Βιβλια για εκμαθ. μπουζουκιου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΕΤΡΑΧΟΡΔΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ.
σημείωση : ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΟΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ)

Μπαμπη καλωσορισες στο φορουμ!!
Αυτο που ψαχνεις θα το βρεις σε παλιοτερες αναφορες και συγκεκριμενα θα πας εκει που λεει στιχοι και τραγουδια,μετα στην αρχειοθετηση “μεχρι 12 Ιανουαριου,2005” και θα βρεις ενα posting που λεει “Παρτιτουρες-ταμπλατουρες”.
Γενικα οταν ψαχνεις κατι στο φορουμ θα κανεις πρωτα μια αναζητηση(πανω δεξια στην οθονη σου).
Τι τις θελεις τις 4 χορδες?Οι 3 δεν σου φτανουν?(πλακα κανω)

Μπαμπη ακυρο το προηγουμενο!!!
Ριξε μια ματια εδω http://nireas.nakas.gr/Ecom_Nakas/Nakas_Gr/Show_Team.htm?Pnt=M,2,28,215,1,0
Εγω ειχα ασχοληθει λιγο με το βιβλιο του Χ.Παγιατη “πως να παιξετε μπουζουκι” απο τος εκδοσεις fagotto.Απλο και ευκολο βιβλιο.

δες καιτο βιβλιο του Μανωλη Μιχαλακη
“λαικοι μουσικοι οριζοντες” εκδοσεις ζοζεφ
210 3806118 η 210 4170151

Φιλε Μπαμπη μην ξεκινας ετσι …
Ασχετος δεν ειναι κανεις, μεσα σε ενα χρονο μπορει να εισαι και το πρωτο μπουζουκι ή οτι αλλο γουσταρεις φτανει να το θελεις, μπορεις να βρεις καθηγητη Ωδειου με πολλα χαρτια και να ειναι ασχετος !!
Οι γνωσεις που κουβαλας εστω και μονο απο ακοη και παρατηρηση και η θεληση σου σε κατατασσουν σε ενα δυναμει εξελιξιμο καλλιτεχνη -αν και παρεξηγημενος όρος - … προχωρα και καλη δυναμη !

Μπάμπη… και μεις άσχετοι είμαστε.
Θές να κάνουμε παρέα;

Σχετικά μ’ αυτό που ρωτάς: Ο Χ. Παγιάτης είναι καθιερωμένος και η έκδοση των “Λαϊκων Δρόμων” που έχω (Φαγκότο 1992) είναι με “τις πολύτιμες υποδείξεις” του - πολύτιμου - Μάριου Μαυροειδή, καλή του ώρα. Δεν ξέρω σε ποιό εκδ. οίκο είναι τώρα, αλλά πουλιέται σαν τους λουκουμάδες, θα το βρεις σ’ όποιο μουσικομάγαζο και να κοιτάξεις. Κοίτα το κι αυτό μεταξύ των άλλων.

Αλλά, μιας και δηλώνεις “άσχετος”, επέτρεψέ μου ένα σκούντημα: Αν σε παίρνει, πήγαινε σε κανένα δάσκαλο / μπουζουξή. Ολοι αυτό κάναμε ή σ’ αυτό καταλήξαμε αργά ή γρήγορα.

(καλως ήρθες και να μείνεις)

Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι μου απαντήσατε και για το καλοσόρισμα στο forum. Η βοήθεια των παλαιότερων είναι πάντα χρήσιμη και μια ώθηση παραπάνω για ένα νέο.

μπαμπη εγω θα σε συμβουλευα να μην ξεκινησεις το βιβλιο μονος σου…βρες εναν καλο δασκαλο να παρεις τα βασικα…θα χασεις πολυτιμο χρονο για πραγματα που ειναι σχετικα ευκολα και εσυ επειδη εισαι αρχαριος να παιδευτεις αδικα

Γεια χαρά,
δύο ερωτήσεις σχετικά με βιβλία:

το “Οι λαικοί δρόμοι” εκδ. Fagotto, λέει ότι έχει τους δρόμους με ταμπλατούρα για μπουζούκι. Τριχορδο ή τετράχορδο;

Η μέθοδος του δημήτρη Κούτη για τρίχορδο και μπαγλαμά: έχει ταμπλατούρα; Το έχει κάποιος να μας δώσει κάποιες πληροφορίες; είναι για πολύ αρχάριους;

Στην παρούσα φάση δουλέυω το βιβλίο του Κριωνά που λόγο της ενασχόλησης μου με την κιθάρα, δε μου είναι αρκετό. θα ήθελα κάτι με περισσότερο βάθος.

Eπειδη θελω να ξεκινησω να μαθαινω μπουζουκι,αλλα χωρις δασκαλο εχει να μου προτεινει καποιος ενα καλο βιβλιο για αρχη.Κυριως με ενδιαφερουν οι δρομοι και οι νοτες πανω στο μπουζουκι.Ασκησεις για τα δαχτυλα μου δειχνει και καποιος φιλος και βρισκω και μονος μου.ευχαριστω εκ των προτερων.Κατι μου ειπανε για το βιβλιο του παπαιωαννου οι δρομοι του μπουζουκιου.

92003

bookmix4b

https://www.manolismichalakis.gr/books/