεμένο το νεοϋορκέζικο κοινό όταν χορεύει το Esplanade του Paul Taylor;[/li][/ul]
Πως μουσικοί, χορευτές και ηθοποιοί κάνουν την καλύτερή τους απόδοση πράξη, φτάνοντας ξανά και ξανά σε τόσο υψηλά επίπεδα επίδοσης;

Το Σάββατο 26/10 και ώρες 10:00-17:00 στον σύλλογο Νεύτων Παλαιού Φαλήρου θα γίνει το σεμινάριο Flow on stage-Μέγιστη απόδοση στη σκηνή.

www.facebook.com/events/368070953325302

Διδάσκει ο καθηγητής του πανεπιστημίου Codarts του Ρότερνταμ Frank Heckman. Ο κ. Heckman βρίσκεται στην Αθήνα για πρώτη φορά ύστερα από πρόσκληση του «Πολιτιστικού Συλλόγου Νεύτων Παλαιού Φαλήρου».

www.sustainableperformance.nl
www.flowonstage.wordpress.com

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.
Κόστος 6h εργαστηρίου 35?
Δωρεάν συμμετοχή για κατόχους κάρτας ανεργίας

www.newton.edu.gr/index.php/flow-on-stage-frank-heckman

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά αλλά μακράν εκτός των θεμάτων του φόρουμ.

Προφανώς αναφέρεται σε άτομα που ανεβαίνουν σε σκηνές (όχι πάλκα). Αλλά και πάλι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που να θέλουν να λάβουν μέρος στην ημερίδα (event) για δικούς τους λόγους. Η πρόταση νομίζω παραμένει ανοιχτή και προτείνω να κλειδώσει το θέμα μιας και δε προσφέρει κάτι περισσότερο από μια απλή ανακοίνωση. Τρόποι επικοινωνίας και λοιπά έχουν ήδη δοθεί!

Αγαπητοί φίλοι

Στο σεμινάριο Flow on stage-Μέγιστη απόδοση στη σκηνή διδάσκει ο καθηγητής του πανεπιστημίου Codarts του Ρότερνταμ Frank Heckman το πως να αποφύγεις πλήρως το άγχος κατά τη διάρκεια μιας μουσικής βραδιάς, και να μπορείς να το διαχειριστείς κάθε φορά.

Το σεμινάριο το έχω παρακολουθήσει ο ίδιος στην Ολλανδία και κυριολεκτικά μου άλλαξε τον τρόπο που απέδιδα κάθε φορά που εμφανιζόμουν μπροστά στον κόσμο. Παίζω κιθάρα και ανήκω στο ρεμπέτικο σχήμα Μαύρα Ρούχα.

Απευθύνεται σε πάρα πολλούς συμ-forumίτες μας! Το σεμινάριο το συνδιοργανώνει ο καθηγητής Μιχάλης Χολέβας του πανεπιστημίου Codarts του Ρότερνταμ. Ο ίδιος διδάσκει τούρκικη μουσική και μουσική της Ανατολικής Μεσογείου.

Σωστά το θέμα να κλειδωθεί και λυπάμαι που την ενημέρωση δεν την συνόδευσα εξ αρχής με αυτό το κείμενο ώστε να μην θεωρηθεί άμεση ή άκυρη διαφήμιση.

Ευχαριστώ πολύ