ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΑΚΙΑ.

Παρουσιάζω δυο το ένα σκαφτό και το άλω με δουγιεσ ευχαριστώ και περιμένω τα σχόλια σας.

DSC_0061(1).jpg

Αισθητικά φαίνεται καλή δουλειά.
Μια ερώτηση αναφορικά με τη γεωμετρία των οργάνων: μου φαίνεται ότι ο κάτω καβαλάρης και στις δύο περιπτώσεις είναι τοποθετημένος πολύ πιο κοντά στην τρύπα απ όσο θα έπρεπε. Μήπως στη φώτο δεν έινια στην τελική σωστή θέση; Ή απλά έτσι βγήκαν;

[video] http://youtu.be/44R2BCfX8MY[/video][video] http://youtu.be/44R2BCfX8MY[/video][video=youtube_share;gfoDoj3x4pU]http://youtu.be/gfoDoj3x4pU[/video]Παρουσιάζω δυο το ένα σκαφτό και το άλω με δουγιεσ ευχαρι[video=youtube_share;gfoDoj3x4pU]http://youtu.be/gfoDoj3x4pU[/video][video=youtube_share;44R2BCfX8MY]http://youtu.be/44R2BCfX8MY[/video]στώ και περιμένω τα σχόλια σας.

DSC_0061(1).jpg

πολύ όμορφα. Με τι χρωμάτισες τον σκούρο?

ΈΧΕΙ ΜΙΚΟΣ ΧΟΡΔΗΣ 40 ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΦΟΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΕ ΕΤΣΙ.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 15:35 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 15:32 —

ΤΟ ΈΧΩ ΧΡΩΜΑΤΙΣΉ ΜΕ ΒΑΦΉ ΝΕΡΟΎ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΡΥΑΝΤΑΦΥΛΙΑΣ.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 15:47 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 15:35 —

//youtu.be/gfoDoj3x4pU

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 15:48 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 15:47 —

//youtu.be/44R2BCfX8MY

Πολύ όμορφα και τα δύο !!! Και ηχητικά πολύ καλά !!!

μπραβο κ απο εμενα!!!

Ομορφα είναι φιλε Κιρμις τα μπαγλαμαδάκια που παρουσιάζεις, με συμπαθητικό ήχο και τα δύο. Ο Babis σαν να έχει δίκιο για το θέμα της θέσης του κάτω καβαλάρη .Εννοώ οτι πρέπει να βρείς τρόπο να βαζεις τον κάτω καβαλάρη περίπου στα 2/3 του μήκους του σκάφους , ότι κλίμακα κι αν δίνεις στο οργανάκι (έτσι λέει η θεωρία τουλάχιστον).
Μου κάνει εντύπωση το σχήμα της κολάντζας στον μπαγλαμα με τις ντούγιες ,δεν βοηθάει και πολύ η φωτογραφία, αν θελεις βαλε μας μια αργότερα… όπως και νά’ χει, συγχαρητήρια για τη δουλειά που μας παρουσίασες.

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σασ. Και όσον αφορά το καβαλάρη είπα να κάνω και κάτι διαφορετικό ώστε τα οργανάκια να γίνουν πιο μεγάλα από τα κανονικά.