Αφιέρωμα στην Ευαγγελία Μαργαρώνη

Την Τετάρτη 25 Μαίου και ώρα <font color=“ff0000”>21.00</font> το βράδυ, στο κηποθέατρο της Νίκαιας θα γίνει αφιέρωμα στην πιανίστα εν ζωή Ευαγγελία Μαργαρώνη. Ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Κοντογιάννης. Το μουσικό μέρος το έχει “αναλάβει” το συγκρότημα μπουζουκιών <font color=“ff0000”>“ΔΡΟΜΟΣ”</font>. Μαζί τους θα εμφανιστούν η Σοφία Εμφιετζή και η Δήμητρα Κωστάκη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστεί και φωτογραφικό υλικό από τη δράση της κας Μαργαρώνη στα λαικά πάλκα όπου συνεργάστηκε με μεγάλες μορφές της λαικής μας μουσικής, όπως ο Τσιτσάνης.

Ωραια εκδηλωση θα ειναι αυτη !!
Για την κορη του ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ που επαιξε σχεδον σε ολα τα τραγουδια του ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ αυτο το σπανιο οργανο το “τσιμπαλο” που μετα εξαφανιστηκε -οπως κι η αρμονικα του Αμιράλη- και μας παει τοσο πολυ στα ακουσματα της κοσμοπολιτικης κι Ανατολιτισας ΣΜΥΡΝΗΣ !!
Την “αφανη”, πιστη και θαυματουργο πιανιστα του
ΤΣΙΤΣΑΝΗ που δινει ρεστα στο “Ειμαστε αλανια” αλλα και σε ολες τις ηχογραφησεις που συμμετειχε οπως και στην καθημερινη συμμετοχη της -8 το βραδυ εως τα ξημερωματα- στα λαικα παλκα της εποχης !!
Επισης τη θεια του πολυ προωρα χαμενου φιλου
ακκορντεονιστα Στέλιου Καρμανιόλα ενος καταπληκτικου μουσικου που με τις νοτες του και το καλαμπουρι του ομορφαινε τα ρεμπετικα παλκα, ενας αξεχαστος ανθρωπος που ο Θεος τον πηρε γρηγορα μαζι του γαι το οποιο τοσο πικραθηκε η κυρα Βαγγελιω …
Η κακουργα αποσταση δε μου επιτρεπει να ειμαι κι εγω εκει,
συμφορουμιτες δωστε το παρον και πεστε μας κι εμας !!