Ρεμπέτικο Φεστιβάλ - 18 & 19 Σεπτεμβρίου 2020 (Ακυρώθηκε λόγω COVID-19)

Ορίστε και κάτι ενδιαφέρον… θα πάρω την Οικογένεια και θα πάω, εύχομαι να το αφήσουν να γίνει…

3 ώρες πριν δυστυχώς αναρτήσανε αυτό…

Δελτίο Τύπου

Ακύρωση Ρεμπέτικου Φεστιβάλ Αθηνών

Τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Η αύξηση των κρουσμάτων της πανδημία του COVID-19 μας οδήγησε στην απόφαση για ακύρωση του Ρεμπέτικου Φεστιβάλ που φέτος θα γινόταν για πρώτη φορά στη Βίλα Ζωγράφου υπό την αιγίδα του Δήμου.

Βάζοντας την ασφάλεια και την υγεία όλων μας ως απόλυτη προτεραιότητα, λάβαμε με πόνο ψυχής την απόφαση ακύρωσης με την ελπίδα να τα πούμε στην επόμενη διοργάνωση.

Το Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Τραγουδιού έχει σκοπό την ανάδειξη της ιστορικής πορείας της Ρεμπέτικης Μουσικής και Κουλτούρας στην σύγχρονη εποχή. Ένα Φεστιβάλ αφιερωμένο στο αγαπημένο Ρεμπέτικο Τραγούδι συντροφιά με πολλούς Ρεμπέτες τραγουδιστές και κομπανίες.

Το Ρεμπέτικο Φεστιβάλ αποτελεί ένα ευχάριστο προορισμό για τους απανταχού φίλους του Ρεμπέτικου Τραγουδιού και σε αυτό έχουν φιλοξενηθεί επώνυμοι καλλιτέχνες του χώρου όπως η Μαριώ, ο Αγάθωνας, Rebetien, Ρεμπελέτικο, Τεχν-Άσματα, Κιουρντί, Απειρωταν και άλλοι.

Η Διοργάνωση και ο Δήμος Ζωγράφου πραγματικά λυπούνται για αυτή την εξέλιξη και εύχονται σύντομα να είναι σε θέση να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες για το Φεστιβάλ του επόμενου έτους.

Ας κρατήσουμε τώρα τις απαραίτητες αποστάσεις για να μη χάσουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε στην επόμενη διοργάνωση. Εις το επανιδείν.

απ’ό,τι είδα ακυρώθηκε. έτσι κι αλλιώς δεν μου φαινόταν κάτι περισσότερο από τρέντυ φεστιβάλ με γνωστά σχήματα.

1 «Μου αρέσει»

Ωχ… το είδα και εγώ μέσω της κεντρικής σελίδας τους, δεν είχε τύχει να παρακολουθήσω κάτι παρόμοιο αλλά έστω για βόλτα θα ήταν καλά πιστεύω…

Αν θέλετε κλειδώστε το θέμα μην την πατήσει κανένας και πάει άδικα.

2 «Μου αρέσει»

Προσέθεσα την ακύρωση στον τίτλο του θέματος… :slight_smile:

3 «Μου αρέσει»

@chrispanag χίλια ευχαριστώ Χρήστο :pray:t3:

1 «Μου αρέσει»

Ευτυχώς, θα έλεγα. Δεν είναι η εποχή κατάλληλη για ανέμελες φιέστες… (2,300 ενδιαφερόμενοι, αν δεν το ακύρωναν θα έπρεπε να πέσει χοντρό πρόστιμο)

2 «Μου αρέσει»

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα μετά από 365 ημέρες. Δεν επιτρέπονται πια καινούριες απαντήσεις.