Καλημερα σας,
Ψάχνοντας τα τραγούδια του προπάππου μου κατέληξα εδώ! Δεν περίμενα ότι υπήρχε φόρουμ με εκείνον! Δεν μπορώ να βοηθήσω με χρονολογικές πληροφορίες όμως ο Γιώργος Κάρλας μεγάλωσε την μητέρα μου και ζούσαν μαζί μέχρι τα 11 της χρόνια που την πήραν οι γονείς της στο σπίτι τους. Για εκείνη δεν ήταν σαν παππούς της! Ήταν ο παππούς της! Και έμεναν μαζί όλα αυτά τα χρόνια, το όνομα της το πήρε από εκείνον! Ήταν ένας γεμάτος κέφι, όρεξη και χαρά! Λάτρευε τα παιδιά και πολλές φορές αγόραζε καραμέλες για όλα τα παιδιά της γειτονιάς, πάντα πρόσφερε! Έπαιζαν με την μητέρα μου, ήταν μαζί την έβγαζε έξω για υποβρύχιο και πολλές φορές σουβλάκι με μπιφτέκι στον Πειραιά και ήταν η αφορμή να ενώνει πάντα την οικογένεια του! Ο παππούς από τον αλβανικό πόλεμο στον οποίο συμμετείχε είχε κρυοπαγήματα στα πόδια. Πέθανε και θάφτηκε με το αγαπημένο του μπαγλαμαδάκι που δεν αποχωριζόταν ποτέ! Είναι η γονεϊκή φιγούρα της μητέρας μου και ο λόγος που μεγάλωσα με αγάπη και ΗΡΕΜΙΑ από εκείνη.Το φόρουμ σας ήταν αφορμή να καταφέρω να ακούσω τα τραγούδια του καθώς δεν μπορούσα να ακούσω την κασέτα του.