Αναζήτηση ηχογράφησης τραγουδιού

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καμία ηχογράφηση αυτού του κοματιού;
Να πω άπο τώρα ευχαριστώ πολύ και μπράβω άμα κάποιος μπορεί να βγάλει άκρη…

Θα σε απογοητεύσω, Ορφρεμπέτη, δεν το έχω απαντήσει κάπου. Γνωρίζει κανείς, ο “Χασ μπαχτσέ” της Πόλης πού και τί ήταν, ή ίσως, πώς αλλιώς λεγόταν;

Τουλάχιστον για το Χασμπαχτσέ [Hasbahçe, στα τούρκικα] να πούμε πως ήταν ο κήπος με τη μεγάλη ποικιλία δέντρων και με τις περίφημες τριανταφυλλιές που περικύκλωνε το ανάκτορο Τοπ Καπί της Πόλης.

3 «Μου αρέσει»

δεν το 'χω ξαναδεί αλλά αν το μελετάς πρέπει να δεις Χουζάμ απο μόνο του γιατί έχει κάποιον συγκεκριμένο κώδικα απόδοσης.
Παρατηρώ πάντως 2 πράγματα: Η γραφή δείχνει να είναι κάπως τροπική αλλά μία οκτάβα χαμηλότερα σε σχέση με την γιεκτά και η ύφεση στον οπλισμό θα επρεπε να είναι 4 κομμάτων (και αν είμαι ψείρας, 1 κόμμα όταν η μελωδία κατεβαίνει στο σι, το οποίο επίσης θα επρεπε να έχει υφεση1 στον οπλισμο ως σεγκιαχ περντές).

και το κομμάτι, αν το φωτογράφισες ολόκληρο, τελειώνει στο νεβά περνέ (ρε) και όχι στο σεγκιάχ (σι)
Εγω ζορίζομαι να καταλάβω χουζαμ.Η γραφή σε σπρώχνει να διαβάσεις περίπου Χιτζαζ με βάση το ρε…

Άρα, και χουζάμ να είναι το κομμάτι, δυσκολα θα μάθεις χουζάμ απο αυτή τη γραφή.