Κατασκευή ηλεκτρικής κιθάρας

καλησπερα,μπορει να μην ειναι σχετικο με ρεμπετικο το βιντεακι που παραθετω αλλα μπορει να ενδιαφερει καποιους κατασκευαστες.Οπως και να εχει ειναι η κιθαρα που κατασκευασα σε Les Paul στυλ ,και αν εχει καποιος κατι να με ρωτησει πολυ ευχαριστως…

Μπράβο φίλε, πάρα πολύ όμορφη δουλειά! Πως είναι το παιχτικό αποτέλεσμα; Είσαι ευχαριστημένος; Ανέβασε ένα βιντεάκι αν θέλεις!

Συγχαρητήρια ! είσαι πολύ μερακλής!!! Μπράβο φίλε μου, πολύ το θαύμασα το δημιούργημα σου! Να είσαι καλά Φιλικά Γιάννης!!!

Είσαι απίστευτος!!!Ένα καλούπι πήγα να φτιάξω, δυο ντούγες κόλησα και μου φάνηκε βουνό η υπόθεση…:109::109::109:

Μπράβο!! Είσαι απίστευτος!!!

Απ’ ότι βλέπω από τις φωτογραφίες δούλευες και τα Χριστούγεννα. Αυτό θα πει πάθος, οργάνωση και μεθοδικότητα. Το αισθητικό αποτέλεσμα πάρα πολύ ωραίο.

Ετοιμάσου για την Theophone!! Επαμεινώντα έχεις συνεχιστές!

Φίλε Θεορωρόπουλε, μιά λέξη μόνο: masterpiece!

Ειλικρινά συγχαρητήρια:088:

καλησπερα και απο μενα.θα ηθελα μονο να πω δυο λογακια.Δεν ειμαι της λογικης να δειχνω τα οργανα που κατασκευαζω και ειλικρινα κομπλαρω με το βιντεακι που ανεβασα αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη.Απλα ειναι η κορυφη του παγοβουνου.Κατω απο το παγοβουνο κρυβεται ολοκληρη αγαπη και αφοσιωση.Οπως πολυ σωστα παρατηρησε ενας φιλος δουλευα και τα χριστουγεννα.Και αυτο δεν δειχνει την πραγματικοτητα.και στον υπνο και στην δουλεια και παντου το μυαλο μας τριγυρναει γυρω απο την οργανοπιια,οπως πολλοι θα το ξερουν.
Βασικα η κιθαρα που παρουσιασα δεν ειναι κιθαρα,ειναι καταθεση ψυχης.Ετσι θα ηθελα να δειχθει.φυσικα εχει καιλαθη που δεν φαινονται,δεν ειναι τελεια,εχει σφαλματα,και αυτο ειναι τελικα που μενει και μας δεινει πεισμα για το επομενο καλυτερο βημα.Πεισμα γιατι πολλες φορες η απογοητευση φλερταρει το μυαλο και το ωθει να τα παρατησει ολα.εκει καταληγω…
πανω απο ολα σεβασμος στους παλιους μαστορες που μας κατατοπιζουν και θαρρος να τολμησουμε με την πινελια μας κατι καινουργιο,που θα γοητευσει.
καλη χρονια σε ολους μας και ελπιζω να ειμαστε πολλοι οι “αρρωστοι” με τα οργανα…

αν δεν εισαι( αλλα κιαν εισαι) ξυλουργος σου αξιζουν ποοοολα μπραβο.Αψογη δουλεια τελειο φινιρισμα, και πολυ μερακι.Και παλι μπραβο φιλε μου.Αληθεια με τι ασχολησε? Και κατι ακομη.Ζεις εδω στην Ελλαδα?:109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109:

Αληθεια με τι ασχολησε? Και κατι ακομη.Ζεις εδω στην Ελλαδα?

παιδια στο Ηρακλειο Κρητης μενω και δεν ειμαι ξυλουργος…Φυσικος ειμαι αλλα ασχολουμαι σε ιδιωτικο τομεα ασχετο…

Και εγώ χάζεψα με το εργαστήρι σου! Μπράβο πολύ ωραία δουλειά!:110:

Θα αναρτήσω το βινεάκι σου στο “Ερασιτέχνης οργανοποιός” (αν δεν έχεις αντίρρηση βέβαια).

Θα αναρτήσω το βινεάκι σου στο “Ερασιτέχνης οργανοποιός” (αν δεν έχεις αντίρρηση βέβαια). Σήμερα 21:21

τιμη μου…σε ευχαριστω προσωπικα…!:):088:

Εμένα μ’ αρέσει και ο Yngwie που ακούγεται σαν soundtrack στο βιντεάκι σου, αν και εκείνος παίζει με Stratocaster και όχι με Les Paul, αλλά δεν έχει σημασία… :089:
Μπράβο φίλε, είσαι μερακλής!

ε κοιτα με Yngwie μεγαλωσα ,οποτε και με μπουζουκι να επαιζε θα το εβαζα…:slight_smile: