ΜΑΝΑ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ


(homeric) #1

ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ 2 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ:

ΜΑΝΑ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ (1955+) ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ

ΕΝΑΣ ΜΑΓΓΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ (1955+) ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ


(Κώστας Κ.) #2

Βεβαίως, καλά κάνεις και τα ψάχνεις, αλλά σε λάθος σημείο: το Φόρουμ δε διαθέτει κανενός είδους αρχεία για download. Επίσης, απόφυγε τα κεφαλαία γράμματα, δεν είναι ό,τι καλύτερο για διάβασμα, άσε που υπονοούν shouting.

Συγχαρητήρια, είσαι ο 70ός που του απαντάω με το ίδιο post. Με ένα σύντομο πέρασμα από τα υπόλοιπα threads θα δεις και τους άλλους 69.

Επίσης, κάτι τελευταίο αγαπητέ homeric: έχεις ποστάρει 5 μηνύματα σε αυτό το Φόρουμ, εκ των οποίων στα 4 ζητάς κάποια τραγούδια. Στο προηγούμενο μάλιστα, εις εκ των Συντονιστών σού απάντησε με αρκετά σαφή τρόπο για το ίδιο θέμα. Τι ακριβώς δεν κατάλαβες τότε και συνεχίζεις ακάθεκτος; Πολύ ευχαρίστως να στο απαντήσω εγώ.


(homeric) #3

:109:Συγνώμη για τα κεφαλαία μου. Δεν το εκάνα αυτό με πρόθεση shouting. Απλά είμαι καινούργιος στο Ηλεκτρονικό ταχυδρομίο όπως και στο φόρουμ σας. Πάντως δέν σε βρίσκω ειδιαίτερα φιλικό.


(Κώστας Κ.) #4

Τι να πεις τώρα…
Οι προηγούμενες τρεις συστάσεις που δέχθηκες από τους Συντονιστές ήταν αρκετά φιλικές, αλλά δεν τις έλαβες υπόψη, ούτε καν απάντησες. Φιλικά πολύ, λοιπόν, το Φόρουμ δεν παρέχει αρχεία για κατέβασμα.
Επίσης, να σε προλάβω λέγοντας ότι μην μπεις στον κόπο να ξαναγραφτείς στο Φόρουμ με άλλο ψευδώνυμο και αρχίσεις τα ίδια. Θα μας διευκολύνεις πολύ.