Περιοδικό ΕΙΚΟΝΕΣ: Αναφορά Φόρουμ στις πηγές

Το περιοδικό ΕΙΚΟΝΕΣ, τεύχος Νο 375 3/5/2009 (με το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) είχε ένα μίνι αφιερώμα στον Μάρκο Βαμβακάρη (του Γρηγόρη Παπαδογιάννη, σελ. 62-65). Στις πηγές εκτός των βιογραφιών και εκτενών ερευνών για τον Μάρκο αναφέρεται συγκεκριμένα “Κώστας Φέρρης: Ρεμπετικο Φόρουμ, www.rembetiko.gr”.

Κατα την γνώμη μου είναι άλλη μια διαβεβαίωση και αναφορά προς το φόρουμ, κυρίως προς το ευρύ (και μη γνωρίζων) αναγνωστικό κοινό για την καλή δουλειά που γίνεται χρίζοντας τις συζητήσεις και τις αναζητήσεις των μελών εξαιρετικής βιβλιογραφικής σημασίας.

1 «Μου αρέσει»

…και που ΄σαι ακόμα!:slight_smile:

Πραγματικά είναι υπέροχο να μας “γράφουν οι εφημερίδες” για τις συζητήσεις μας στο φόρουμ, αποτελώντας μάλιστα την βιβλιογραφία ενός άρθρου(!).Αυτό βέβαια, κατα την γνώμη μου, δεν θα είχε επιτευχθεί εαν δεν υπήρχαν οι “γνώστες” του φόρουμ οι οποίοι είναι και πολλοί, και παλιοί φυσικά.

Στη συσσωρευμένη γνώση μέσα στις σελίδες του Forum μας, (όπως και στην Κλίκα), βρήκα πολύτιμη βοήθεια για την πρόσφατη διπλωματική μου εργασία στο Πανεπιστήμιο με Θέμα: "ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ (στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα)" και βεβαίως αναφέρονται στη βιβλιογραφία μου:
Γ. ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
1. Δικτυακό περιοδικό «Κλίκα»
2. Ρεμπέτικο Forum

Μπήκαμε στις εφημερίδες αλλά και στα Πανεπιστήμια! :slight_smile:

Πράγματι είναι μεγάλο πράμα να κάνεις εργασία Πανεπιστημίου παίρνοντας πληροφορίες απο ένα φόρουμ.Πολύ μεγάλο πράγμα πραγματικά.

Για κάν’ το λιανά.

Είναι μεγάλο πράγμα γιατί εαν ένας άνθρωπος( ο theos1960 σε αυτή την περίπτωση) ή και περισσότεροι αντλούν πληροφορίες απο έναν δυκτιακό τόπο ,όπως είναι αυτό το φόρουμ, για να κάνουν μια σοβαρή δουλειά, όπως η εργασιά στο πανεπιστήμιο, αυτό πάει να πεί οτι θεωρούν αυτό το μέσο πληροφόρησησς πολύ σημαντικό και τις πληροφορίες και τις απόψεις που εκτίθενται σε αυτό πολυ φερέγγυες.

1 «Μου αρέσει»