Καθαριστικο-γυαλιστικο μπουζουκιου

Καλησπέρα στην ομαδα και καλο Πασχα σε ολους σας!!!Εχετε υποψην σας καποιο καθαριστικο-γυαλιστικο για ματ λουστρο στο καπάκι του μπουζουκιού?

1 «Μου αρέσει»

Γυαλιστικό, για ματ βερνίκι;Κάτι δεν μας λες σωστά εδώ. Τέλος πάντων, για να μην πολυλογούμε , αν κατάλαβα σωστά , τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει μόδα η αισθητική του ματ φινιρίσματος. Συνήθως τα βερνίκια ππυ χρησιμοποιούνται για συτή την δουλειά είναι πολυουρεθανικά δύο συστατικών. Οπότε για απλό καθάρισμα και όχι γυάλισμα, ένα απορρυπαντικό για καθάρισμα τζαμιών, θα σου κάνει αυτό που επιθυμείς, χωρίς κανένα φόβο. Αν παρ όλα αυτά θέλεις, μπορείς να κάνεις μια δοκιμή κάτω από την χορδιέρα, για ασφάλεια.

4 «Μου αρέσει»

Ισως δεν το διατύπωσα σωστα…ψαχνω καποιο καθαριστικο για το καπακι οπως τα τοσα που κυκλοφορούν στην αγορά και καποια αναφερουν πως δεν κανουν για ματ βερνικια.Προφανως δεν θα επρεπε να λεω"γυαλιστικο" γτ το ματ δεν προκειται να γυαλισει.Καθαριστικο λοιπον για ματ βερνικια.

Συνοψίζοντας. Αν ζητάμε ένα καθαριστικό, για όργανα περασμένα με 2 συστ. Πολυουρεθάνης ή ακρυλικά, ένα ήπιο καθαριστικό με βάση την αμμωνία, είναι ότι πρέπει. Όπως για παράδειγμα ΑΖΑΧ για τζάμια. Αλλιώς υπάρχουν ένα σωρό προϊόντα στα καταστήματα μουσικών ειδών, με ανάλογες όμως τιμές.

3 «Μου αρέσει»