Βοήθεια για αγορά μπουζουκιού


(xristos.m) #1

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Είμαι 21 ετών. Η περιπέτειά μου με το ρεμπέτικο ξεκίνησε τον Γενάρη βρέθηκα σε ένα ταξίδι όπου φίλος έπαιζε, το έπιασα στο χέρια μου και συνειδητοποίησα πως μου ήτανε σχετικά εύκολο λόγω εμπειρίας με κιθάρα. Με αυτά και με αυτά ενθουσιάστηκα, άρχισα να ακούω τραγουδάκια και βρήκα μέσω συγγενή ένα παλιό τετράχοδρο μπουζούκι, με το οποίο έμαθα και 7-8 κομμάτια (σε αξιόλογη ταχύτητα).
Το όργανο, όμως, είναι σκεβρωμένο και, παρότι χαμήλωσα τον καβαλάρη, η ρε μετά το 12ο τάστο φαλτσάρει, οι 3 πάνω χορδές ακόμα πιο πριν, χώρια που είναι μακριά από την ταστιέρα και κουράζομαι. Ο κατασκευαστής είπε πως η επισκευή δεν συμφέρει οπότε είμαι προς αναζήτηση νέου.
Το θέμα είναι πως οι καιροί είναι δύσκολοι και ο προϋπολογισμός αρκετά περιορισμένος, οπότε αναζητώ μια όσο το δυνατόν οικονομικότερη λύση (πάνω κάτω 300?, χωρίς να γνωρίζω ακριβώς που κυμαίνονται), σκοπεύοντας να αγοράσω κάτι αξιόλογο μετά τις σπουδές μου. Θα ήθελα λοιπόν, επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία στην επιλογή οργάνου (αν εξαιρέσει κανείς τα θέματα που διάβασα εδώ στο φόρουμ και ήτανε ιδιαιτέρως χρήσιμα) να με καθοδηγήσετε ή να μου προτείνετε οργανοποιούς που να μπορώ να εμπιστευτώ.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :090:


#2

http://www.matsikas.gr/
Τίμια όργανα για τα χρήματα που διαθέτεις. Από εκεί ξεκίνησα κι εγώ με το πρώτο μου. Καλώς ήρθες!


(Νίκος Σαρηγιάννης) #3

σκέψου και για κανένα σχετικά καλό τζουρά σε αυτά τα χρήματα. αλλιώς μόνο μάτσικας κι από μένα, ούτε μεταχειρισμένο δεν βρίσκεις με 300 ευρώ.


(xristos.m) #4

Εντωμεταξυ τωρα είδα πως υπαρχει ξεχωριστη κατηγορια για συμβουλές αγορων, δεν το ειχα προσεξει! Θα κοιταξω και εκει περα.

ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ : Το θέμα κλειδώνει η συνέχεια εδώ