Οι "Δρόμος" στον 902

Σαββατόβραδο στις 10 έχω καλεσμένους στην εκπομπή το Γρηγόρη Βασίλα και το Νώε Ζαφειρίδη από το συγκρότημα μπουζουκιών “Δρόμος”. Αφορμή είναι η κυκλοφορία του δίσκου “Ενα τραγούδι για την Κοκκινιά”.

Άρη πολύ ευχάριστα πέρασε χθες το 2ωράκι! Μπράβο! Ο Νώε μαζί με το νέο μέλος του συγκροτήματος Τάσο παίζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Ταβέρνα του Κορομηλά στην Αγία Παρασκευή! Μαζί τους κιθάρα ο Κουκουλιτάκης!

Μπράβο σου Άρη κι από μένα, τώρα μπορώ να σε ακούω πλέον που μπήκε ο 902 στο net. Κάνεις πραγματικά αξιόλογες εκπομπές.

Την Παρασκευή 29-02-08 και ώρα 9.30 στην τηλεόραση του 902 και στην εκπομπή “Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα” ο Πάρης Μήτσου έχει καλεσμένους το
Συγκρότημα Μπουζουκιών “Δρόμος”!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ “ΔΡΟΜΟΣ”
Ο Πάρης Μήτσου έχει καλεσμένους τους καλλιτέχνες του συγκροτήματος μπουζουκιών “Δρόμος”, για να μιλήσουν για την ιστορία αυτής της «μουσικής παρέας» και τη μέχρι τώρα διαδρομή της. Οι ιδρυτές του “Δρόμου”, Γρηγόρης Βασίλας και Νώε Ζαφειρίδης, αφηγούνται την πορεία τους στην υπόθεση «λαϊκό τραγούδι» για το χθες, το σήμερα, και κυρίως, για το αύριο.
Επίσης, παρουσιάζουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά Ένα Τραγούδι Για Την Κοκκινιά και μαζί με τη Σοφία Εμφιετζή και τους άλλους μουσικούς, παίζουν και ερμηνεύουν μεγάλα και αξέχαστα λαϊκά τραγούδια.
Πρόκειται για μια καθαρά “μπουζουκοκεντρική εκπομπή”.

Λύσσαξα ν ‘ακούσω την εκπομπή του Άρη το Σάββατο, αλλά δεν.
Ήμουνα στην Γραβιά Φωκίδας συν γυναιξί και τέκνοις το σαββατοκύριακο, και μόνο κάτι λουμπεν σταθμούς έπιανα στο ραδιόφωνο.
Αποζημιώθηκα όμως!
Κάτι τα τσιπούρα, κάτι τα κρασιά και τα σπληνάντερα….κόλαση αδέρφια.

Απ’ που είσαι ρε πατριώτη;

Μπρε κυρ-Κώστα ! Αυτά τα λένε αναλυτικότατα και μάλιστα και στο ειδικό σημείο τού φόρουμ: Στέκια για ν’ ακούσουμε…
Για πέρνα μια βόλτα κι από εκεί !!!
Περιμένουμε πλήρη ενημέρωση…

Χεχεεεεε Κώστα !
Από πού σ’ ρε σύ ;
Μωρ’ μέσα απού του Χάν’ τση Γραβιάς ;
Και ποιανού σ’ εσύ ; Εεεε; Ποιανού σ’;
[το ανέκδοτο θυμήθηκα !]

Πάντως, του Μπέι Γίνγκ Λή, όχι!

Έχω έναν αγαπημένο κολλητό, που είναι απ ‘τη Βαργιανη Φωκίδας- δέκα λεπτά απ το χάνι της Γραβιάς- και πηγαίνουμε από αμούστακα παιδια εκεί.
Εκεί να φας προβατίνα αδερφέ……
Κι όπως λεν και οι ντόπιοι στο καφενείο: Τι φκιάνς ααα; Θα πιείς ένα ισπρισάκι;
Υ.Γ. Το τελευταίο σχόλιο, δεν είναι βέβαια ειρωνικό.

Το ισπρισάκι μάλλον σβήνει στο κ και μπαίνει κι ένα σιωπηλό γιώτα πρίν, όπερ δηλαδή: ισπρισάικ;:019:

Γουστάρω με χίλια. Αααααα ρεεε! Μμμμμμμμμμμμμ.

Έχεις δίκιο Ιωάννα sorry! Πάντως τώρα δεν παίζουνε λόγο υποχρεώσεων στο Παρίσι! Όταν επιστρέψουν με το καλό θα μάθω και θα ενημερώσω!!!

Παιδιά, μόλις πριν από λίγο τελείωσε η εκπομπή “Τα Παντελόνια Είναι Περίεργα Ρούχα” στον 902 T.V. με τον Πάρη Μήτσου. Είχε καλεσμένους το “ΔΡΟΜΟ”. Ήταν εκπληκτική!!!:088:Τα παιδιά έπαιξαν άψογα!!!
Απ’ ότι διαβάζω στο site www.diktiopm.gr, την άλλη Παρασκευή έχει αφιέρωμα στο Μανώλη Δημητριανάκη. Ήδη, η εν λόγω εκπομπή έχει παρουσιάσει μοναδικά αφιερώματα (Μιλάνοι - Columbia). Επίσης, κάθε βράδυ 22.00 - 24.00 στο ραδιόφωνο του 902 παίζει εξαιρετικά τραγούδια, χώρια που είναι και ο μόνος που έχει κάνει εκπομπές για την “ΚΛΙΚΑ”.Μπράβο του!!!

Και αναμένουμε την εκπομπή - αφιέρωμα στον Θύμιο Στουραίτη!!!:237:

//youtu.be/N1BoHwiWk6E


//youtu.be/Br3wmOOnHtk

//youtu.be/d5HPeejpBlg

Το μπραβόκουμπο επι του προκειμένου δεν είναι αρκετό. Να χαρώ το δάσκαλό σου.Που τα είχες κρυμένα αυτά Κώστα. Αντε…με γειά και σ’ άλλα.:089::109::112::110:

Το Συγκρότημα Μπουζουκιών ΔΡΟΜΟΣ σε ένα αφιέρωμα για την κυρία Μαργαρώνη στην τηλεόραση του 902 και την εκπομπή “Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα”.