Είσαστε για μια οργανοπαιχτική μάζωξη; (συνάντηση του kithara.gr - 2013)

Καλησπέρα και πάλι… επειδή δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να μιλάω αποκλειστικά σε μια οθόνη, έχω μια πρόταση:

Μάζωξη οργανοπαιξίας και κρασοκατάνυξης σε μαγαζί κλεισμένο για μας.
Το έχουμε ξανακάνει με φιλους από το Kithara.gr (οι οποίοι φυσικά θα ξανασυμμετέχουν) και πήγε πολύ καλά και το σκηνικό έχει ως εξής: έρχεται ο καθένας μόνος του ή με παρέα, με το όργανό του ή (και) τη φωνή του ή και χωρίς τίποτα για να παίξει, να τραγουδήσει ή μόνο να ακούσει.
Το πάλκο είναι ανοιχτό και ανεβοκατεβαίνει ο καθένας όποτε θέλει, μόνος του, με την παρέα του, ή τσόντα σε άλλη παρέα. Αν κάποιος δεν θέλει να ανέβει, σιγοντάρουμε και από τα τραπέζια! Θα παίξουμε όπως είναι φυσικό αρκετά είδη, από λαϊκά, ρεμπέτικα, έντεχνα, ελληνικό ροκ, ή ότι άλλο μας κατέβει εκείνη την ώρα.

Το μαγαζάκι είναι στην Αλεξάνδρας (Αθήνα) κλεισμένο μια μέρα για πάρτη μας, έτοιμο πάλκο με μικροφωνικές κλπ και φυσικά κρασί και μεζέ. Το εν λόγω μαγαζί είναι ενός καλού φίλου και συνεργάτη μου που ενθουσιάστηκε με την ιδέα και μας το παραχωρεί όποτε θέλουμε.

Προσανατολιζόμαστε για τέλη Φεβρουαρίου, αν κάποιοι από εδώ θέλουν να συμμετάσχουν και έχουν κάποια ένσταση με την ημερομηνία, ας σχολιάσουν.

Άντε να γνωριστούμε,
Βαγγέλης

Βαγγέλη, μάλλον δεν παρακολουθείς συχνά το φόρουμ :slight_smile:

Εδώ κανονίζουμε τα σχετικά. Ρίξε μια ματιά.

Φίλε Βαγγέλη, κάτι ανάλογο οργανώνουμε και εμείς, σε σχεδόν τακτά χρονικά διαστήματα, χοντρικά κάθε μήνα, με δύο διαφορές; α) συνήθως δεν υπάρχει πάλκο, ούτε μικροφωνική, παρά μόνο τραπέζια και β), το ρεπερτόριο περιλαμβάνει μόνο ρεμπέτικα και συγγενικά. Η συμμετοχή είναι τελείως ελεύθερη σε μέλη ή φίλους και πολύ ευχαρίστως θα γνωριστούμε την επόμενη φορά και με εσέναν και με όποιο νεώτερο μέλος θέλει. Επειδή προσωπικά συμμετέχω αρκετά συχνά, έχω σχηματίσει την εντύπωση πώς συνήθως, κανείς δεν φεύγει δυσαρεστημένος από αυτές τις μαζώξεις. Ανάλογες μαζώξεις γίνονται και σε άλλες πόλεις, από μέλη και φίλους, και αυτές με μεγάλη επιτυχία συνήθως.

Φυσικά, κανείς δεν θα αποθαρρύνει κανέναν από εμάς από μία συμμετοχή στην εκδήλωση που προτείνεις, ευχόμαστε μάλιστα καλή επιτυχία και ωραίες πενιές!

1 «Μου αρέσει»

Την είδα την κατηγορία, απλά νόμιζα ότι δεν κόλαγε τόσο πολύ εκεί, δηλαδή στις τακτικές σας συναντήσεις. Το event είναι βασικά οργανωμένο από το Kithara.gr και στην ουσία είναι πρόσκληση να συμμετάσχετε κι εσείς.
Αν πάλι κρίνετε ότι πρέπει να πάει εκεί, ας το μεταφέρει κάποιος Moderator.