Βοηθητικά προγράμματα - Οργανοποιία

Καλημέρα-σπέρα, θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να μπορώ να φτιάξω πλαίσια - ετικέτες, θέλω να φτιάξω το λογότυπο - ετικέτα μου, αλλά τα πλαίσια του Word, είναι πολύ περιορισμένα, κάνει το Photoshop γι’ αυτή τη δουλειά ή ξέρετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα? Αυτό που θέλω να κάνω είναι κάτι τέτοιο , καταλάβατε όταν λέω ετικέτα σε τι αναφέρομαι, ξέρετε κάποιο πρόγραμμα :109:, ή να αρχίσω να ζωγραφίζω???

Υ.Γ. Σε αυτό το θέμα, μπορούμε να συζητήσουμε για εφαρμογές , προγράμματα κλπ, τα οποία βοηθούν άμεσα ή έμμεσα στην οργανοποιία.

Δες το illustrator η το corel.βαλε στο youtube και θα δεις τι περιπου κανει…

Εάν έχεις τα Windows7 τότε κάνε την δουλειά σου με το Microsoft Office Publisher 2007 που το έχουν μέσα. Ψάξτο με την αναζήτηση εάν δεν το βρίσκεις.

coreldraw ,όπως ειπώθηκε ήδη (θέλει λίγο παίδεμα αλλά κάνει πολλά) και

πολύ απλό, αλλά την κάνει τη δουλειά του για βασικά πράγματα, powerpoint!

Αν πιάνει το χέρι σου, δοκίμασε το σκίτσο με κάποια πολύ βασική επεξεργασία σε υπολογιστή.Πιο πολυ για τα τυπώματα κτλ…Σαν το χέρι δεν έχει κατά τη γνώμη μου!

Λοιπόν νομίζω πως πρέπει να ξεχωρίσουμε 1-2 πράγματα. Όσον αφορά την σχεδίαση (από μηδενική βάση) μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Corel Draw ή το Adobe Illustrator ή το Xara. Εάν πάλι θες να χρησιμοποιήσεις έτοιμα μη γραμμικά σχέδια (non vectors) ή φωτογραφίες τότε μπορείς πολύ εύκολα να καταφύγεις στο Adobe Photoshop ή άλλα παρόμοια προγράμματα. Γενικότερα ό,τι αφορά το θέμα labeling καθένας χρησιμοποιεί το πρόγραμμα που ξέρει καλύτερα και του φαίνεται πιο βολικό ως προς την χρήση του.