Η ελληνική μουσική έγραψε! (Νίκη Ελλάδας στην Eurovision)

Ναι,ναι,ναι,επιτελους η Ελλαδα ειναι η νικητρια της eurostithion!!!Η ελληνικη μουσικη πηγε μπροστα και εγινε γνωστη σε ολη την Ευρωπη!!!
Η Ελενα(τι παιδι ειν’αυτη!!!)μας εκανε υπερηφανους!!!
Ημουν σιγουρος οτι αυτη η ελληνικοτατη ασματαρα θα βγει πρωτη!!!
Ρε δεν γ…μαστε να ασπρισουμε???

εμένα δε με ενοχλεί η γιουροβίζιον ας κάνουν ο,τι θέλουν, ποπ μουσική είναι… εκεί που μπαίνει μπουζούκι και το ξεφτιλίζουν τσαντίζομαι. Το θέμα είναι ότι του χρόνου θα έρθουν όλες αυτές οι κουνίστρες και θα τους πληρώνουμε ξενοδοχεία, φαγητά, ξεναγήσεις…

γιατρέ, εγώ έχω πάθει ένα πολιτισμικό σοκ. άρχισα να σκέφτομαι μήπως πρέπει να αναθεωρήσω τις απόψεις μου γυρω από τη μουσική. πάντως είμαι υπερήφανος ως άνθρωπος και ως έλλην για το επίπεδο μας και για τους καλλιτέχνες μας, που τόσο επάξια συνεχίζουν την πολιτιστική μας κληρονομιά. οι μεγάλοι δάσκαλοι του γένους μας ας αναπαυθούν εν ειρήνη. η περιουσία που μας αφήσανε έπιασε τόπο.
ελπίζω να ξέρει αγγλικά η ρόζα από εκεί που μας ακούει για να καταλάβει το βαθυ νόημα του τραγουδιού και να μπορεί να κοιτάξει στα μάτια πλέον τους έταιρους αλλοεθνείς καλλιτέχνες που συναναστρέφεται εκεί πανω.
πολλά είπα και σταματώ εδώ.

ΕΥΓΕ

Ηταν τοσο ντελισιους και τοσο … καπρισιους (γεια σε ρε κορη του Φρ.Γερμανου !) που μάγεψε (:wink: ολη την Ευρωπη. Με ερωτηματικο βεβαια το “ολη την Ευρωπη” γιατι πιο πολυ μαγεψε τις γειτονες χωρες- (Τουρκια, Αλβανια, Βουλγαρια για το Φυρομ δεν εμαθα) που κατα τάλλα αμφισβητουν τα εδαφη μας, τα νερα μας, τον αερα μας και την ιστορια μας !!
Το καλο ρε παιδια ειναι μεγαλο, ειναι τεραστιο απο αυτη την πρωτια !! Θα μας φυγει επιτελους το αγχος και η καψουρα να βγουμε πρωτοι, αν μη τι αλλο …
Τωρα εκτελεστικα η δεσποινις Παπαρί-ζου -ωραιο ονομα για καρριερα Ευρωπαικη (!!)- στόναρε ελαφρα εως αρκετα (λογω χορου ισως) σε ολο το τραγουδι, επισης και ο μαγκας που εκανε τις δευτερες του φευγανε κατι φαλτσακια οταν πηγαινε χαμηλα, ενταξει τι να λεμε …
Γενικα επεσε πολυ φαλτσο σε ολο το πανηγυρι και οι
μονο αφαλτσοι συμφωνα με τα δικα μου αυτια Ισραηλ και Λετονια πηγαν πολυ ψηλα !! Την Κιαρα απο τη Μαλτα δεν την ακουσα ακομα πρεπει ναταν κι αυτη καλη.
Οι Σουηδοι διοργανωτες σιγουρα μας βοηθησαν κι αυτοι χαντακωνοντας
ο σκηνοθετης πολλες χωρες οταν εκαναν τα ακροβατικα τους αυτος εδειχνε το κοινο… αντε και του χρονου σπιτια μας και καλη καρριερα στας Ευρωπας για την κατα τα αλλα αγαλματενια Ελενα !!

Ελα γκρινιάρηδες…
Μας διασκέδασε όμως!

η αληθεια ειναι πως ειχε και μερικα
συγκροτηματα με ιδιαιτερα κακογουστη παρουσια ,
τουλαχιστον οι δικοι μας σε αυτο τον τομεα δεν ηταν … “χα φτου”
οσο για το τραγουδακι …
αμα θες να χτυπηθεις σε μια πιστα, μια χαρα ειναι.

…μεταξυ μας, με χαλαει περισσοτερο, η τοοοση πολυ σημαια στην ομονοια μετα

όχι, δεν μας διασκέδασε καθόλου. εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να διασκεδάσω με τέτοια τραγούδια. το μόνο διασκεδαστικό ήταν στο τέλος, η εξέλιξη της σειράς των τραγουδιών με τις εκπλήξεις της αλλά αυτό δεν έχει καθόλου να κάνει με το είδος αλλά και την ποιότητα των κομματιών. και βέβαια, πως είναι δυνατόν ένας καλλιτέχνης να βγάλει τον καλύτερο φωνητικά εαυτό του, λαχανιασμένος από το χοροπηδητό…

φεστιβάλ διασκεδαστικής μουσικής είναι αυτό.
ούτε φεστιβάλ λαικής μουσικής,ούτε γκαλά όπερας,ούτε φεστιβάλ τζάζ ή μπλούζ.
κατω λοιπόν απο αυτό το πρίσμα έχουμε και λέμε για το τραγούδι της ΕΠ:

το σύνολο ήταν μιά χαρά για τα ζητούμενα του διαγωνισμού.
για μένα μόνο ο στίχος ήταν χάλια.πολύ χάλια.απελπιστικά χάλια.τα υπολοιπα όμως δέσανε.και το εμβόλιμο της λύρας μιά χαρά κόλλησε και η χορογραφία είχε φαντασία.

μπράβο λοιπόν στο σύνολο.ήταν μιά επαγγελματική δουλειά για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

τώρα το ότι κανάλια , περιοδικά κλπ θα μας ζαλίσουνε με τον “θρίαμβο” για κανα 10ήμερο,τι να κάνουμε!στην ελλάδα ζούμε,δεν εκπλησόμεθα

ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ,ερωτευτηκα!!!

Ποιό τραγούδι και μ@λ@κίες… Όλα τα λεφτά είναι η Έλενα.

Φραγκίστε συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!

Τι μανάρι τριαξονικό, με σπαστά διαφορικά και κλαπέτα είναι αυτό μάνα μου!!! Κολάζει Άγιο…

Οι γυναίκες κιτρινίζουν από ζήλεια και η Έλενα γίνεται η ερωτική φαντασίωση των αρσενικών…

“ΠΑΣΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΕΣΥ”, που έλεγε κι ο Πρόδρομος Τσαουσάκης!!!

Πάσα επιφύλαξη επί του προκειμένου, είναι εκ του …πονηρού… ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…

Αχ και να 'μουνα καμμιά 30αριά χρόνια νεώτερος…

Το μόνο που μου μένει είναι να …“αράξω στα κιλά” μου και να σιγοτραγουδήσω θλιμμένα:

“Μια φούντωση, μια φλόγα
που 'χω μέσα στην καρδιά,
λες και μάγια μου 'χεις κάνει
Τρικαλινή μου γκόμενα γλυκειά”

Σ.Π.

πέρα απο την πλάκα (που είναι πολύ ωραία) …

όταν ακούς την πολιτική ηγεσία (εδώ γελάμε) να συνδυάζει την λέξη πολιτισμός και euro-βύζιον, τότε το μονο που θελει να κανει καποιος είναι να τους ρίξει 5 φάσκελα …

άντε καλημέρα …

Υ.Γ. όταν βλέπω την φωτογραφία της Έλενας (που πόσο καλή φωνή έχει φαινέται απο το εξώφυλλο) μου έρχεται η εξής φράση στο μυαλό: “φύσσα αέρα, σύμμαχε!”

<font color=“ff0000”>No comment</font>

" copy paste from [i]http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=14267464

Οσο πλησίαζε η μεγάλη μέρα, καταλήξαμε να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της Ελενας Παπαρίζου και τις προτιμήσεις της στο φαγητό από όσα ξέρουμε για το υπόλοιπο της πιστωτικής μας ή τις επιδόσεις του παιδιού μας στο σχολείο. Αν και είναι βέβαιο ότι ελάχιστα από αυτά θα μας απασχολούν από αύριο το πρωί, ιδού μερικά μόνο από όσα μάθαμε τις τελευταίες μέρες με αφορμή τη Γιουροβίζιον 2005. Για τη χρησιμότητά τους, ή το ενδιαφέρον τους, τα συμπεράσματα δικά σας.

…«ΜΥ NUMBER ΟΝΕ»

*Εχει διάρκεια 3 λεπτά.

*Στις ελληνικές λίστες πωλήσεων, έπιασε την κορυφή από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και έχει ήδη γίνει χρυσό.

*Δυο εβδομάδες πριν από τον τελικό, ήταν νούμερο 24 στη λίστα με τις πωλήσεις των singles στη Σουηδία. Στα ίδια charts ο Σάκης Ρουβάς είχε φτάσει μέχρι το νούμερο 32 με το «Shake it».

*Το βιντεοκλίπ προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαρτίου. Γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ

*Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της για την προώθηση του «My number one», η Ελενα Παπαρίζου επισκέφθηκε 16 χώρες.

*Στο Μόναχο ερμήνευσε το «My number one» στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

[b]*Στην Μάλτα έφαγε σαλιγκάρια.

*Στην Κύπρο, κατά τη live ερμηνεία, της έπεφτε το παντελόνι.[/b]

ΕΡΤ

*Τα έξοδα της ΕΡΤ για τη Γιουροβίζιον έφτασαν τα 600.000 ?, συν 50.000 ? για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού.

*Ο τελικός διαγωνισμός, όπου επιλέχθηκε το «My number one», στις 2 Μαρτίου, είχε τηλεθέαση 14,6% και την παρακολούθησαν 1.346.000 τηλεθεατές.

*Η ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.eurovision.ert.gr είναι διακοσμημένη με καρδούλες και σαπουνόφουσκες. Διαθέτει μεταξύ άλλων το «My number one» σε έκδοση καραόκε, wallpaper, ringtone και παζλ.

*Μετά την ανάθεση της εκπροσώπησης της Ελλάδας στην Ελενα Παπαρίζου, η ΕΡΤ δέχτηκε γύρω στα εκατό τραγούδια από έλληνες συνθέτες.

*Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Χρήστος Παναγόπουλος, είχε δηλώσει πριν από μήνες, όταν ξεκινούσε η προετοιμασία για τη Γιουροβίζιον, ότι «ο θεσμός εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορος».

*Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι της ΕΡΤ για την Ελενα Παπαρίζου πήγαν περισσότερα από 2.000 άτομα. [/i]"

<font size="+1">Χεστ.κ.με</font>

ρε αισιχτηρ απο δω γαμω την αηδια μου… ευτυχως που πεθανε ο Χαριλαος (κατι ηξερε ο ανθρωπος) και σκεπασε με την αναχωρηση του τα Κυριακατικα δελτια των καναλιων και η ματμαζελ Ελενιτσα απο το Μουζακι εμφανιστηκε δευτερη στα μουτρα μας… ο Γεωργιου παντως ο γνωστος φαφουτης (και ροκας) δημοσιογραφος τα εχωσε χυμα: εμενα δεν με ενδιαφερουνε αυτες οι μπουρδες ειπε και την Πασχαλιδου την στολισε κανονικα. Βουρλιδου την αποκαλεσε…

Αντε και του χρονου …στα πατρια εδαφη με ακομη πιο γνησιους και αυθεντικους… “πιθικισμους”…!
Τελικα ρε παιδια …σ’αυτο το πανηγυρι βραβευεται αυτος που μιμειται πιο πειστικα ΚΑΤΙ …που δεν ξερω ουτε πως να το περιγραψω…! (υποβαθμισμενο ψευτο-αμερικανικο “ροκ”??? (σε εισαγωγικα)??) Οταν ο Κεμαλ ηθελε ν’αλλαξει την Τουρκια…ειχε σαν ενα απο τους πρωταρχικους του στοχους να αλλαξει τη ΜΟΥΣΙΚΗ της. Η αλλοιωση μιας χωρας και του πολιτισμου της ξεκινα απο την ΜΟΥΣΙΚΗ…! Φυλακες Γρηγορειτε…!
Και μετα λεει… σηκωνουμε “παντιερα”…κατα της παγκοσμιοποιησης…! Ας μας αφησουν μονους μας να δεις πως “παγκοσμιονομαστε”…στο πι και φι !!
Ο κυριος υπουργος τουρισμου παντως ειναι πανευτυχης καθ’ οτι επετευχθη ο στοχος αναβαθμισης του ελληνικου τουρισμου…!!
Η Ελενα ειναι τα λεφτα??? Εδω …μαλλον ΝΑΙ…!

Αντιγραφω απο το ποστ του Αιγαιου :

*Μετά την ανάθεση της εκπροσώπησης της Ελλάδας στην Ελενα Παπαρίζου, η ΕΡΤ δέχτηκε γύρω στα εκατό τραγούδια από έλληνες συνθέτες.

και συμπληρωνω αυτο που ακουσα απο εγκυρη πηγη, πριν 4-5 χρονια, οτι ο Πασχαλης Τερζης για να επιλεξει τα τραγουδια τού τοτε νεου του δισκου, ειχε να διαλεξει αναμεσα απο -κρατηθειτε- : 700 τραγουδια !!

Kαι τι?τα ακουσε ολα για να διαλεξει?για να τα ακουσει ολα αυτα και συμφωνα με καποιους προχειρους υπολογισμους,του πηρε 87.5 μερες,χωρις να φαει,να κοιμηθει κλπ!!!
Ρε τι εχουμε παθει!!!
Λογικο ειναι αφου μιλαμε για τον πιο εμπορικο τραγουδιστη.

Προφανως δεν τα ακουσε ολα, μπορει ομως να
τους εκανε μια …αναγνωση. Θα βοηθησαν και
οι παραγωγοι και ολοι οι παρατρεχαμενοι
της εταιρειας …
Παντως ο Τερζης εχει πει ενα τραγουδι
(τουλαχιστον) μια φολα τεραστια (στο στιχο)
Καποια στιγμη το παιζαν τα ραδια αλλα δεν προχωρησε.
Αν το βρω ποτε θα το μεταφερω και θα πεσει
πολυ γελιο !!

Και να λοιπον που το γλυκο χαλασαε !!
Καποιος κυριος Ψαλτακης παρουσιαστηκε και
ισχυριζεται οτι το ασμα “Γιουρ μαϊ ναμπερ
ουαν” (με προφορα ελληνικη παρακαλω) οσον
αφορα το κουπλε ειναι κατα-δικο του.
Και τρεχει ο Δαντης -ο Βλαχακης ο Χρηστος
δηλαδη- και δε φτανει
Μαζι του κραταει φακελλο με ενα cd-r
οπου ακουγεται το μπιτακι του κουπλε και
μια φωνουλα να λεει σιγανα …λαλαλα λα κλπ
Ειναι λεει συνεργατης του Δ. χρονια οπερ
σημαινει οτι τον τροφοδοτει με ασματα οπως
και τον Γονιδη και καποιους αλλους αν καταλαβα
καλα. Υπεργολαβια δηλαδη και στο νεο-λαικο !!
Αιντε αιντεεεε