Οργανοποιός Παναγιώτης Μασμανίδης

Καλησπέρα φίλοι μου.Στη Νεάπολη στην Μουσών 90 υπάρχει ένας οργανοποίος ο Παναγιώτης Μασμανίδης ο οποίος απο οτι είδα δεν αναγράφεται στο κατάλογο των ελλήνων οργανοποιών.Κατασκεύαζει όλα τα μπουζουκοειδή καθως και λαούτα απο οτι ξέρω.

Ναι ο κυρ΄ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ξεκίνησε ως σκαφας,και ως φιγουραδόρος (μαρκετερίστας) αλλά εξελίχθηκε σε κατασκευαστή.Τελευταία πηρε μπουζούκι απο αυτόν ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ.Ακόμα ο ίδιος τυγχάνει πολύ καλός παίκτης μπουζουκιού.

Δεν ξέρω ως οργανοποιός. Πάντως σκαφάς είναι εξαιρετικός (έχω ένα μπουζουκάκι με δικό του σκάφος).

Μ ου φτιάξε ενα οργανάκι πρόσφατα και έμεινα πολυ ικανοποιημένος!Συνεχίζει ακόμη να φτιαχνει και σκάφη.Επίσης είναι πολυ καλός παίχτης οπως προαναφέρθηκε και το μπουζούκι που παίζει σε κατι βιντεο εδω στο φορουμ ο Γιάννης Μωραίτης είναι δικής του κατασκευής.το έφτιαχνε την ίδια περίοδο με το δικό μου.

Πράγματι δεν έχω στοιχεία για τον συγκεκριμένο οργανοποιό.

Από αυτούς που είχαν επαφή μαζί του, έχει εργαστήριο ή δουλεύει στο σπίτι του?

Επίσης εκτός από τη διεύθυνσή του που αναφέρεται παραπάνω μήπως υπάρχει και κανένα τηλέφωνο ώστε να έχουμε τα πλήρη στοιχεία?

φίλε μου αυριο θα επικοινωνήσω μαζί του και θα στείλω όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Από παλιότερο τόπικ, για άγνωστο οργανοποιό , είναι εν τέλει για τον κυρ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
07.10.2008, 15:59
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ


Πωλούνται μπουζούκια 8χορδα χειροποίητα,πολυ καλής κατασκευής,καινούρια,επαγγελματικά,60 ντούγιες απο παλίσανδρο,καρυδιά,κελεμπέκι με όστρακα, ταστέρια απο έβενο,τιμές 2.800-2.400-2.000 ευρώ αντίστοιχα.Τηλ.επικοινωνίας:6977296287-6983346222.Υπαρχουν και φωτογραφιες
Συνημμένη εικόνα

Υ.Γ. Τις εικόνες δεν κατάφερα να τις βάλω.

οι τιμές είναι πολυ πιο χαμηλές απλά στη συγκεκριμένη αγγελία είχα λάθος πληροφορίες!πουλάει μπουζουκια απο 500Ε μεχρι 1500Ε σε πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής.Στην συγκεκριμένη αγγέλια υπάρχει και δειγμα της δουλειάς του.το εργαστήρι του είναι στην μουσών 90 στην νεάπολη.

Ο κυρ Παναγιώτης “έφυγε” για το μεγάλο του ταξίδι,σε άλλες γειτονιές.Την Τρίτη που μας πέρασε έγινε η κηδεία του.Ας έχει καλή ανάπαυση,γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια.