Καλησπέρα σε όλους,
Διάβασα σχετικές αναρτήσεις για την αγορά μπουζουκιού και τελικά αποφάσισα βάση των χρημάτων που θα ήθελα να διαθέσω, καθώς και της εμπειρίας που έχω από αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων ( μπάσα - κιθάρες ) στο παρελθόν. Προσανατολίστηκα σε καινούριο μιας και δεν μπορώ να αξιολογήσω σωστά ένα μεταχειρισμένο και σίγουρα δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο δαπανηρό λάθος…βάλε και την στεναχώρια.
Μία σκέψη επίσης ήταν να μιλούσα με κάποιον έμπορο/οργανοποιό που πιθανόν να δεχόταν ανταλλαγή π.χ ακριβής ηλεκτρικής κιθάρας σε άριστη κατάσταση με μπουζούκι, ώστε να έχω μία εγγύηση ότι το μπουζούκι θα είναι εντάξει. Κοιτώντας στον κατάλογο του φόρουμ βρήκα τον Νάσο Σταματάκη που ίσως να συμφωνούσε σε κάτι τέτοιο.
Να σημειώσω ότι είμαι εντελώς αρχάριος παίκτης και με ενδιαφέρουν τα προπολεμικά ρεμπέτικα. Κριτήριο λοιπόν τα καλά υλικά και κατασκευή και από εκεί και πέρα όπου με πάει.
Για να μην τα πολύ λέω λοιπόν προσανατολίστηκα σε ένα προπολεμικό μπουζούκι του Μάτσικα. Ορίστε και το link. Θα πάω βέβαια μία βόλτα από Καλλιθέα και θα το δω, καθώς και τα άλλα στην ιδία κατηγορία τιμής, αλλά αυτό μου αρέσει.
Θα ήθελα να ακούσω κάποια γνώμη, αν και ήδη έχουν ειπωθεί πολλά.
Σας ευχαριστώ.