Ο καλύτερος ρεμπέτης

Σωστή ερώτηση, σωστή απάντηση (κατά τη γνώμη μου).

Γιατί όμως να μην το κάνουμε πιο συγκεκριμένο:
Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Α. ΣΥΝΘΕΣΗ - Σημαντικότερες προσωπικότητες κατά τη γνώμη μου : 1. ____________ 2. ___________

Β. ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΙ - Σημαντικότερες προσωπικότητες κατά τη γνώμη μου : 1. ____________ 2. ___________

Γ. ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ - Σημαντικότερες προσωπικότητες κατά τη γνώμη μου : 1. ____________ 2. ___________

Δ. ΕΡΜΗΝΕΙΑ - Σημαντικότερες προσωπικότητες κατά τη γνώμη μου : 1. ____________ 2. ___________

Ε. ΚΙΘΑΡΑ - Σημαντικότερες προσωπικότητες κατά τη γνώμη μου : 1. ____________ 2. ___________

(άλλες ιδέες?)

ΗΛΙΚΙΑ _______ , ΝΟΜΟΣ/ΧΩΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ______________ / _______________

ΟΡΟΙ[ol]
[li]Ανά κατηγορία ΔΥΟ ψήφοι (δύο ονόματα)[/li][li]Να μπει όρος ότι τα ονόματα πρέπει να ανήκουν στη παλιά σχολή του Λαϊκού πριν το 1954. Π.χ. ο Νταλάρας δεν είναι υποψήφιος (παραείναι μικρός). Ούτε η Ζωζώ Σαμπουτζάκη (παραείναι μεγάλη)[/li][li]Κάποιο όνομα μπορεί να εμφανίζεται σε περισσότερες της μίας κατηγορίες (π.χ. κάποιος ψηφίζει Μάρκο Βαμβακάρη και για το Α και για το Γ)[/li][li]Μπορείς να παραλείψεις καποιες κατηγορίες. Π.χ. να μην ψηφίσεις για καλύτερο κιθαρίστα γιατί θεωρείς ότι δεν έχεις άποψη για το θέμα.[/li][li]Η ψηφοφορία είναι προφανώς επώνυμη και επειδή είμαστε όλοι σχετικοί και όχι αδιάφοροι περαστικοί, αν θέλει προσθέτει ο ψηφοφόρος λίγα (όσο το δυνατόν λιγότερα) επιχειρήματα ανά όνομα που ψήφισε ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ της ψήφου του. Εχει ενδιαφέρον να δούμε πως τα βλέπει τα πράγματα ο καθένας. Ισως οι άλλοι που διαβάζουν να θυμηθούν κάτι που τους διαφεύγει, να μάθουν κάτι που δεν ξέρουν κ.λπ. Προφανώς τα επιχειρήματα ενός ψηφοφόρου δεν μπορούν να απαντάνε στα επιχειρήματα των προηγούμενων ψήφων γιατί έτσι γίνεται κουβέντα. Οπότε αναγκαστικά έρχεται ο επόμενος όρος:[/li][li] Για να μην πλατιάσει το γκάλοπ, όλα τα posting που δεν είναι posting ψήφου (πχ. γενικής κουβέντας, του στυλ διαφωνώ με την επιλογή του 15ου ψηφοφόρου), θα τα πηγαίνουν οι διαχειριστές σε ένα διπλανό thread με όνομα “Καλυτερος Ρεμπετης EVER (ΑΣΧΕΤΑ)”. Εννοείται ότι υβριστικά posting, πισώπλατα μαχαιρώματα κ.λπ. διαγράφονται για πάντα όπως πάντα (το λένε και οι όροι του forum που δεχτήκαμε όταν εγγραφήκαμε).[/li][li]Απαγορεύεται η προσέλκυση ψηφοφόρων με δολώματα του στυλ “Νικολάρα, ψήφισε Μουφλουζέλη για το Β και θα σου στείλω με courier ένα μπουκάλι τσίπουρο”.[/li][li]Απαγορεύεται η τρομοκράτηση ψηφοφόρων με απειλές του στυλ “Αρη, αν δεν ψηφίσεις Απόστολο Χατζηχρίστο για το Δ, εκείνο το DVD του Λαμπρόπουλου που θα σου έκανα δώρο στη γιορτή σου ΞΕΧΝΑ ΤΟ!”[/ol]ΔΙΑΡΚΕΙΑ[/li]Η ψηφοφορία προτείνω να αρχίσει από την επόμενη εβδομάδα για να σκεφτούμε στο μεταξύ μήπως διατυπώσουμε καλύτερα τις ερωτήσεις, αν θα βάλουμε μερικές ακόμα, μήπως προσθέσουμε ή αφαιρέσουμε όρους κ.λπ.

Προτείνω να διαρκέσει όχι λιγότερο από 1 εβδομάδα για να μην χαθεί η ευκαιρία της ψήφου από κάποιον φουκαρά που έκανε αίτηση και περιμένει να του έρθει η ADSL. Επίσης, για να μην στοιχειώσει προτείνω να μην διαρκέσει πάνω από 2 - 3 βδομάδες.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ
[ul]
[li]Κώστα/webmastora: Yπάρχει μήπως η δυνατότητα να στείλουμε ενημερωτικό e-mail σε όλα τα μέλη?[/li][li]Ας γράψουν και οι υπόλοιποι τη γνώμη τους το συντομότερο και να ετοιμάσουμε το thread - ΚΑΛΠΗ.[/li][li]Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι μέλη του forum μέχρι σήμερα που έπεσε η ιδέα. Δηλαδή την 1η Μάη 2008.[/li][li]Καιρός είναι να γράψουν τη γνώμη τους τα δεκάδες - ίσως και εκατοντάδες μέλη του φόρουμ που δεν έχουν στείλει ακόμα ούτε ένα posting.[/li][li]Τα αποτελέσματα θα αναλάβει να τα περάσει σε EXCEL και να το στείλει στη διαχείρηση για να τα ανακοινώσουμε με μορφή εθνικών εκλογών (χρωματιστά διαγράμματα κλπ).[/li][li]Και ποιος θα κάνει το EXCEL; Ποιός άλλος απ’ αυτόν που είχε την φαεινή ιδέα. Δηλαδή ο Κυριακος! Χο χο! Τι νόμιζες Κυριάκο; Πετάς μια ιδέα και την κάνεις πίσω απ’ τη γωνία;[/li][li]Ενδεχομένως να αξίζει να γράψει ο κάθε ψηφοφόρος την ηλικία του και τον τόπο διαμονής για να βγουν αποτελέσματα ανά περιφέρεια (Θεσσαλία, Δυτική Μακεδονία, Αττική κ.λπ.) αλλά και Χώρα (Ελλάδα, Ομογένεια ΗΠΑ, Ομογένεια Βραζιλίας κ.λπ.)[/ul]Ξεσκονίστε τα εκλογικά σας βιβλιάρια! [/li]Ξεθάψτε τα CD και τα MP3 σας.
Θυμηθείτε πρόσωπα και συντελεστές.
Σκεφτείτε σοβαρά για να ψηφίσετε.
Η ψήφος είναι μία και μοναδική.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!