Μαγαζί για μεταχειρισμένα μουσικά όργανα

Μετά την ζημιά μετακόμισα Αθήνα στο πατρικό Μ από Κρήτη οπότε δεν έχω κανένα να ασχολείται και προσπαθώ να βρω κάτι να μην με αφήσει που λέμε είμαι καινούργιος στο χόμπι 3 εβδομάδες το είχα 6 κομμάτια έπεζα και θέλω να μην ξεχάσω ότι ξέρω…
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου

1 «Μου αρέσει»

Ετοιμάζουμε μάζωξη για μέσα Φλεβάρη, κάνε μια βόλτα να γνωρίσεις κόσμο στην Αθήνα!

3 «Μου αρέσει»

Αμέ θα το τσεκαρω αν δεν δουλεύω ευχαριστώ :slightly_smiling_face:

1 «Μου αρέσει»

Φίλε, λυπάμαι πολύ για την περιπέτειά σου. Φαίνεται πως ήταν μεγάλη, πέρα από την κλοπή του οργάνου.

Μια σκέψη:

Λογικά θα εμφανιστεί είτε σε άλλη πόλη, είτε μετά από αρκετόν καιρό. Ή και τα δύο βέβαια. Δεν ξέρω μήπως συνηθίζουν να τους κάνουν και επεμβάσεις να αλλοιωθεί η εμφάνισή τους για να μη γνωρίζονται. Και βέβαια, θα με εξέπληττε να το έβγαζαν σε αγγελία και μάιστα με φωτογραφία.

Βέβαια, αν έκλεβα όργανα στην Κρήτη, μια καλή επιλογή για να τα σπρώξω χωρίς να φαίνονται τα ίχνη θα ήταν η Αθήνα, οπότε… πού ξέρεις;

2 «Μου αρέσει»

Γενικά θεωρώ ότι δεν πήγε για πούλημα έλειπα 3 μερες και λείπουν αρκετά πράγματα π χωρούσαν από το παράθυρο μπάνιου το οποίο είχε παραβιαστεί η ανάκληση σημαίνει ήταν άτομο της περιοχής μ θα με είχε δει στο μπαλκόνι να τραβάω καμία πένια και θα το κράτησε η πούλησε σε γνωστό του.Δεν πειράζει ότι έγινε έγινε, προχωράμε και όταν είναι να πάρω το νέο μου παιγνίδι θα ρωτήσω για καμιά γνώμη :wink:

1 «Μου αρέσει»