Ρεμπέτικα στην Καλαμάτα

Καλησπέρα, αύριο φεύγω τριήμερη με το σχολείο για Καλαμάτα και κάποιο βράδυ περιλαμβάνει “ρεμπετάδικο”. Για να μην έχουμε όμως τη μοίρα του περσινού κωλάδικου στο Βόλο (Αρίων νομίζω λεγόταν, ΜΗΝ ΠΑΤΕ), έχετε να προτείνετε κάτι καλό για Σαββατόβραδο ή για Κυριακή??

Θα την κοπανησεις απο τους δασκαλους την παρασκευη και θα πας στην ταβερνα διονυσος. Ναυαρινου με ηρωων . Σαββατο κυριακη κοιμησου νωρις καλυτερα… Εκτος και αν μου διαφευγει κατι. Περιμενε θα σου απαντησει ο τακης ( παιζει στο διονυσο)

Φίλε Σωτήρη όπως είπε και ο Γιώργος την Παρασκευή βρισκόμαστε στο Διόνυσο.
Για Σάββατο παίζει στο Λαϊκό (πρώην Τζιβαέρι ) στη διασπορά συν. Μπουρνια, ένας πολύ καλός μου φίλος.

Παιδιά, ο Σωτήρης μάλλον ρωτάει για κάποιο ρεμπετάδικο να πάνε όλοι μαζί (καθηγητές μαζί με τους μαθητές). Υπάρχει κάτι τέτοιο στην Καλαμάτα;

Φιλε admin του έχω στείλει πμ για διευκρινίσεις.
Πάντως το Λαϊκό είναι αρκετά μεγάλο μαγαζί, ταβερνοκατάσταση.
Ρεμπετάδικο ποτάδικο δεν υπάρχει.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 80ΝΤΑΡΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΤΗΛ.2721099475 ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ 6980187104. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΗΣΕΤΕ.

Από συντονιστική ομάδα: Παρακαλούμε, όχι κεφαλαία. Γράψε με μικρά.

|
|

	|

|
|

			 					Καταρχάς, συγγνώμη που δεν απήντησα 					στα π.μ. αλλά λόγω της ογκοχρέωσης 					στα κινητά, η διάρκεια χρήσης του 					διαδικτύου ήταν περιορισμένη.  					
				 						
					
					 							[TABLE]
							 								[TR]
								[TD="width: 635"] 										 											
										
										 												Τελικά τρώγαμε στο  ξενοδοχείο 												και δεν ψάχναμε κάτι που να 												περιλαμβάνει φαγητό. Πήγαμε σε 												ένα που λεγόταν Βαγένι (Λακωνικής 												241). Κρασί και ξηροκάρπια, από μουσική 												μέτρια. Τετράχορδος ο μπουζουξής και 												ο τραγουδιστής ικανοποιητικός. 												Σκύλα η τραγουδίστρια. Τραγούδια 												Ζαμπέτα, Καζαντζίδη, Στράτο, 												Μενιδιάτη, Αγγελόπουλο κ.α. , 												αλλά και δημοτικά, χασαποσέρβικα 												του Τσιτσάνη. Δυστυχώς όμως 												δεν έλλειψαν και Σφακιανάκης, 												Μαζωνάκης, Τερζής και 												λοιποί παρόμοιοι.

											
										
									
								|


					
				
			
		
	[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

χθες Σαββατο βραδυ βρεθηκα για ένα μονο βραδυ στην Καλαματα. εκει που τριγυρνούσαμε με την συζυγο κατά τις 12 στο ιστορικο κεντρο, να και βλεπω ένα ωραιο παλκο σε εξωτερικο χωρο σε έναν πεζοδρομο με 5 ατομα, 2 μπουζουκάκια , κιθαρα συν τραγουδιστη, -στρια, με πολύ συμπαθητικο ηχο. εκεινη την ωρα επαιζαν τον τρελο τσιγγανο του Τσιτσανη, πολύ ομορφα εκτελεσμενο.
σκαλωσαμε λιγο και με την… παρακληση της συζυγου φυγαμε.
μηπως ηταν καποιος φιλος του φορουμ από εδώ, η καπως ετσι?

Φίλε τζουρά το μαγαζί είναι η μυλόπετρα, και το σχήμα μας είναι το λαϊκό συνεργείο. Κάθε Παρασκευή κ Σάββατο είμαστε εκεί για το καλοκαίρι.

ας οψονται τα συζυγικα παρακαλια που με ξερει ότι θα… σκαλωνα μαζι σας. να ειστε καλα παιδια όπως και να εχει, παντα τετοια. καλες πενιες γενικοτερα!

Βαγγελης

Αν ησαστε ακόμα εκεί τέλος Αυγούστου θά ψάξω να σάς βρώ φίλε Μπότη…!!!

Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω απο κοντα φίλε neapoliotis και όσα μέλη τυχει να βρεθούν στην καλαμάτα .