Παραλαβή Μπουζουκιού

:)Καλησπέρα παιδιά φτάνει η μεγάλη μέρα μετά από έξι μήνες την τρίτη 18 Μαΐου ανεβαίνω στην Λάρισα να παραλάβω το όργανο από τον κ Αντώνη. Μπορείτε να με βοηθήσετε για το πώς θα ανεβάσω φωτογραφίες του μπουζουκιού διότι δεν ξέρω και πολλά από Η/Υ. Που αναφέρουμε στο φόρουμ κάτι τέτοιο. Αυτά προς το παρόν καλό Π.Σ.Κ.
Φίλε papadero τρίτη μεσημέρι ετοιμάσου για κανένα τσίπουρο για τα καλορίζικα αν μπορείς:)

Αφού πατήσεις “απάντηση στο θέμα”, πηγαίνεις κάτω δεξιά που λέει “επεξεργαστής κειμένου”. Βρίσκεις τα συνημμένα αρχεία και βάζεις τις φωτογραφίες σου.

Μπορείς να κάνεις τις δοκιμές σου και να ρωτήσεις ότι θέλεις για τις λειτουργίες του Ρεμπέτικου Φόρουμ σε αυτή την “περιοχή” .

Φίλε kwstasp ευχαριστώ για τη βοήθεια

ελα φ’ιλε, θα σε περιμένω , πάμε και μαζί απ τον μπάρμπα Αντωνη :slight_smile: Με το καλό να ρθεις. Σου στελνω κιν με πμ. :slight_smile:

papadero καλήμερα βλέπω που αναφέρετε στο φορουμ τη λέξη πμ αλλά δεν ξέρω πως λειτουργη το θέμα το τηλέφωνο μου είναι 6932372010 πάρε με όποτε μπορείς

Δες εδώ φίλε.

	 		 			Τα [Προσωπικά  μηνύματα](http://www.rembetiko.gr/forums/private.php) (αναφέρονται συχνά και σαν pm) θα σας επιτρέψουν να  επικοινωνήσετε εύκολα και άμεσα με τα υπόλοιπα μέλη του forum.  

Αποστολή Προσωπικών Μηνυμάτων
Τα Προσωπικά Μηνύματα λειτουργούν περίπου όπως και τα email, ωστόσο θα σας επιτρέψουν να επικοινωνήσετε μόνο με τα εγγεγραμμένα μέλη του forum. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα προσωπικά μηνύματα κώδικα vB , Smilies, καθώς φυσικά και να προσθέσετε εικόνες.
Για να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα σε ένα μέλος του forum, δεν έχετε παρά να πατήσετε το ‘Αποστολή Νέου Μυνήματος’ στον τμήμα Προσωπικά Μηνύματα του Πίνακα ελέγχου χρήστη ή πατώντας το εικονίδιο σε κάποιο μήνυμα του χρήστη στο forum.
Όταν στέλνετε ένα προσωπικό μήνυμα, έχετε τη δυνατότητα να το αντιγράψετε στο φάκελο των Απεσταλμένων μηνυμάτων.
Φάκελοι Προσωπικών Μηνυμάτων
Υπάρχουν 2 προκαθορισμένοι φάκελοι στην περιοχή των Προσωπικών σας Μηνυμάτων. Αυτοί είναι: τα Εισερχόμενα & τα Απεσταλμένα .
Ο φάκελος Εισερχόμενα έχει ολα τα νέα μηνύματα που έχετε λάβει και μπορείτε να δείτε όλα τα μηνύματα που έχετε λάβει και πληροφορίες όπως το όνομα χρήστη του αποστολέα , ημερομηνία, ώρα αποστολής κλπ.
Ο φάκελος Απεσταλμένα περιέχει τα μηνύματα που έχετε στείλει και επιλέξατε να αντιγραφούν στον φάκελο κατά την αποστολή του μηνύματος.
Μπορείτε να δημιουργήσετε και άλλους φακέλους για τα μηνύματα σας πατώντας το ‘Επεξεργασία φακέλων’.
Κάθε φάκελος έχει εργαλεία διαχείρισης για την επιλογή, μεταφορά, αντιγραφή των μηνυμάτων σας. Μπορείτε ακόμα και να προωθήσετε όλα τα μηνύματα σας σε κάποιο άλλο μέλος του forum.
Θα χρειαστεί περιστασιακά να σβήνετε παλιά μηνύματα, αφού πιθανότατα ο Διαχειριστής έχει βάλει όριο για τον αριθμό μηνυμάτων που μπορείτε να έχετε αποθηκευμένα στους φακέλους σας. Αν υπερβείτε το όριο του αριθμού μηνυμάτων, δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε καινούργια προσωπικά μηνύματα μέχρι να διαγράψετε μερικά απο τα παλιά.
Κατά την ανάγνωση ενός μηνύματος μπορείτε να απαντήσετε στον αποστολέα ή να το προωθήσετε σε άλλo μέλoς του forum ή σε πολλαπλούς παραλήπτες αν ανήκουν στην Λίστα Φίλων σας.
Παρακολούθηση μηνυμάτων
Οταν στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα μπορείτε να ζητήσετε από τον παραλήπτη μια επιβεβαίωση ότι το δίάβασε. Είναι δυνατό να δείτε άν ένα μήνυμα το έχει διαβάσει ο παραλήπτης του απο την Παρακολούθηση προσωπικών μηνυμάτων page.
Η σελίδα χωρίζεται σε 2 μέρη : τα μηνύματα που τα έχει διαβάσει ο παραλήπτης και σε αυτά που δεν τα έχουν διαβάσει ακόμα.
Tο Μη Διαβασμένα Μηνύματα περιέχει όλα τα μηνύματα για τα οποία έχετε ζητήσει επιβεβαίωση απο τους παραλήπτες τους και δεν τα έχουν διαβάσει ακόμα. Μπορείτε αν θέλετε να διαγράψετε κάποιο απο αυτά πριν τα διαβάσει ο παραλήπτης τους.
Το Διαβασμένα μηνύματα δείχνει όλα τα μηνύματα τα οποία έχει διαβάσει ο παραλήπτης τους και έχει στείλει επιβεβαίωση.
Μπορείτε να διακόψετε την παρακολούθηση ενός ή περισσοτέρων μηνυμάτων κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο.
Κατα την παραλαβή ενός προσωπικού μηνύματος μπορείτε να αρνηθείτε την αποστολή επιβεβαίωσης πατώντας απλά το ‘Ακύρωση επιβεβαίωσης’.

Σε κάθε δυσκολία είσαι πανταχού παρόν φίλε kwstasp

:088:ενταξει, τελικά βρεθήκαμε κι ο Μανώλης πήρε το οργανάκι, που του ευχομαι να ναι καλόπαιχτο και να τον ευχαριστεί. :slight_smile:

Καλημέρα παιδιά επιτέλους μετά από έξι μήνες …………….και κάτι ψηλά ανέβηκα Λάρισα και το παρέλαβα όπως σας είπε και ο φίλος μου ο Γιώργος .Θα προσπαθήσω να ανεβάσω δείγμα ήχου από κάμερα γιατί με λόγια περιγραφεί ………. δεν γίνετε. Προς το παρόν απολαύστε τα εξωτερικά του χαρίσματα

Φίλε μου, σου εύχομαι τις καλύτερες πενιές και τους καημούς σου να βγάλεις πάνω του.
Από αισθητικής άποψης είναι “κοντά” στα δικά μου γούστα, αν έχει και “δυνατό” ήχο είσαι super.
Για μένα, κάθε καινούριο μπουζούκι είναι σαν να γεννιέται κάποιο παιδί, τέτοια η χαρά.