Μετατροπή από Dat σε Wave

Παιδιά βοήθεια.
Είχα γράψει το 95 με το γρουπ που είχαμε σε ένα studio στην Κυψέλη(Περίπου το λέγαν) κάποια τραγούδια με σκοπό να κάναμε τότε cd. Για διάφορους λόγους το Groyp απεβίωσε και θα ήθελα τώρα να πειράξω κάποια πράγματα στην εγγραφή που κάναμε τότε. Το master production που έχω είναι σε dat. Ένα studio εδώ στην Λάρισα που βρίσκωμαι και θα κάνω την δουλειά, δεν έχει τέτοιο παλιό μηχάνημα. Γνωρίζει κανείς?

[ul]
[li]Αν υπάρχει ακόμη το ΠΕΡΙΠΟΥ σε άλλη διεύθυνση ΄και αν έχει τηλέφωνο που να συννενοηθώ επί του θέματος?[/li][li]Κάποιο άλλο studio που να στείλω το dat και να μου το μετατρέψουν σε επεξεργάσιμη σύγχρονη μορφή? ( με το αζημείωτο) :084:[/li][/ul]

Ξέρω ότι το Studio ΠΕΡΙΠΟΥ έχει μετονομαστεί σε ΜΥΘΟΣ, αλλά χωρίς άλλες λεπτομέρειες. Για ψάξ’ το έτσι.

οκ,ευχαριστώ web μάστορα:088:

Πάντως στο μάστερ δεν μπορείς να πειράξεις και πολλά πράγματα.

ωχ τώρα μου την χάλασες.:016:εννοείς ότι δεν έχει τα κανάλια όπως γραφτήκαν ελεύθερα?Δεν ξαναασχολήθηκα από το 96 και μετά(όχι ότι και τότε είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα.)Υποτίθεται,αν θυμάμαι καλά ότι θα μπορούσαμε με αυτό το Dat να κάνουμε κοπή cdκαι διάφορα άλλα.Κι έλεγα αν μπορούσα να περνούσα το χειμώνα κάνοντας διάφορες προσθήκες. By the way άκουσα κάποια κομμάτια στην σελίδα σου.Τζάμι,ωραία ήταν.:088:
Το περίπου ή Μύθο δεν το βρίσκω ρε γαμώτο.:mad: Υπάρχει ακόμη?

οκ,τελικά βρέθηκε το τηλ του studio Mythos(210 8224459) και οΣάκης που το έχει, έχει ακόμη τις μήτρες με τα πολυκάναλα:109::088:. Ευτυχώς γιατί όντως ο Μυστακίδης είχε δίκιο,δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτε εκτός από εγγραφή με το Master.