Περιορισμοί του φόρουμ στην επεξεργασία παλιών αναρτήσεων (2004)

Προς τους κ.κ. Moderators:
Συγχαρητήρια για το νέο look και για τη δυνατότητα editing. Όμως εδώ φίλοι μου υπάρχει ένας σοβαρός περιορισμός (πιθανώς και αναγκαίος, δεν ξέρω). Δεν μπορείς να μπεις στο αρχικό σου posting ή σε κάποιο προηγούμενο (δικό σου πάντα) για αναγκαίες προσθαφαιρέσεις.

Πιο συγκεκριμένα: θέλω να βάλω την πληροφόρηση του παραπάνω (τελευταίου μου) posting σαν προσθήκη στα τραγούδια που αναφέρονται στον Εμφύλιο (δουλειά που, μέχρι στιγμής, πολύ υπομονετικά και με περίσσεια καλοσύνη την έκανε -για λογαριασμό μου- ο Σώτος). Και βέβαια, είναι πολύ πιθανόν και αργότερα να χρειαστεί να προσθέσω κι’ άλλα στοιχεία (το ίδιο, βέβαια, αφορά όλους τους χρήστες και δεν είναι ασφαλώς προσωπική υπόθεση). Το προσπάθησα, αλλά δεν έχω δυνατότητα πρόσβασης. Πως λοιπόν θα ξεπεραστούν παρόμοιες περιπτώσεις;

Νομίζω πως δεν χρειάζονται (κατά τη γνώμη μου) εξηγήσεις για την αναγκαιότητα να γίνονται τελικά από ΚΑΠΟΙΟΝ αυτές οι αναγκαίες προσθαφαιρέσεις, για να υπάρχει συνοχή, συνέχεια, πληρότητα πληροφόρησης και μεγαλύτερη αξιοπιστία στο Χ αντικείμενο παρουσίασης, συζήτησης, καθώς και η συνολική παράθεση στοιχείων και πληροφοριών από τους συμμετέχοντες στο συνολικό θέμα.
Αν αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το κάνουν οι Moderators αποκλειστικά και ΜΟΝΟΝ, είναι Ο.Κ. βέβαια από μένα, αρκεί αυτό να μη σας δημιουργεί πρόβλημα (τον κόπο, με τον τρόπο αυτό, φοβάμαι πως θα τον έχετε έτσι κι’ αλλιώς, αν μας ενδιαφέρει σοβαρά η πληρότητα της ανανέωσης, κατά θέμα και κατά περίπτωση). Περιμένω οδηγίες.

Σ.Π.

Αγαπητέ Σάκη είμαστε στο στάδιο 2 απο 10 της συνολικής αναβάθμισης σε λίγες εβδομάδες πολλές νέες δυνατότητες θα είναι στην διάθεση μας και πολλά πρoβλήματα θα λυθούν.
Μέχρι τότε πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή γιατί καθε μέρα συναντάμε κι απο ένα καινούργιο πρόβλημα.
Ευχαριστώ

Ο.Κ. Σώτο. Σε αναμονή λοιπόν. Καλή επιτυχία.

Φιλικώτατα

Σ.Π.