Κλοπη κρητικου λαγουτου

λαούτο

(Μάνθος243) #1

Εκλάπη κρητικό λαγούτο κατασκευής “Μουντάκη”, σκάφος κελεμπέκι, 92 ντόγιες, καπάκι έλατο, έτος κατασκευής 1995. Μου το πήραν από το αυτοκίνητο στην οδό Σόλωνος στα Εξάρχεια,στις 24/3/2015. Προσφέρεται αμοιβή. Τηλ.6980673775.


(Νίκος Σαρηγιάννης) #2

ωχ, εκεί στην περιοχή έχουν καταγραφεί κάποιες κλοπές οργάνων, υπάρχει η πιθανότητα η σπείρα να τα διοχετεύει στο εξωτερικό.
ειδοποίησε οπωσδήποτε όσους οργανοποιούς ξέρεις, ειδικά σε όσους ασχολούνται με λαούτα αλλά όχι απαραίτητα (φαντάζομαι θα είπες ήδη του μιχάλη), θα το διαδώσω κι εγώ.
κάνε και μια τσάρκα σε μαγαζιά με μεταχειρισμένα, κι αν βρεις οποιαδήποτε άκρη ενημέρωσέ μας…
καλή τύχη!


(Νίκος Πολίτης) #3

Ωχ, και ξανά ωχ και από μένα! Ας προσέχουμε, παιδιά, θυμήθηκα σήμερα το κλεμμένο ακορντεόν μιάς πολύ καλής φίλης, πριν κάποιες δεκαετίες, που αφαιρέθηκε από το αυτοκίνητό της αφού χρειάστηκε πρώτα να σπαστεί με πέτρα το τζάμι μιάς πόρτας. Και η προσοχή πρέπει και σε μένα πρώτα πρώτα, που με ελαφριά συνείδηση αφήνω πότε πότε και ένα αλλά και δύο ακριβά όργανα μέσα στο ανοχύρωτο αμάξι… Μήν τους κάνουμε τη ζωή ευκολότερη! Εύχομαι κι εγώ καλή τύχη!


(Μπότης) #4

Φίλε Μάνθο αν μπορείς ανέβασε καμιά φωτογραφία (αν έχεις ) νομίζω πως θα βοηθήσει.
Εύχομαι να βρεθεί το όργανο.


(ΣΩΤΗΡΗΣ ΡΟΥΜΠΟΣ) #5

Και το μαγαζι του Καφετζοπουλου στην ίδια περιοχή…


#6

Ανέβασε φωτογραφία οπωσδήποτε. Έχε το νου σου σε αγγελίες για μεταχειρισμένα και αν θες πόσταρε και στις σελίδες που ίσως προσπαθήσουν να βάλουν αγγελία όπως νοιζ, σιλαμπς κτλ. Εύχομαι να βρεθει το όργανο…


(Μάνθος243) #7

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Ανεβάζω 2 φωτογραφίες, όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμήσω.