ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Γειά χαρά

Ψάχνοντας στην ενότητα των οργανοποιών δεν βρήκα κάτι που να αφορά στο Σωτήρη Ρεμούνδο. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Τί λένε τα οργανάκια του; Κάποια προσωπική εμπειρία ίσως;

Προσωπικά ενδιαφέρομαι για μπαγλαμά

1 «Μου αρέσει»

Γεια σου φιλε, καλως ηρθες στο φορουμ. στη λιστα με τους οργανοποιους βρισκονται αυτοι για τους οποιους εχει γινει καποια κουβεντα μεχρι τωρα, δηλαδη για να διευκολυνθει καποιος στην αναζητηση. Δεν ειναι σιγουρα μια ολοκληρωμενη λιστα με ΟΛΟΥΣ τους ελληνες κατασκευαστες, απλα ειναι οσοι εχουν αναφερθει εδω μεσα μεχρι στιγμης.
Το σαϊ του : http://www.remoundos.gr/

1 «Μου αρέσει»

Γεια χαρά,

το πρώτο μου μπουζούκι το αγόρασα από τον Κώστα Ρεμούνδο το 1987(13 χρονών τότε) και τώρα που μιλάμε μετατρέπεται σε 3χορδο από άλλον οργανοποιό. Ο ήχος του γλυκός και ωραίος. Ο γιός του Σωτήρης έχει αναλάβει τώρα, από όσο γνωρίζω.
Είναι οργανοποιείο με ιστορία και μπορεί κανείς να βρει αξιόλογα όργανα.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι αξίζει να περάσει κανείς από το οργανοποιείο του αν ψάχνει για μπουζούκι αλλά πρέπει να ξέρει τι θέλει και πόσο περίπου κοστίζει στην αγορά αυτό που θέλει…αν είχε διαφορετική εμπορική πολιτική θα ήταν από τους κορυφαίους της πιάτσας.

Σ’ ευχαριστώ gavs για την απάντηση, αλλά ξέχασα να αναφέρω οτι έχω δει και τη λίστα με τους οργανοποιούς, και το site του ίδιου.

Αυτό που ζητάω είναι μια προσωπική (υποκειμενική, αν θές) άποψη για τον οργανοποιό.
Επειδή γενικά το ψάχνω σε τέτοιου είδους αγορές, θα ήθελα να ξέρω κάποια πράγματα περισσότερα για τον συγκεκριμμένο μάστορα.
Τα μόνα που έχω διαβάσει γι αυτόν στις σελίδες του φόρουμ, είναι απλή αναφορά στο όνομα του μεταξύ άλλων.

Λέω μεσα στην εβδομάδα μάλιστα να κάνω μια βολτίτσα απο τα μέρη του, για να δώ από κοντά και τι γίνεται.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μετά από 20 χρόνια έδωσα στο μάστορα το παλιό μου τετράχορδο και πήρα τριχορδάκι. Του έκανα τρεις - τέσσερις επισκέψεις έως ότου καταλήξω στο όργανο και είμαι ευχαριστημένος από τ’ αποτέλεσμα. Ο μάστορας εξυπηρετικός και με υπομονή. Ο κυρ Κώστας ασχολείται κατά κύριο λόγο με τα μπουζούκια κι ο Σωτήρης περισσότερο με λαούτα.
Ένα όνειρο μου πραγματοποιήθηκε και τώρα βουρ στη μελέτη!

1 «Μου αρέσει»