Μπουζούκι για αρχάριο (2011)

Θέλω να πάρω ένα μπουζούκι(το οποίο θα είναι και το πρώτο μου όργανο)…Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιον καλό οργανοποιό;Μπορώ να διαθέσω μέχρι 350 ευρώ

Ματσικας http://www.matsikas.gr/el/Product-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ-Νο2-8ΧΟΡΔΟ_764

Και του Σταμκου τα οργανα απο 400 ? ξεκινανε και ειναι εξιοπρεπεστατα φιλε μου για την τιμη τους!

για μπουζούκι κάτω από πέντε κατοστάρικα, η μοναδική ίσως λύση (και πολύ καλή) είναι τα μεταχειρισμένα. όμως σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρείς αξιοπρεπέστατο τζουρά.
πάντως μια βόλτα από το μάτσικα (βιοτεχνία) καλό είναι να γίνει. ο στάμκος (οργανοποιός, niavent στο φόρουμ) είναι πεντακόσια χιλιόμετρα μακριά από την αθήνα, αλλά αυτό ίσως να μην απότελεί πρόβλημα! στο φόρουμ υπάρχουν αρκετά μηνύματα σαν το δικό σου, ρίξε μια ματιά. βασικά βρες ένα φίλο που ξέρει και πάρε σβάρνα τις μπουτίκ μπουζουκιών…
καλή τύχη!

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Για το Ματσίκα έχω ακούσει καλά λόγια και από ένα φίλο μου ο οποίος πήρε μια κιθάρα.Θα περάσω από κει και θα κοιτάξω και για μεταχειρισμένο…Το θέμα είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση

εχει μηπως κανεις γνωμη για αυτον http://www.thebouzoukishop.com

και εξάχορδο http://www.matsikas.gr/el/Product-6ΧΟΡΔΟ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ-Νο1_644

αλλά το να τα δεις και να ακούσεις από κοντά, είναι το καλύτερο. Μαζί με κάποιον που ξέρει, όπως συμβουλεύουν και πολλά μέλη του φόρουμ.

Όσο για το http://www.thebouzoukishop.com/ θα ενδιαφερόμουν κι εγώ να διαβάσω κάποια γνώμη, καθώς ψάχνω για -όχι ακριβό- μπαγλαμά. Είδα έχει κάτι μοντέλα στα 90 και 100 ευρώ. Όπως έχει κατ΄αναλογίαν και μπουζούκια σε ποικίλλες τιμές.
μην θεωρηθεί ότι αλλάζω το θέμα του τόπικ φυσικά…

Για τους μπαγλαμαδες του…
Πηρα ενα δωρο σε ενα φίλο μαζί με την κοπελα του απο εκει…
Λιγο ακριβοτερο (πολύ λίγο) αλλα ιδια ξυλα . Μονο η εμφανιση αλλαζε…
Για τα λεφτα του μια χαρα είναι. Φωναζει παρα πολύ. Ειναι μια χαρα. Νομιζω οτι ο φίλος αλλαξε καβαλαρηδες και το οργανο πεταει…

Τωρα για μπουζουκια δε ξερω…

Εχει πολλους οποτε τον δοκιμαζεις επιτοπου. Δε χρειαζεται παραγγελία κλπ…

Τώρα το είδα το θέμα και θέλω να πω την γνώμη μου για το παραπάνω κατάστημα.
Αγόρασα το δικό μου μπουζούκι από εκεί τον περασμένο Νοέμβριο. Είναι το πρώτο μου μπουζούκι και … έπαιξα με την φλόγα πηγαίνοντας χύμα να το πάρω.
Μέχρι τώρα το έχω δείξει και έχουν παίξει δύο άνθρωποι που γνωρίζουν από όργανα και οι δύο μου έχουν πει ότι είναι μια χαρά όργανο και βγάζει καλό ήχο. Η τιμή του ήταν κάτω από 300 ευρώ - μαζί με κάτι ψιλολοϊδια είχα δώσει 300 νομίζω.

Πέραν των παραπάνω, η εντύπωση μου από το κατάστημα στο Αιγάλεω που πήγα εγώ - έχει και άλλο κατάστημα στο κέντρο, μοναστηράκι νομίζω - ήταν ιδιαίτερα θετική.
Πολύ εξυπηρετικοί οι άνθρωποι και φιλικοί να μου δείξουν τα πάντα. Μου έδωσαν συμβουλές για την φύλαξη, το καθάρισμα, το σφίξιμο και ξεσφίξιμο των χορδών, γενικά ότι πρέπει για έναν αρχάριο με όργανα.
Όταν μάλιστα έσπασα και μια χορδή από το σφίξε - σφίξε τις πρώτες ημέρες, μου έκαναν και… μάθημα αλλαγής χορδών και μου έδωσαν ένα σετάκι δωρεάν.

Εγω εχω αγορασει και μπαγλαμα και τζουρα απο το συγκεκριμενο μαγαζι, εχει καλες τιμες σε συγκρισει με αλλους που ζητανε οτι θελουν. Ο μπαγλαμας μου που τον ειχα παρει πριν δυο χρονια 120ευρω εκανε ενα τριξιμο, το πηγα στον Κλεφτογιαννη μου εκανε μια διορθωση στον καβαλαρη και εφτιαξε. Δεν ειναι απο τους κορυφαιους αλλα αξιζει να πατε να ριξετε μια ματια.

Ο Τοκατλιδης στον πειραια φερνει κατω τα οργανα του κ. Σταμκου.
Ριξε μια ματια και δεν πιστευω οτι θα χασεις.
Το αλλο καταστημα που αναφερθηκε, το ειχα επισκευτει πριν καιρο.
Καλη εξυπηρετηση, και καλυτερα να πας στο Αιγαλεο που ειναι το κεντρικο.