Καλκέψος

Χαίρεται
Πρόσφατα επισκέφτηκα το οργανοποιείο του εν λόγω κατασκευαστή. Δυστυχώς δεν είχε παρά μόνο ένα μπουζούκι αξίας 1800 ευρώ που περίμενε τον κάτοχο του να το παραλάβει, το οποίο και έπαιξα. Μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος του. Και ήταν και πολύ ‘μαλακό’, έπαιζες πολύ ξεκούραστα.
Υπάρχει κάποιος, που έχει μπουζούκι απο αυτόν τον κατασκευαστεί, να μας μεταφέρει την άποψη του; Από σχετική έρευνα το ίντερνετ διαπίστωσα ότι και ο Παλαιολόγου τον είχε εμπιστευτεί όπως και αλλοι πιο νεοι όπως Βασιλάς.

Ευχαριστώ πολύ

Εγώ έχω ακούσει καλά για αυτόν τον κατασκευαστή. Έχω παίξει λίγο με αυτό το όργανο http://www.youtube.com/watch?v=P9P1Wvcp1Yk το οποίο μου φάνηκε καλό, με ωραίο ήχο.

και το σχήμα είναι εξαιρετικό, σταθερά στο “τίβολι” στην μπενάκη!

Παλιός οργανοποιός της λεγόμενης “Πειραιώτικης σχολής”,με όργανά του έπαιζαν ο Παλαιολόγου,ο Σάββας Κιουλάνης,ο Κατσίγρας,και τελευταία έχει δώσει όργανα σε κάποιους από τους “ΡΑΣΤ”, - για τον ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑ από τους ΡΑΣΤ ομιλεί ο pater (ευλόγησον),και όχι για τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΣΙΛΑ τον τρίχορδο -,και άλλους καλόυς μουσικούς.Τα τελευταία χρόνια την σκυτάλη,παραλαμβάνει σιγά σιγά ο γυιός του ΓΙΑΝΝΗΣ.

χωρις να θελω να κανω διαφημηση τα καλυτερα μπουζουκια που εχω ακουσει και παιξει μεχρι σημερα ειναι του καλκεψου και του βαρλα.για οποιον θελει κορυφαιο ηχο και κατασκευη αποτελουν την καλυτερη επιλογη.μακραν οι καλυτεροι