Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum, που εδώ και 2 μέρες με έχει καθηλώσει και κοντεύω να το διαβάσω όλο. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε και τις όμορφες κουβεντούλες σας.
Με λένε Νεκτάριο και είμαι από Κόρινθο, έμπορος, παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών(γιών).
Λάτρης του ρεμπέτικου που προσπαθώ εδώ και κανά μήνα να γρατζουνίσω ένα μπουζούκι που μου είχαν πάρει δώρο πριν καμιά 5ετία επειδή και καλά θα ξεκινούσα μαθήματα γιατί πάντα μου άρεσε! Τώρα το πήρα απόφαση να ξεκινήσω! Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω τίποτα για το συγκεκριμένο μπουζούκι και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείτε λόγο της τεράστιας πείρας σας να μου πέιτε μέσα από κάποιες φωτό, τι λέει(αν είναι δυνατόν βέβαια)!
Ξέρετε,…από τι ξύλο μπορέι να είναι φτιαγμένο και τέτεια.
Συγνώμη αν σας κούρασα,…ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλώς σας βρήκα.

Αποκλείεται! Το λιγότερο πέντε μέρες χρειάζονται. Καλώς όρισες, Νεκτάριε!

Εδώ παραθέτω τις φωτό του οργάνου,…ελπίζω να το κάνω σωστά!

p2040029..jpgp2040026..jpg

Τα κατάφερα με τις φωτό!!!,…Είμαι μεγάλος hacker!!!,…χαχαχα

Ευχαριστώ φίλε Νικόλα, να 'σαι καλά.

Τώρα,…αν μπορείτε να καταλάβετε τίποτα από τις φωτό, οτιδήποτε,…πες τε μου.
Το όργανο έχει αγοραστεί από τον Νάκα αλλά δεν θυμάμαι αν μου είχαν πει την τιμή του και τώρα που τους ρωτάω δεν θυμούντε.

Τις καλησπέρες μου! Τέτοιο όργανο από τον Νάκα, στοιχίζει το λιγότερο 700-900 ευρώ. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από μία επίσκεψη στο site του. Περισσότερα δεν ξέρω να σου πω! Εμφανισιακά πάντως είναι πολύ όμορφο! Καλές πενιές!

Κάτι που ποτέ δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου μέχρι σήμερα, στα όργανα με «62» κ.τ.π. δούγες: Ιδιαίτερα προς τις δύο άκρες, σαφέστερα προς το μάνικο αλλά και προς την κολάντζα, είναι οφθαλμοφανείς οι διαφορές πάχους σε κάποια «κοψίματα».

2 «Μου αρέσει»