Μπουζούκι από Προκο ή Στάμκο?

Γεια σας παιδιά Θέλω να πάρω ένα μπουζούκι αλλά χρήματα δεν υπάρχουν. ΟΠότε είπα να κοιτάξω τα φθηνά όργανα των κατασκευαστών, όσους τουλάχιστον έχουν από αυτούς. Κατέληξα σε αυτά τα δύο μιας και πιστεύω (με κάθε επιφύλαξη) πως ξεφεύγουν απ την βιομηχανοποιημένη παραγωγή.

http://www.prokosmusic.gr/index.php?id_product=12&controller=product

http://www.stamkos-bouzouki.com/Products.aspx?pId=12

Δυστυχώς είμαι από επαρχία και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσω κάποια απ τα δύο.
Επίσης αν έχετε υπόψιν σας κάποιο άλλο όργανο που εγώ δεν ξέρω θα ήθελα να μου το υποδείξετε.

καλώς ήρθες!
το πρώτο μην το κοιτάς καν… αφού είσαι σε αυτήν την κατηγορία, δες και τον μάτσικα γιατί πάνω κάτω ίδια τυποποίηση έχουνε. επίσης επικοινώνησε με τον γρηγόρη στεφανίδη που προτείνει ο μπάμπης (εδώ, στο μήνυμα #27).

γεια χαρα,φιλε liga rosa ο Γρηγορης ο Στεφανιδης για καποιο διαστημα δεν θα φτιαχνει οργανα,το λεω αυτο επειδη επικοινωνησα προσφατα,μου συστησε καποιον αλλο οργανοποιο αλλα μονο για τριχορδο,φιλε μου επειδη και εγω ταλαιπωρηθηκα αγοραζοντας 2 μεταχειρισμενα οργανα,τα οποια για καποιους λογους δεν με βοηθησαν(αργη ταστιερα,βαρια και δυσκολοπαιχτα γενικως),προσφατα αγορασα ενα οργανο απο τον Σταμκο(φτηνη σειρα) καμια σχεση σε ηχο και ποιοτητα κατασκευης,τα μπουζουκια του ξεκινανε απο τα 500 ευρω αλλα επειδη το εψαξα πολυ ειναι πολυ καλα,φυσικα και του Ματσικα(δοκιμασα αρκετα)ειναι ικανοποιητικα αλλα οχι τα πολυ φτηνα του,(δεν γραφω με σκοπο να κανω διαφημηση στο Σταμκο,εξαλλου δεν τη χρειαζεται ο ανθρωπος).

Για μένα στάμκος ξεκάθαρα…

Από συντονιστική ομάδα: Καλό είναι, γενικά, η όποια προτίμηση για οτιδήποτε, να εξηγήται με κάποιες, έστω λίγες κουβέντες. Εδώ δεν κάνουμε δημοσκόπηση, να ψηφίσουμε τον έναν από δύο ή περισσότερους υποψήφιους και να βγάλουμε αποτελέσματα.

αλλα φιλε αν τελικα αποφασισεις να αγορασεις μπουζουκι,θα πρεπει να το δεις απο κοντα,δεν γινεται εξ αποστασεως.

…Γιατι ρε φιλε δεν γινεται εξ αποστασεως!!!
Βεβαια συμφωνο οτι το καλυτερο παντα να το δεις απο κοντα.
Τελος παντων εμενα μου εστειλε ενα 3χορδο εξ αποστασεως βεβαι ειχαμε μιλησει στο τηλεφωνο πρωτα, και ειναι αστερι και μετα απο 2 χρονια ακομα καλυτερο ακουγεται,περισσοτερα δεν χρεαιζεται να πω.