Καλώς σας βρήκα + Καλή Χρονιά !


(pilotos) #1

Καλησπέρα σε όλους / όλες, καλώς σας βρήκα και καλή χρονιά!

Είμαι ο Αλεξ, 17 χρόνων από Αγγλία, παίζω μουσική απο 4 χρονών, έχω τελειώσει ηδη πιάνο, σαξοφωνο στο ψηλότερο επίπεδο Grade 8.

Ο παππούς μου είναι 1ος ξάδελφος του μεγάλου Γιώργου Ζαμπέτα, έτσι έχω και εγώ αυτό το μεγάλο επίθετο… εδώ τώρα τα τελευταία χρονιά, αν και λείπουμε όλη την ζωή μας απ΄την πατρίδα, μαζεύομαι εδω με φιλαράκια και ακούμε παλιά ρεμπέτικα…

Ελπίζω να αρχίσω να παίζω και να μαθαίνω μπουζούκι σύντομα…

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και εύχομαι ο καινούριος χρόνος να σας φέρει ό,τι πραγματικά επιθυμείτε, και το 2016 να είναι ακόμα πιο καλύτερο από το προηγούμενο, και να έχουμε όλοι μας υγεία και ευτυχία.


#2

Άλεξ καλωσήρθες. Καλή χρονιά και σ’ εσένα.

Πολύ σπουδαίο αυτό. Όσοι δεν είχαμε παρόμοια αρχή αλλά ξεκινήσαμε τα όργανα έφηβοι ή ενήλικοι, βλέπουμε τη διαφορά. Οι μουσικές βάσεις σε μικρή ηλικία είναι ανεκτίμητο εφόδιο.

Λοιπόν, καλές συζητήσεις. Χαίρομαι που θα σ’ έχουμε στην παρέα μας.


(Νίκος Σαρηγιάννης) #3

καλώς όρισες! χρόνια πολλά με υγεία και μουσικές όμορφες!
εντυπωσιακή είσοδος στο φόρουμ, με βαρύ όνομα και σπουδές. και δεν το λέω επιφανειακά, πέρα από τις μουσικές σπουδές υποθέτω θα είχες και εξαιρετικά ακούσματα από μικρή ηλικία που είναι επίσης σημαντικό.
όταν με το καλό πιάσεις το μπουζούκι θα δεις ότι είναι αρκετά διαφορετικό από το πιάνο ή το σαξόφωνο (που λατρεύω). και δεν μιλάω για διαφορές έγχορδου/πνευστού, αλλά για την μουσική παράδοση που κουβαλάει. ίσως όχι τόσο στις συνθέσεις του πάππου σου, όσο στα παλιά ρεμπέτικα που λες.
ό,τι θες εδώ είμαστε, και επίσης θα ήταν πολύ όμορφο αν είχες κάποιο αρχειακό υλικό να μοιραστείς (φωτογραφίες, διηγήσεις, κλπ).
καλές συζητήσεις!
νίκος