''Βολιώτικο τσιπουράδικο'' στην Χαλκίδα

καλησπερα μαγγες…πανε 2 μηνες που ανοιξα ενα ‘‘Βολιωτικο τσιπουραδικο’’ στην Χαλκιδα! γνησιο τσιπουρο απο τον Τυρναβο Λαρισας (οσοι γνωριζουν θα καταλαβουν). αυθονοι μεζεδες με τα 25αρακια σας και πανω απ’ολα…ρεμπετικο τραγουδι…σας δινω κ ενα λινκ ( δεν γνωριζς αν επιτρπεται να το κανω) για ολους τους χρηστες του φεισμπουκ
το μαγαζι βρισκεται
Χαλκίδα , Αυλίδως 10
τηλέφωνο : 22210-87800
6944-327166
6946-068729
Κάθε Δευτερα Κλειστα
http://www.facebook.com/pages/BOLIOTIKO-TSIPOURADIKO-ARGO/174404499256309?v=wall

με εκτιμιση…

Καλημερα φιλε μου και καλες δουλειες! Λιγα ειναι τα γνησια βολιωτικα τσιπουραδικα, χαιρομαστε που κρατας την παραδοση! βεβαια, μπορεις να μετακινησεις το μηνυμα σου στα ποστ με τα μαγαζια στην επαρχια, και περισσοτερος κοσμος θα σε δει και θα δινεις συνεχεια πληροφοριες για τρεχοντες εκδηλωσεις, κ.α.

Φιλε django το συγκεκριμενο ποστ ειναι για δυο μαγαζια που εργαζονται δυο μελη του φορουμ.Θα ηταν πιο βολικο και για εσενα ωστε να φανει η αγγελια σου αλλα και για εμας που το ανοιξαμε για να παιρνουμε καποιες γνωμες,αποψεις,κριτικες,να μεταφερθει καπου αλλου η αγγελια για το ανοιγμα του μαγαζιου σου.Επισης εδω που την εβαλες αναφερεται στη Θεσσαλονικη και το τσιπουραδικο ειναι στην Χαλκιδα.Ελπιζω να εχεις καλες δουλειες,να μεινεις σταθερα στο ρεμπετικο προγραμμα και να καταφερω να ερθω καθως ειμαι και βολιωτης…να σε ελεγξω…χαχαχαχαχα!!!

Σε εύκολο σημείο το έκανες αλλά όχι και τόσο κεντρικό.Αλλά ρε φίλε django…Βολιώτικο τσιπουράδικο στην Χαλκίδα,όταν τα καλύτερα τσιπουράδικα τα έχεις ακριβώς δίπλα σου;Η Νέα Αρτάκη φημήζεται για τα τσιπουράδικα της.Πάντως αν τα καταφέρω,θα έρθω κάποια στιγμή.

συγχωρεστε με για το λαθος μου κ να ειστε σιγουροι πως θα το διορθωσω! οσων αφορα για τις αμφιβολιες σας διαβεβαιωνω πως τετοιο μαγαζι στην Χαλκιδα δεν υπαρχει…συμφωνα με απ οσα ξερω εγω και ο κοσμος…απο την στιγμη που μιλαμε για 25 αρι και μεζε…

Μετέφερα τα μηνύματα για το Τσιπουράδικο σε νέο ποστ εδώ. django αν δεν σου αρέσει ο τίτλος του θέματος που έβαλα στείλε μου ένα π.μ. να το διορθώσω. Καλές δουλειές να έχεις κι από μένα!!!

φιλε μου κωστα σ’ευχαριστω και πανω που ημουν ετοιμος να το κανω εγω !! σ’ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και αν σας φερει ο δρομος ειστε ολοι καλοδεχουμενοι!!!